Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Η βάση μετά από τόσα χρόνια που έχει να βγάλει προκήρυξη και συν τα μόρια τις τριτεκνιας που τα παίρνουν τα παιδιά χωρίς όριο η βάση αν είναι 2400πχ είναι ξευτίλα!! Σχετικά δεν υπάρχουν μόρια.. φαντάζεστε αν δεν υπήρχαν αυτοί με τα συν 200 που οι περισσότεροι είχαν από 2200 έως 2400 κ πήδηξα μέχρι τα 2600 αρα χωρίς αυτούς θα ήταν κάτω από 2300!! συζήτηση να γίνεται βέβαια κ δεν κάνω λόγο για τους τριτεκνους προσωπικά δε με πειράζει ότι είναι να γίνει θα γίνει! Θέλω αν πω πως γενικά δεν υπάρχουν μόρια.. Κ αν υπάρχουν που σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν απλά άλλοι βρήκαν δουλειές άλλοι έφυγαν άλλοι δεν θέλουν αλλού το. σκεφτοντε για τα έξοδα δεν υπάρχει πολύ ζήτηση να το. πω; ενδιαφέρων; με θλίβει πραγματικά με αυτό το πράγμα που είδα σήμερα από νεολαία στο τμήμα... Όπως είπε κ ο αξιωματικός που μίλησα μαζί του μ είπε ακριβός αυτό.. ρε παλικάρι μου οι μισοί από αυτούς κάποτε η ακόμη κ τώρα τους μας βρίζουν κ τώρα ήρθε η ευκαιρία για μια θέση δημοσίου.. Κ όντος έτσι είναι με αυτά που άκουσα σήμερα εκεί.. παντός αρκετοί δεν θα περάσουν καλά κ άλλοι θα κάνουν κ ζημιά!!! τουλάχιστον χαίρομαι που βλέπω εδώ μέσα παιδιά ντόμπρα κάποιοι κ με θέληση γι'αυτό το πράγμα θα σας αναφέρω ονομαστικά όλους σας όταν έρθει η ώρα.. κάποιοι άλλαξαν με τα μόρια 180 μοίρες αλλά δεν πειράζει καλή καρδιά!! κακία δεν κρατάμε σε κανέναν όπως είπαμε άλλωστε ποτέ δε ξέρεις ίσως μια μέρα αξιοθουμε να είμαστε όλοι μαζί σειρές η ακόμη κ όχι αλλά η ζωή είναι μικρή κ μπορεί να βρεθούμε κάποτε κ κάπου!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Οτι πιο σωστο εχω διαβασει σε αυτο το φορουμ
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
xanthos Ξέρεις πόσοι από αυτούς που θα μπουν θα πάνε φυλακή η κατηγορούμενοι... Πολλοί... Όπως και κατά το παρελθόν.. Ξέρεις πόσοι είναι χωρίς μυαλό... Πολλοί... Να το θυμάσαι αυτό που σου λέωκαι Όταν με το καλό εισαχθεί θα το διαπιστώσεις...Xanthos έγραψε:Η βάση μετά από τόσα χρόνια που έχει να βγάλει προκήρυξη και συν τα μόρια τις τριτεκνιας που τα παίρνουν τα παιδιά χωρίς όριο η βάση αν είναι 2400πχ είναι ξευτίλα!! Σχετικά δεν υπάρχουν μόρια.. φαντάζεστε αν δεν υπήρχαν αυτοί με τα συν 200 που οι περισσότεροι είχαν από 2200 έως 2400 κ πήδηξα μέχρι τα 2600 αρα χωρίς αυτούς θα ήταν κάτω από 2300!! συζήτηση να γίνεται βέβαια κ δεν κάνω λόγο για τους τριτεκνους προσωπικά δε με πειράζει ότι είναι να γίνει θα γίνει! Θέλω αν πω πως γενικά δεν υπάρχουν μόρια.. Κ αν υπάρχουν που σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν απλά άλλοι βρήκαν δουλειές άλλοι έφυγαν άλλοι δεν θέλουν αλλού το. σκεφτοντε για τα έξοδα δεν υπάρχει πολύ ζήτηση να το. πω; ενδιαφέρων; με θλίβει πραγματικά με αυτό το πράγμα που είδα σήμερα από νεολαία στο τμήμα... Όπως είπε κ ο αξιωματικός που μίλησα μαζί του μ είπε ακριβός αυτό.. ρε παλικάρι μου οι μισοί από αυτούς κάποτε η ακόμη κ τώρα τους μας βρίζουν κ τώρα ήρθε η ευκαιρία για μια θέση δημοσίου.. Κ όντος έτσι είναι με αυτά που άκουσα σήμερα εκεί.. παντός αρκετοί δεν θα περάσουν καλά κ άλλοι θα κάνουν κ ζημιά!!! τουλάχιστον χαίρομαι που βλέπω εδώ μέσα παιδιά ντόμπρα κάποιοι κ με θέληση γι'αυτό το πράγμα θα σας αναφέρω ονομαστικά όλους σας όταν έρθει η ώρα.. κάποιοι άλλαξαν με τα μόρια 180 μοίρες αλλά δεν πειράζει καλή καρδιά!! κακία δεν κρατάμε σε κανέναν όπως είπαμε άλλωστε ποτέ δε ξέρεις ίσως μια μέρα αξιοθουμε να είμαστε όλοι μαζί σειρές η ακόμη κ όχι αλλά η ζωή είναι μικρή κ μπορεί να βρεθούμε κάποτε κ κάπου!!!
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Xanthos σου έστειλα στο outlook ρε αδελφέ!!!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Λοιπον για να ειμαστε ρεαλιστες αν ο wolver( προσωπικα τν πιστευω) ειναι περιπου 500 θεση με 2750 δν υοαρχει περιπτωση η βαση να πεσει κατω απο 2550 κακα τα ψέματα... ουτε εμενα με συμφερει αλλα δν βγαινουν τα νουμερα πιο κατω. Η τριτεκνια μας εκανε ζημια αλλα ετσι ειναι η ζωη.
Ρε μαγκες και εγω με 2600 εχω ανγχωθει παρα πολυ ξερω οτι μπορει να ειμαι εξω αλλα η ζωη συνεχιζεται δεν μπορουμε να κανουμε κατι αλλο απλα περιμενουμε
Κύριε αναστασιε τα ξέρω πολύ καλά.. ξέρω ακριβός τι παίζει από αυτούς ξέρω να διακρίνω ποιος μπορεί τι σκοπό έχει ο κάθε ένας κ τι μπορεί να κάνει ακόμη κ σαν ειδικός φρουρός ο κάθε ένας αν κάνει λαμόγια η όχι.. κάποια από προηγούμενο επάγγελμα που έκανα κ κάποια από εσω... ανάλογα κ το χαρακτήρα του κάθε ένα βέβαια αν κ αυτό δεν θέλει να έχεις ζήσει κ παρά πολλά για να μπορείς να κρίνεις σωστά!!! Αρκεί όμως να κρίνεις σωστά!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Bill931 έγραψε:Λοιπον για να ειμαστε ρεαλιστες αν ο wolver (προσωπικα τν πιστευω) ειναι περιπου 500 θεση με 2750 δν υοαρχει περιπτωση η βαση να πεσει κατω απο 2550 κακα τα ψέματα... Ουτε εμενα με συμφερει αλλα δν βγαινουν τα νουμερα πιο κατω. Η τριτεκνια μας εκανε ζημια αλλα ετσι ειναι η ζωη.
Mέσα θα είσαι μπιλλάκο. Η βάση δεν θα είναι πάνω από 2400. Υπερβολή αν θα πάει τα 2450. Εδώ θα είμαστε!

Η βάση κάτω από 2600 θα πάει μπορεί κ κάτω από 2500... από 2450 κ άνω είστε ασφαλείς όλοι!!! Μην αρχίσουμε το ίδιο...2750 ο wolver από 400 έως 500 θέση!! ξεκολατε μην κάνετε δύσκολη τη ζωή σας!!! Εγώ είμαι έξω είδη ακόμη κ 2400 να πάει βάση κ το γνωρίζω ότι είμαι έξω αλλά εσείς μη τρελενεστε ψιλά το κεφάλι ρε κεφαλες!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Επιδει εχω καιρο να γραψω και δεν παρακολουθουσα την συζητηση διαβασα και μου ειπαν οτι η αιτησεις θα ειναι πανω κατω στις 10.000 μεχρι σημερα ειναι γυρω στις 8.000, στην αρχη λεγαν κατι για 30.000 με τα δεδομενα αυτα δεν θα πεσουν και οι βασεις;
Για ποιον λογο να εισαι εξω ρε φιλε
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 8
Ρε xanthos πραγματικά είσαι αέρας αισιοδοξίας εδώ μέσα
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Αδελφε μου εγω με 2250 μορια και με αυτα που διαβαζω (και πιστευω προσωπικα) αγορασα μολις αγχωλυτικα γιατι κατι τετοιο το ηθελα απο παντα. Σταματησα να εχω ελπιδες λογω των πολλων χρονων που ειχαν να βγαλουν παρομοια προκυρηξη και τωρα καταληγω να αγοραζω τετοια βοηθηματα... Ελπιζω να με βοηθησει αυτο το συμπληρωμα 

Πωπω θα μας φαει το αγχος!! Δε μπορω να πιστεψω οτι με 2500 μορια μπορει να μεινω απεξω! Δε περνανε οι μερες!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες