Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Δύσκολο παιδιά με 2310 στη Β ε;
ΛΟΚ335 έγραψε:Δύσκολο παιδιά με 2310 στη Β ε;
Εώς αδύνατο θα έλεγα.
Κρίμα ρε παιδιά Ας ελπίσουμε σε ένα θαύμα χαχα Καλή επιτυχία πάντως παιδιά σε όσους το θέλουν στα αλήθεια και Ας έχουμε και 1.500 μόρια
Κοίτα για τα αθλήματα όπως μπορεί ο κάθε ένας!! άλλος δεν μπορεί να τρέξει.. εγώ τυχαίνει να κάνω κ 2 πακετα την μέρα τσιγάρα σε 15 ώρες περίπου που εργάζομαι καθημερινός και να πάω για τρέξιμο μετά από όλη μέρα δουλειά κ το κάνω σε 4 λεπτά.. άλλος είναι καθαρός κ δεν μπορεί.. Είναι στον άνθρωπο στη θέληση του στον οργανισμό του.. θα μ πεις τώρα Ε αυτός δεν μπορεί να τρέξει πως θα κυνηγούσε πχ έναν κλέφτη με τα πόδια λέμε τώρα; αλλά ετσι έχουν τα πράγματα
Ο. Π. Κ. Ε
Εσύ τι λες xanthe για τα 2310 στη β
Λέω το ότι είναι δύσκολο αλλά όχι ακατορθοτω.. όλα θα τελειώσουν κ θα το δεις κ θα το δούμε όταν βγουν οι πίνακες!! δεν είμαι ούτε εγώ ούτε κάνεις αυτός που θα κόψει τα όνειρα κανενός ούτε τις ελπίδες ούτε τα φτερά.. εμένα κάποτε ένα παιδί εδώ μέσα με ρώτησε ν κάνει τα χαρτιά του στην Α με 1700 μόρια.. ξ όμως τον είπα να τα κάνει.. όλους θα μας κρινει ένα σύστημα το. σεμπτεβριο κ όχι εγώ.. ένα θα σου πω!! τουλάχιστον είσαι κερδισμένος διότι έκανες τη αίτηση κ προσπάθησες..
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 19
Ε ρε μπρο η φυσική κατάσταση είναι ένας από τις μεγαλύτερες προϋποθέσεις σε αυτή τη δουλειά ! Και κατ' εμέ , θα έπρεπε να είναι πιο αυστηρά
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 35
Xanthos έγραψε:Κοίτα για τα αθλήματα όπως μπορεί ο κάθε ένας! Άλλος δεν μπορεί να τρέξει. Εγώ τυχαίνει να κάνω κ 2 πακετα την μέρα τσιγάρα σε 15 ώρες περίπου που εργάζομαι καθημερινός και να πάω για τρέξιμο μετά από όλη μέρα δουλειά κ το κάνω σε 4 λεπτά. Άλλος είναι καθαρός κ δεν μπορεί. Είναι στον άνθρωπο στη θέληση του στον οργανισμό του. Θα μ πεις τώρα Ε αυτός δεν μπορεί να τρέξει πως θα κυνηγούσε πχ έναν κλέφτη με τα πόδια λέμε τώρα; Αλλά ετσι έχουν τα πράγματα
Φίλε ξανθέ να μου πεις το κόλπο γιατί και εγώ με το τσιγάρο οριακά το βγάζω τα ποδιά έχουν αντοχές, οι πνεύμονες όχι! Το 2016 που ξαναεδωσα το είχα κόψει για να είμαι κυριλέ! Για κάποιον αγύμναστο δεν είναι και εύκολο! Όπως και το μήκος είναι λίγο δύσκολο! Με 15 μέρες το έβγαλα κομπλετ πάντως το 2016 για αστυφυλάκων! Βεβαία αν είσαι σίγουρα επιτυχών τρέχεις με άλλη δύναμη εσωτερική, τούρμπο!
Δίκιο έχεις αλλά δυστυχώς το σύστημα δεν λειτουργεί έτσι. ελαχιστοι είναι αυτοί π έχουν τη φυσική κατάσταση πλήρως στο σώμα... εννοείτε ότι ίσως μια περισσότερη δυσκολία κ λίγο πιο βαρβατα αθλήματα θα ήταν καλό... Αλλά αυτά υπάρχουν.. Η ίσως θα επρεπε να είχαν κριτήρια κ αφού μπεις να υπάρχουν γενικότερα τέτοια όπως τα πκε! πχ αθλήματα πάλι να δούνε τις επιδόσεις σου.. Δεν γνωρίζω κιόλας αν υπάρχουν κ κάνουν τίποτα τέτοιο τα παιδιά που είναι είδη μέσα...
Ο. Π. Κ. Ε
Κοίτα όλα παίζουν ρόλο.. πρώτα τα πόδια μετά τα πνευμόνια λίγο λίγο να ανοίγουν.. εγώ δεν έχω όριο στο τρέξιμο ας πούμε.. μπορώ αν δ ενν έχω χρόνο να τρέξω κ 10 χιλιόμετρα όπως το έχω κάνει πολλές φορές.. συνήθως παίζει η ανάσα εις πρέπει να το βρεις.. από την ανάσα μέχρι κ τον τρόπο που θα καταπίνεις το σάλιο σου.. εγώ ας πούμε περνώ μόνο καλές ανάσες κ δεν καταπίνω καθόλου.. σταματάω κ το στόμα μου είναι στεγνο εντελώς... Όπως βολεύει τον κάθε έναν.. εγώ έχω τέτοια τρέλα αν τρέχω κ καταπίνω δεν μπορώ με. κοβει χαχχα
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 19
Τέλος πάντων. Όπως και να χει , καλή επιτυχία παιδιά σε όλους !! Καλό βράδυ !!! Θα τα ξαναπούμε
Για το τρέξιμο πού λέτε, εκείνη την στιγμή πού θα χρειαστεί να πιάσεις κάποιον από την αδρεναλίνη δεν θα καταλάβεις κούραση και τίποτα. Σκεφτείτε όταν κάναμε μλκιες πιτσιρικάδες και μας κυνηγούσαν εάν νιώθαμε κούραση

- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 17
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Μάγκες το 2011 μου είπε στο τμήμα αστυνομικός Π έκανα την αίτηση ότι μπήκαν άτομα με 2200. Επειδή μ λέει μπαίνεις με 2910 και κάπως με ηρέμησε θέλω να πω σε όλους ότι όλα είναι πιθανά. Αλήθεια από κει που δεν το περιμένεις σου έρχεται.Δυστυχώς η ευτυχώς το σύστημα είναι έτσι μοριοδοτείται η πολυτεκνεια κ η τριτεκνια. Οποιος πήγε και δεα Ε. δ και 11 απολυτήριο να έχει μαζί με πολυτεκνεια κ δίπλωμα μηχανής μονάχα έχει περάσει. Ολοι για ένα έργο δηλώσαμε.. ας το κάνουμε ξεκινώντας με έμας πρώτα!!!

Να ρωτήσω, στην σχολή μέσα, τις καθημερινές μέρες θα υπάρχουν μαθήματα σωστά; και υπηρεσίες όμως; θα φοράμε κάποια στολή;
Εγώ παιδιά 2550 Α και 2930 Β και τα έκανα Α.. Δεν ξέρω αν έκανα καλα, η ιστορία θα δείξει.. Αυτό που θέλω να πω πάντως είναι πως γίνεται χαμός με τις γυναίκες.. Εγώ πήγα δύο μέρες για την αίτηση, και τις δύο στα δέκα άτομα τα 8 ήταν κορίτσια..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Unknowner και 5 επισκέπτες