Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Παιδιά καλησπέρα αφαίρεσα ένα τετουαζ στο χέρι και μου έχει κάνει πληγή που δεν ξέρω αν θα επουλωθεί μέχρι τα πκε. Πιστεύετε θα με κόψουν;
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 35
wolver έγραψε:Lion οτι εχουμε μαθει το εχουμε μεταφερει ηδη! Εαν διαβασεις προηγουμενες σελιδες θα το βρεις! Για βαση κανεις δεν ξερει κατι.. Το μονο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι οσοι ειναι με 2750+ ειναι στους πρωτους 500
Wolver όλα τα διαβάζω καθημερινά μπαίνω! Αδερφέ όσο αφορά αυτό που λες για τα 2750 δεν βοηθάει θα είναι στους 200-300-400; Θα κάνω εγώ κ εγώ μια κρούση στις πηγές μου από Δευτέρα να τελειώσουν οι αιτήσεις για να δω τι θα μάθω! Έμαθες ότι είσαι μέσα φιλαράκο και δεν σε νοιάζει για μας.. :-)
ellinas13 έγραψε:Την βαση δεν μπορει να την γνωριζει κανένας μέχρι να βγει επίσημα. Όλα είναι εικασίες. Για τα μαθήματα λογικά είναι τα εξής: Ποινικο δίκαιο, Ποινική δικονομία, Αστυνομικο δικαιο, Αυτοπροστασία, Οπλοτεχνικη και αυτοάμυνα. Νομιζω ότι είναι αυτα, δεν ξέρω τώρα αν υπάρχουν άλλα. Οποιος γνωρίζει περισσότερα επί του θέματος να το πει.
Φαντάζομαι και σίγουρα μαθήματα οδήγησης κλπ. Μεγάλο μέρος των υποψηφίων θα πάει σε μηχανές αλλά η κατοχή διπλώματος δεν είναι απαραίτητο προσόν για να συμμετάσχεις πχ άρα θα πρέπει να καλύπτεται κάπως στην ύλη...
Τι σε κάνει να βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;Chriz έγραψε:Δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο να εκτεθεί κάποιος από το υπουργείο. Πάντως εγώ πιστεύω ότι η βάση θα παίξει κάπου στα 2400-2500 χωρίς τους επιλαχών
Ποινικός κώδικαςkyriakos155 έγραψε:Τι μαθήματα έχει στη σχολή ;
Ποινική δικονομία
Στοιχεία Συνταγματικού Δικαίου -Ανθρώπινα Δικαιώματα
Οργανισμός- Κανονισμοί Ελληνικής Αστυνομίας
Θέματα Προστασίας Επισήμων Προσώπων
Θέματα Φρούρησης Στόχων - Ύποπτα άτομα
Αυτοάμυνα - Αυτοπροστασία
Οπλοτεχνική - Σκοποβολή
Εξουδετέρωση βομβών - εκρηκτικών μηχανισμών - μέτρα προστασίας
Κοινά Ευρωπαϊκά Πρότυπα Φύλαξης Συνόρων
Πρώτες βοήθειες
Σωματική αγωγή
ellinas13 έγραψε:Την βαση δεν μπορει να την γνωριζει κανένας μέχρι να βγει επίσημα. Όλα είναι εικασίες. Για τα μαθήματα λογικά είναι τα εξής: Ποινικο δίκαιο, Ποινική δικονομία, Αστυνομικο δικαιο, Αυτοπροστασία, Οπλοτεχνικη και αυτοάμυνα. Νομιζω ότι είναι αυτα, δεν ξέρω τώρα αν υπάρχουν άλλα. Οποιος γνωρίζει περισσότερα επί του θέματος να το πει.
αυτοπροστασια με αυτοάμυνα είναι διαφορετικά;
kokas έγραψε:Τι σε κάνει να βγάζεις αυτό το συμπέρασμα;Chriz έγραψε:Δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο να εκτεθεί κάποιος από το υπουργείο. Πάντως εγώ πιστεύω ότι η βάση θα παίξει κάπου στα 2400-2500 χωρίς τους επιλαχών
Από την εικόνα που έχω από μερικά Α. Τ. Και από αυτά που διαβάζω από σοβαρά παιδιά στο φόρουμ. Σε όλα τα τμήματα υπάρχουν υψηλά μόρια αλλά αυτό που λένε εδώ και οι περισσότεροι ότι θα κολλήσουν τα μόρια στα 2500-2400. Τώρα στο ξαναλέω είναι μια μικρή εικόνα και δικό μου συμπέρασμα. Δεν θέλω να δώσω ελπίδες σε κανέναν μας. Το μονο σίγουρο είναι ότι δεν είναι τόσο χάλια όσο περιμέναμε στην αρχή της προκήρυξης που άκουγες ότι η βάση θα ξεφύγει πολύ.
Εννοειται οτι με νοιαζει lion, ειμαστε ολοι μια παρεα εδω περα που εχουμε την ιδια καυλα! Το οτι εμαθα εγω οτι ειμαι μεσα δεν αλλαζει κατι... Μεχρι να μπουμε ολοι μας υπαρχουν και αλλα πραγματα που πρεπει να γινουν εκτος απο τα μορια...
Slade7 έγραψε:Ποινικός κώδικαςkyriakos155 έγραψε:Τι μαθήματα έχει στη σχολή ;
Ποινική δικονομία
Οπλοτεχνική - Σκοποβολή
Πρώτες βοήθειες
Σωματική αγωγή
Φίλε επειδή το διάστημα είναι μικρό που θα μείνουν στην σχολή θα τα προλάβουν όλα αυτά; Κάτι αλλο που θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή έχει ακουστεί ότι τους ειδικούς φρουρούς τους θέλουν έξω μέχρι το Δεκέμβριο μήπως δεν έχουν εξόδους και μεινουν εσωκλειστοι για 45 μέρες καθώς υπηρξε προκήρυξη σχετικα με την πρόσληψη καθηγητών.
Wolver χάρηκα για σένα να δούμε εμείς οι πιο κατο εγω εχω 2610 μακαρι φιλε μ αν και να μπούμε από τα μορια αν δεν μπω στην σχολη και να την τελιοσω δεν θα τ πιστευω
ellinas13 έγραψε:Slade7 έγραψε:Ποινικός κώδικαςkyriakos155 έγραψε:Τι μαθήματα έχει στη σχολή ;
Ποινική δικονομία
Οπλοτεχνική - Σκοποβολή
Πρώτες βοήθειες
Σωματική αγωγή
Φίλε επειδή το διάστημα είναι μικρό που θα μείνουν στην σχολή θα τα προλάβουν όλα αυτά; Κάτι αλλο που θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή έχει ακουστεί ότι τους ειδικούς φρουρούς τους θέλουν έξω μέχρι το Δεκέμβριο μήπως δεν έχουν εξόδους και μεινουν εσωκλειστοι για 45 μέρες καθώς υπηρξε προκήρυξη σχετικα με την πρόσληψη καθηγητών.
Την ημέρα κάνεις μάθημα 9 10 ώρες το κάθε μάθημα είναι 1 ώρα και έχω ξαναπεί όταν λένε 45 μέρες μάθημα σημαίνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΈΣ δηλαδή δεύτερη έως Παρασκευή σκ δεν τα μετράνε διότι είσαι έξω
Slade7 έγραψε:Spik έγραψε:Άμα κάποιος ξέρει άπταιστα αγγλικά, γιατί δεν παει να πάρει και το πτυχίο; Και πολύ αμφιβάλλω οτι υπάρχουν άτομα με proficiency που να μην ξέρουν τίποτα (για το lower θα το δεχόμουν). Ας μην τα υποβαθμίζουμε ολα.
Γιατί δεν του χρειάζεται το πτυχίο προφανώς και δεν θέλει να δώσει άσκοπα λεφτά επίσης για να δώσεις εξετάσεις πρέπει να διαβάσεις γραμματική κτλπ και είπα ότι ξέρει να μιλάει άπταιστα αγγλικά δεν είναι το ίδιο όμως σου να γράψεις μια έκθεση η οτιδήποτε εκεί θέλει διάβασα αμέσως πετάχτηκε ο έξυπνος "μορφωμένος"
Άμα κάποιος ενδιαφέρεται για να γίνει Ειδικός φρουρός, προφανώς του χρειάζεται το πτυχίο και δεν είναι άσκοπα λεφτά. Άμα ο άλλος δεν ξέρει γραμματική, τότε δεν ξέρει ούτε να μιλάει "άπταιστα αγγλικά" όπως λες, ξέρει τσαπατσούλικα.
Spik έγραψε:Άμα κάποιος ενδιαφέρεται για να γίνει Ειδικός φρουρός, προφανώς του χρειάζεται το πτυχίο και δεν είναι άσκοπα λεφτά. Άμα ο άλλος δεν ξέρει γραμματική, τότε δεν ξέρει ούτε να μιλάει "άπταιστα αγγλικά" όπως λες, ξέρει τσαπατσούλικα.
Όχι δεν του χρειάζεται διότι δεν είναι υποχρεωτικά και καλύτερα που δεν είναι, στο λιμενικό είναι υποχρεωτικά εγώ πήρα λοουερ πρώτη Λυκείου δεν θυμόμουν τίποτα όπου έμαθα να μιλάω από ταξίδια στο εξωτερικό και από το να την χρησιμοποιώ στην δουλειά για να βοηθάω ξένους και όσο για την γραμματική σου είπα ότι για να δώσεις να πάρεις πτυχίο πρέπει να ξέρεις να γράψεις τέλεια Όχι να μιλάς είναι διαφορετικό το ένα με το άλλο γιατί λοιπόν να παει κάποιος φροντιστήριο να χαλάσει λεφτά να πάρει ένα άσκοπο πτυχίο που δεν θα του χρειαστεί πουθενά; Λες και θα γράψεις ποτέ έκθεση Αφού μιλάς άπταιστα αγγλικά τελείωσε το θέμα
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Καλησπέρα Σε όλους!!! Λοιπόν εγώ το Wolver σαν άνθρωπο δεν τον ξέρω σε κάθε περίπτωση το σέβομαι όμως επειδή και γω έχω πληροφορίες και μάλιστα άκρως σοβαρές δεν γίνεται η Επιτροπή αν μην έχει πάρει ακόμα το 100 % των αιτήσεων και ένας υποψήφιος να λέει και να ανακοινώνει και χωρίς επιφύλαξη ότι στις πρώτες 500 θέσεις είναι μέχρι τα 2750 μόρια... Αυτό το πράγμα πολύ απλά δεν γίνεται και χωρίς να είμαι εναντίον αυτής της θεωρίας διότι αν οι πρώτες 500 θέσεις καλυψουν τελικά όλα αυτά τα υψηλά μόρια οι υπόλοιπες 700 θα προσφερθούν σίγουρα για πολύ χαμηλότερα... Μερικοί εδώ μέσα συνεχίζουν το βιολί της καταστροφολογίας δεν βλέπετε που οι αιτήσεις είναι κάτω από 10.000 ενώ λέγατε για 80.000 και ακόμα λέτε τα δικά σας περί βάσεως στο Θεό σοβαρευτείτε λίγο... Έγκυρη δική μου πληροφόρηση είναι ότι η βάση θα είναι από 2.300 ως 2.500 όμως τώρα διαμορφώνεται αυτό και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή Αλλά δεν μπορούμε να λέμε μετα βεβαιότητας και το πόσα μόρια αντιστοιχούν στην τάδε θέση κάτι τέτοιο είναι τουλάχιστον προκλητικό
Μαθιου το ειχα διευκρινησει οτι στα νουμερα π ελεγα μεχρι εκεινη την ωρα ειχανε γινει 7500 αιτησεις περιπου! Η πηγη μου να μου ειπε ψεματα για την θεση που ειχα εκεινη την στιγμη αποκλειεται! Στο κατω κατω και εγω σε εκεινον βασιζομαι και σας λεω αυτα που λεω ωστε ολοι μαζι να κανουμε μια καλη εκτιμηση! Υ. Γ δεν φλεξαρω ουτε μορια ουτε τιποτα απλα σας το ειπα για να εχετε μια εικονα τι παιζει! Για να μην βγαινουν καποιοι και λενε για παραδειγμα οτι μεχρι 600 θεση π. Χ ειναι απο 2900 και πανω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 6 επισκέπτες