Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Ανέκαθεν υπήρχαν άτομα είτε με μόρια είτε με όχι που τους επερναν κ δεν πήγαιναν.. αλλοι απλά τα έκαναν έτσι να δοκιμάσουν άλλοι γιατί το σκέφτηκαν άλλοι για τα έξοδα ο κάθε ένας για τους λόγους του.. κοίτα 200 μόρια διαφορά από βάση σε επιλαχών κακα τα ψεματα μιλάμε για πολλά άτομα.. θα δείξει η πορεία για όλα.. πιστεύω έως την Παρασκευή θα έχουμε μια εικονικη καθαρή εικόνα από κάποιους για πάνω κάτω βάσει... κ με τους πινακες την καθαρη εικονα απλα κ αυτο π ισχυει!! υπομονη τιποτα δεν εμεινε.. τωρα όμως αν ακούω παλικάρια με 2500 2600 να έχουν άγχος είναι λίγο τραγικό.. τα μόρια είναι δύσκολα να τα μαζέψεις ειδικά αν δεν έχεις τριτεκνια πολυτεκνια.. κύριος πέρα από το απολυτήριο αν έχεις χαμηλό κ το στρατό όλα τα άλλα θέλουν χρόνο κ χρήμα.. πχ για ένα δίπλωμα φορτηγού η αγγλικών!!! οπότε μην αγχώνεστε απλά καθαρά κ τίμια είστε μέσα ότι κ να γίνει.. Δεν παίζει με τίποτα να είναι η βάση παραπάνω από 2500!!! εδώ θα είστε κ θα το δείτε κ θα με θυμηθείτε!!! κρατήστε το άγχος σας για εκεί π πρέπει!!! Θα σας χρειαστεί!
Ο. Π. Κ. Ε
Όχι εκαμ με την καμία δεν παίζει τέτοιο σενάριο!!! Είναι δύσκολο έως ακατόρθωτο... αν μιλούσαμε να είχε αυξηθεί το όριο ηλικίας τότε θα σ έλεγα ότι η βάση μπορεί να είναι κ στα 2750 για Α!!! Η αν επερνε 500 άτομα.. μιλάμε για 1200 άτομα στην Α κατηγορία!!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 19
Φυσικά και έχω χαλαρώσει με τα μόρια που έχω γτ πρόλαβα να βγάλω το δίπλωμα μηχανής. Αλλά δεν γίνεται να είμαι και αναίσθητος με πιάνει που και που να έχω αμφιβολίες. Δεν τρέμω και σαν το ψάρι. Έχω πολλά μόρια (2680) . Στο Α. τ που πήγα η υπαστυνόμος μου έλεγε ότι πέρασαν από εδώ πάνω από 20 άτομα με 2800+
Δεν σου λέει κάνεις ότι στις 10000 αιτήσεις δεν θα μπορούσαν να βρούνε άτομα με 2700 ++Απλά αυτοί που τα έχουν είναι ελάχιστοι ειδικά από 2800+ κ κάτι τους πήγε στραβά.. κύριος θα σπούδασαν κ δεν θα βρήκαν δουλειά πάνω σε αυτό κ ίσως κάποιοι από αυτούς είχαν κ ένα μεράκι την αστυνομία!!! άνετα θα μπορούσαν να βρούνε τόσα μόρια απλά δεν ασχολούνται.. άλλοι με τόσα μόρια για να έχεις πάει να πει πως έχεις καλό απολυτήριο αγγλικά 2 γλώσσα διπλώματα κ αλλά.. άλλος με όλα αυτά η έφυγε για εξωτερικό η βρήκε μια αξιοπρεπες δουλειά την όποια θα κάτσει εκεί κιόλας!!! ειδικά αν δεν είναι από Αθήνα να θα πρέπει αν παρατήσει μια δουλειά που έχει κ ίσως ένα σπίτι που δεν θα έχει έξοδα σε πούμε κ θα πάει σε μια ζωή νέα η οποία ίσως κ τα χρήματα που θα περνει να μην του φτάνουν! Είναι πολλά. τα λεφτά ο κίνδυνος όλα παίζουν το ρόλο τους
Ο. Π. Κ. Ε
Xanthos έγραψε:Ανέκαθεν υπήρχαν άτομα είτε με μόρια είτε με όχι που τους επερναν κ δεν πήγαιναν. Αλλοι απλά τα έκαναν έτσι να δοκιμάσουν άλλοι γιατί το σκέφτηκαν άλλοι για τα έξοδα ο κάθε ένας για τους λόγους του. Κοίτα 200 μόρια διαφορά από βάση σε επιλαχών κακα τα ψεματα μιλάμε για πολλά άτομα. Θα δείξει η πορεία για όλα. Πιστεύω έως την Παρασκευή θα έχουμε μια εικονικη καθαρή εικόνα από κάποιους για πάνω κάτω βάσει... Κ με τους πινακες την καθαρη εικονα απλα κ αυτο π ισχυει! Υπομονη τιποτα δεν εμεινε. Τωρα όμως αν ακούω παλικάρια με 2500 2600 να έχουν άγχος είναι λίγο τραγικό. Τα μόρια είναι δύσκολα να τα μαζέψεις ειδικά αν δεν έχεις τριτεκνια πολυτεκνια. Κύριος πέρα από το απολυτήριο αν έχεις χαμηλό κ το στρατό όλα τα άλλα θέλουν χρόνο κ χρήμα. Πχ για ένα δίπλωμα φορτηγού η αγγλικών! Οπότε μην αγχώνεστε απλά καθαρά κ τίμια είστε μέσα ότι κ να γίνει. Δεν παίζει με τίποτα να είναι η βάση παραπάνω από 2500! Εδώ θα είστε κ θα το δείτε κ θα με θυμηθείτε! Κρατήστε το άγχος σας για εκεί π πρέπει! Θα σας χρειαστεί!
Πολύ σωστός. Προσωπικά πιστεύω οτι η βάση θα είναι γύρω στο 2400, με επιλαχών οσοι έχουν περίπου 2350 και πάνω. Ίσως φαίνεται μικρή η απόσταση του 2350 με το 2400, αλλά πέφτει τρελή ισοβαθμία ς'αυτά τα νούμερα.
Εγω θεωρω αδιανοητο να μεινει εξω καποιος με 2860, βαση μοριων παντα στις πκε δε ξερουμε τι γινεται!
Το ότι έκαναν αιτήσεις με πολλά μόρια δεν σημαίνει ότι κ όλοι είναι για την α!! να το διευκρινίσουμε και αυτό παιδιά!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Σορρυ 2680 ηθελα να γραψω
Παιδιά εγώ στην Α κατηγορία είχα 2 190 και στη Β 2 310 και τα έκανα στη Β λέτε να έκανα μαλάκια;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 12
Παιδια εμεις π εχουμε 2400 στην β κατηγορια τι ελπιδες εχουμε; καλη επιτυχια σ ολους
Εντάξει ναι σίγουρα τώρα για τα πκε κάνεις δεν ξέρει!! τι να το κάνεις αν έχεις του κόσμου τα μόρια κ δεν μπορείς να τρεξεις; άντε τα πέρασες.. πας στους γιατρούς κ σε καταβάλει το άγχος σου κ δεν μπορείς να σταυρώσεις κουβέντα αν σε δούν έτσι το πιο πιθανό είναι να σε κόψουν.. το άγχος είναι ο χειρότερος εχθρός κ για εδώ αλλά. κ. στη ζωή γενικά... αν σε καταβάλει τελείωσες για εμένα!!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Επιλοχίας
Ναι κι εμένα δεν μου κάθεται καθόλου καλά στο μυαλό αυτό. Απλά λέμε 1 στις 1000 να γινόταν κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν ξες. Έχει ένα 5% πιθανότητα να συνέβαινε.
Κωστάκη κύριος στην Β πάνε άτομα με στάνταρ υψηλά μόρια πολύ.. κύριος δεα εδ με πτυχία καλά κ όλα τα διπλώματα!! Τώρα θα δείξει παντός γενικά στην Β παίζουν ψηλά καλή σου επιτυχία αγορίνα!
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Επιλοχίας
Φίλε τα αθλήματα είναι γελοία. Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιον ο οποίος δεν μπορεί να τα περάσει. Δεν ξέρω γτ κάποιος δηλώνει δλδ αν είναι τόσο γιωτας
ΛΟΚ335 έγραψε:Παιδιά εγώ στην Α κατηγορία είχα 2 190 και στη Β 2 310 και τα έκανα στη Β λέτε να έκανα μαλάκια;
Ναι, το '11 η Α με την Β κατηγορία είχαν απόσταση 280 μόρια. Οπότε εσύ έπρεπε να χεις κάνει τα χαρτιά σου για την Α, αφού η απόσταση σου μεταξύ Α και Β είναι 120.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 7 επισκέπτες