Billysapo έγραψε:Καλά ναι ισχύει θα υπάρξουν παραπολλες ισοβαθμίες στα 2500-2600 γιατί σχετικά τα φτάνεις εύκολα!! Τώρα τι όνειρα κάνετε μερικοί αλλο αυτό!! Σας βολευει οι βάσεις να είναι.2300 για να είστε μέσα!!!Ciao!!
Θα μπορουσες να αλλαξεις και το ονομα σε billysape, που μπηκες να την πεις σ αυτους που ελπιζουν λες και θα σου φανε τη θεση...
Δεν με νοιάζει φιλε δεν είναι καμία θέση δικιά μ και δεν φοβάμαι μην μου φανε κάποια θέση!! Απλά. Ρε φιλε και αυτούς που έχουν 1800 μόρια θα τους βόλευε να είναι η βάση εκεί !! Απλά εν έτη 2019 όλοι έχουν διπλώματα και αγγλικά!!! Και πραγματικά θα έπρεπε να κάνουν μόνο τα χαρτιά τους όσοι έχουν τουλάχιστον ένα β2 κάποιας γλώσσας!!! Και μην γίνεσαι επιθετικός φιλε!!! Άποψη είναι και σε όποιον αρεσει!! Αυτά τα λίγα!!!
Καλησπέρα στην ομάδα Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και η δουλειά μου είναι μία χαρά όμως μου αρέσει πάρα πολύ αστυνομία τα τελευταία χρόνια ποιο μικρός όπου έβλεπα περιπολικό έφτυνα κάτω ο πατέρας μου μου λέει ότι έκανα μαλάκια αν φύγω από τη δουλειά να γίνω αστυνομικός αλλά μου αρέσει δεν έχω πολλά μόρια γιατί δεν τα κυνήγησα ποτέ μου εχω 2310 στη β κατηγορία ξέρω ότι είναι πολύ λίγες πιθανότητες ήθελα να σας πω ότι στο νησί μου σε α τ επαρχίας που έκανα τα χαρτιά μου πριν δύο μέρες είχαν πάει άλλα πέντε άτομα και ο αξιωματικός μου είπε ότι έχω τα πιο πολλά κριτήρια απίστευτο Καλή επιτυχία σε όλους
Billysapo έγραψε:Δεν με νοιάζει φιλε δεν είναι καμία θέση δικιά μ και δεν φοβάμαι μην μου φανε κάποια θέση! Απλά. Ρε φιλε και αυτούς που έχουν 1800 μόρια θα τους βόλευε να είναι η βάση εκεί ! Απλά εν έτη 2019 όλοι έχουν διπλώματα και αγγλικά! Και πραγματικά θα έπρεπε να κάνουν μόνο τα χαρτιά τους όσοι έχουν τουλάχιστον ένα β2 κάποιας γλώσσας! Και μην γίνεσαι επιθετικός φιλε! Άποψη είναι και σε όποιον αρεσει! Αυτά τα λίγα!
Πολύ σχετικό το "όλοι". Πόσοι έχουν C2 στα αγγλικά πχ; Οι περισσότεροι σταματάνε στο B2 που συνήθως ζητάει το δημόσιο και αν. Το C2 θέλει 2 χρόνια, αρκετό χρήμα και αρκετό διάβασμα. Ξέρω κόσμο σε πολύ καλοπληρωμένες δουλειές σε εταιρίες κλπ που δεν έχουν. Η έχουν όλοι Β2 σε 2η ξένη γλώσσα;
Ούτε τα μεγάλα απολυτήρια είναι δεδομένα. Φίλοι μου αριστούχοι που πέρασαν σε σχολές του 18.5+, απλά εστίαζαν στα μαθήματα κατεύθυνσης και αδιαφορούσαν για τα υπόλοιπα (Πολύ σύνηθες), και έτσι έβγαλαν ένα σωρό μόρια, αλλά απολυτήρια 15 ξέρω γω και πιο κάτω.
Το οτι θα επρεπε να κανουν τα χαρτια τους μονο οσοι εχουν β2 επιπεδο ξενης γλωσσας το προσπερναω. Πολυ φιλελευθερη αποψη για την Ελλαδα του 2019, λες και μπορουν ολα τα παιδια να πανε να τα σκανε για να βγαλουν πτυχια αγγλικων. Εγω προσωπικα ποτε δεν ειχα την ευκαιρια να παω σε καποιο φροντιστηριο αγγλικων, παρολα αυτα εκατσα μονος μ και εμαθα χωρις καποιο πτυχιο! Και πιστεψε με υπαρχουν παιδια με πτυχιο που δεν μπορουν να συννενοηθουν στα βασικα! Στην αστυνομια θα μπουμε πρωτα ο θεος, οχι στην πρεσβεια!
Billysapo έγραψε:Δεν με νοιάζει φιλε δεν είναι καμία θέση δικιά μ και δεν φοβάμαι μην μου φανε κάποια θέση!! Απλά. Ρε φιλε και αυτούς που έχουν 1800 μόρια θα τους βόλευε να είναι η βάση εκεί !! Απλά εν έτη 2019 όλοι έχουν διπλώματα και αγγλικά!!! Και πραγματικά θα έπρεπε να κάνουν μόνο τα χαρτιά τους όσοι έχουν τουλάχιστον ένα β2 κάποιας γλώσσας!!! Και μην γίνεσαι επιθετικός φιλε!!! Άποψη είναι και σε όποιον αρεσει!! Αυτά τα λίγα!!!
Αποψη σου ειναι και σεβαστη, ο τροπος που το λες δεν ειναι ωραιος...
Το β2 στα αγγλικα δινει 100 μορια, οποτε καποιος με 13-13+ απολυτηριο, καταδρομες αυτοκινητο, μηχανη εχει 2300-2300+..
Εε οι περισσοτεροι που θα κανουν αιτηση και ιδιαιτερα αν μεινουν χαμηλα οι αιτησεις εκει γυρω θα χουν...
Αυτοι τωρα με τα 1800 μορια οντως οι περισσοτεροι κανουν την αιτηση απλα για να την κανουν ελπιζοντας σε θαυμα ουσιαστικα..
O Βillysapo είναι η χαρακτηριστικη περίπτωση ανθρώπου που μπαίνει σε ένα φόρουμ, για να την πει σε κάποιους, οι οποίοι δεν επηρεάζουν την θέση του στην προκυρηξη και μετά αποχωρεί νικητής με ciao και θαυμαστικά.. Χρησιμοποιω τον χαρακτηρισμό "νικητής" γτ η βλακεια είναι ανίκητη...
Motorhead έγραψε: O Βillysapo είναι η χαρακτηριστικη περίπτωση ανθρώπου που μπαίνει σε ένα φόρουμ, για να την πει σε κάποιους, οι οποίοι δεν επηρεάζουν την θέση του στην προκυρηξη και μετά αποχωρεί νικητής με ciao και θαυμαστικά.. Χρησιμοποιω τον χαρακτηρισμό "νικητής" γτ η βλακεια είναι ανίκητη...
Ciao!!!
Δεν είναι απόλυτα έτσι φιλε!!! Απλά δεν γίνεται να είναι όλοι μέσα!!! Και να πανε την βάση εκεί που τους συμφέρει επίσης αν δεις το 2011 σειρά 1200 είχε 2318 μόρια !!!
wolver έγραψε:Το οτι θα επρεπε να κανουν τα χαρτια τους μονο οσοι εχουν β2 επιπεδο ξενης γλωσσας το προσπερναω. Πολυ φιλελευθερη αποψη για την Ελλαδα του 2019, λες και μπορουν ολα τα παιδια να πανε να τα σκανε για να βγαλουν πτυχια αγγλικων. Εγω προσωπικα ποτε δεν ειχα την ευκαιρια να παω σε καποιο φροντιστηριο αγγλικων, παρολα αυτα εκατσα μονος μ και εμαθα χωρις καποιο πτυχιο! Και πιστεψε με υπαρχουν παιδια με πτυχιο που δεν μπορουν να συννενοηθουν στα βασικα! Στην αστυνομια θα μπουμε πρωτα ο θεος, οχι στην πρεσβεια!
Για μενα καλο θα ναι να ξερεις αγγλικα και ας μην δουλευεις στην πρεσβεια, οχι εσυ προσωπικα, ολοι μας..
Ναι οντως πολλοι δεν εχουν τη δυνατοτητα να πανε φροντιστηρια... ομως κανονικα. θα πρεπε απο το κρατος και μεσα στα σχολεια, γτ τα αγγλικα υπαρχουν σα μαθημα να γινονται σωστες διδσσκαλιες ωστε τα παιδια μεχρι το λυκειο τουλαχιστον να εχουν ενα διπλωμα β2...
Σε τουριστικη χωρα οπως η ελλαδα, πολλα περιστατικα μπορει να εμπλεκουν και ξενο κοσμο, οποτε καλο θα ταν να μπορει να συνεννοηθει καποιος τα βασικα, με εκλεψαν μου εκαναν μου εδειξαν και να ανταποκριθει στην αναλογη περισταση..
Καλησπέρα παιδιά! Τι γίνεται με την Β' κατηγορία ξέρουμε καθόλου ; Βλέπω ότι όλοι μιλάνε για την Α και στην Β τίποτα.. λέτε να έχουμε κανένα απρόοπτο και στην Β να είναι πιο χαμηλή η βαση από την Α ;
Αμα παω την πουλαδα απτον στρατο θα εχω παραπανω μορια ή καλυτερα να παω μια νταμιτζανα τσιπουρο να παρω το 1000αρι ; Ρε παιδες τι τυπαδες ερχονται στα τμηματα.. ή μαλλον τι πραγματα φερνουν μαζι τους. Ο αλλος παραλιγο να φερει καδρο φωτογραφια του. Δεν παμε καλα.
Billysapo έγραψε:Καλά ναι ισχύει θα υπάρξουν παραπολλες ισοβαθμίες στα 2500-2600 γιατί σχετικά τα φτάνεις εύκολα!! Τώρα τι όνειρα κάνετε μερικοί αλλο αυτό!! Σας βολευει οι βάσεις να είναι.2300 για να είστε μέσα!!!Ciao!!
τι ζόρι τραβάς εσύ ρε φίλε. Εμένα προσωπικά με βολεύει η βάση να είναι 500 για να μπουν όλοι. Εσύ τι ζόρι τραβάς με αυτό. Σου τρώω το ψωμί; Σε ξεβολευω από κάτι; Γιατί πρέπει να υπάρχει τέτοια κακία δεν το καταλαβαίνω.