Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Καλησπερα σε ολους. Εχω μια ερωτηση. Αν εισαι ανω τον 28 και κανεις αιτηση θα την δεχθουν στο ατ; Το λεω αυτο γτ διαβασα σε ενα σχολιο οτι μπορεις να την κανεις και σου δινουν κατι χαρτια για να κανεις ενσταση λογο ηλικιας. Ευχαριστω και καλη επιτυχια σε ολους
Φίλε εγώ είμαι από επαλ.2.650 μορια, έχω ελπίδες;
Καλησπερα σε ολους. Εχω μια ερωτηση. Αν εισαι ανω τον 28 και κανεις αιτηση θα την δεχθουν στο ατ; Το λεω αυτο γτ διαβασα σε ενα σχολιο οτι μπορεις να την κανεις και σου δινουν κατι χαρτια για να κανεις ενσταση λογο ηλικιας. Ευχαριστω και καλη επιτυχια σε ολους
Μεσα εισαι φιλε
Μεγάλο άγχος και αγώνας για όλους ! Σας εύχομαι καλή επιτυχία ! Έχω 2680 και πλέον τρέμω κι εγώ ενώ σε παλαιότερες προκηρύξεις θα ήμουν κυριλέ , και αυτό διότι δεν έχω ιδέα τι θα γίνει με τα υψηλά απολυτήρια ( δλδ αυτοι οι οποίοι έχουν μεγάλο βαθμό και τι άλλο έχουν στα χέρια τους ) .
Μέσα δεν το λες χαχαχα.. Δεν ζω με ψευδαισθήσεις φίλε Νικ.. ξέρω τι γίνεται κ κύριος τι μου γίνεται.. Απλά ελπίζω θα δείξει η πορεία δύσκολος δρόμος αλλά όχι κ ακατόρθωτος.. Ε είναι σαν να μ. χτυπαει την πόρτα ένα πράγμα
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 19
Μεγάλο άγχος και αγώνας για όλους ! Σας εύχομαι καλή επιτυχία ! Έχω 2680 και πλέον τρέμω κι εγώ ενώ σε παλαιότερες προκηρύξεις θα ήμουν κυριλέ , και αυτό διότι δεν έχω ιδέα τι θα γίνει με τα υψηλά απολυτήρια ( δλδ αυτοι οι οποίοι έχουν μεγάλο βαθμό και τι άλλο έχουν στα χέρια τους ) .
Αν στα πκε ειναι οπως πρεπει να ειναι θα εχουμε μεγαλες εκπληξεις
Ξανθε μαζι με επιλαχων που πιστευεις να φτασει η βαση
Παιδια θα βγει και η προκηρυξη του λιμενικου μες τον Σεπτεμβριο. Πιστευω αυτοι με τα μεγαλα απολυτηρια που χουν τελειωσει Αει-Τει θα πανε στο λιμενικο, ακομα και αν ειναι επιτυχοντες για ειδικοι φρουροι πιστευω θα παραιτηθουν!
-
- Επιλοχίας
Η μαλακια είναι ότι δηλώνουν άτομα που δεν το γουστάρουν αυτό το επάγγελμα αλλά δεν έχουν τι άλλο να κάνουν.
Νικ δεν ξέρω ακριβός.. αν η βάση είναι πχ 2400 πιστεύω μέχρι 2250 κάπου εκεί.. Όχι επειδή είναι κοντά σε εμένα απλά έτσι πιστεύω.. όπως έλεγα. κ ποιο παλιά για βάση 2350 κ επιλαχών 2200!! ανάλογα που θα κυμανθεί η βάση.. Αυτό που πιστεύω σίγουρα είναι ότι πέρνεις μαζί με επιλαχών μέχρι κ 1560 σειρά.. πιστεύω από επιλαχών μέχρι κ 1900 περίπου θα φτάσει.. θα κοπούν αρκετοί αν είναι έτσι όπως πρέπει.. κάποιοι δε θα έρθουν καν..
Ο. Π. Κ. Ε
Εγω πιστευω οτι μετα τα κοψιματα η βαση μπορει να παει και 200 μορια κατω απο την αρχικη βαση! Διοτι απο τι ακουγεται υπαρχουν πολλοι ασχετοι στους συμμετεχοντες! Όντως καποιοι δε θα εμφανιστουν καν!
-
- Επιλοχίας
Δλδ δεν πιστεύεις ότι η βάση μπορεί να φτάσει και τα 2600;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες