Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Dea ed 316
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Dea ed 316 »

Αραχωβα εγω!!!
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

glock έγραψε:Μάγκες κάνει τα χαρτιά του ο κάθε τυχαίος που δεν ξέρει τι είναι ο ειδικός Φρουρος. Άλλος 27 ετών ήρθε με τον μπαμπά του και τον ρωτούσε πως να συμπληρωθούν 5α χαρτιά, άλλη με φούστα που ίσα ίσα κάλυπτε τα επίμαχα σημεία (όχι ότι μας χάλασε) έκανε τα χαρτιά της Κ είπε ότι είναι μέσα γιατί το αγόρι της είναι πυροσβεστης Κ θα την βοηθήσει. άλλος ρωτούσε αν μπορει να αγοράσει όπλο κλπ

Καλα οτι δεν υπαρχει αυτογνωσια και γνωση γενικοτερα σ αυτη τη χωρα ειναι αληθεια..

Εγω οταν πηγα να κανω τα χαρτια μου, τα δινω στον αξιωματικο και μολις τα βλεπει μου λεει " να σε ρωτησω κατι; Σε ποιον πηγες και σου πε τι χαρτια να φερεις?" Του λεω, διαβασα την προκηρυξη, πηγα εκει που επρεπε και τα μαζεψα...

Και απανταει, εισαι για να μην πω ο μονος απο τους ελαχιστους που ξερουν τι ακριβως γινεται και χρειαζομαστε... αλλοι τρεχουν σε δικηγορο να τους διαβασει την προκηρυξη και παλι φερνουν οτι να ναι.. και ειδικα λεει ενας για φωτογραφια μου εφερε φωτογραφια καδρου 10 χ 15 και του λεει, τι ειναι αυτο.. εε θα το κοψουμε λιγο στην ακρη και θα ναι οκ απαντησε ο "υποψηφιος"...

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Μερικοί νομίζω πως ζούνε ακόμα στις εποχές προ κρίσης. Που η αστυφυλάκων έπαιρνε κάθε χρόνο 1000+ άτομα και έπαιρνε άλλους τόσους φρουρούς και λένε για 2100 και 2200 μόρια που μακάρι να ήτανε έτσι δεν έχω θέμα με τα χαμηλά μόρια αλλά ας το δούμε λογικά.

Στην αστυφυλάκων τα τελευταία χρόνια παίρνει ελάχιστα άτομα η ζήτηση είναι μεγάλη και η βάση είναι στον Θεό. Υπάρχουν παιδιά όπως πχ ο wolver που έχουν δώσει 2-3 ακόμα και 4 φορές πανελλήνιες για την αστυφυλάκων και δεν μπήκαν με μόρια 15.000, αυτά τα παιδιά έχουν όλα τους καλά απολυτήρια. Και άμα πήγαν και Ε. Δ + διπλώματα υπολογίστε τι μόρια θα έχουν.

Η κρίση έχει φτάσει στον Θεό οι μισθοί στον ιδιωτικό τομέα είναι της πλάκας και δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει την επόμενη μέρα.

Προσπαθώ να είμαι πάντα αντικειμενικός και χωρίς κανένα συμφέρον. Αλλά η βάση (δεν μιλάμε για μόρια επιλαχόντων) και με το δικό μου σκεπτικό δεν θα είναι κάτω από 2400.

Τώρα για κάτι μηνύματα θα κόψουν γυναίκες επίτηδες ή θα πάρουν μόνο Αθηναίους. Τι να σχολιάσεις.Εικόνα Αν όντως αυτοί που τα γράφουν τα εννοούν υπάρχει πρόβλημα.

Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Χαχα.. καλησπέρα σε όλους να είστε καλά μου ανεβάσετε τη ψυχολογία!! Χανθε μαζί θα περιμένουμε το τηλ με το νιλ χαχαχα, ελπίζω όμως να χτυπήσει φίλε γιατίιιι...
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 100

Δημοσίευση από glock »

Με αυτά Κ αυτά μας λένε 'αμορφωτους' τους φρουρους. Άλλη λέει κάνω παντού αιτήσεις για δουλειά Κ ήρθα Κ εδώ. Την ρωτάνε ξέρεις τα καθήκοντα Κ τι ακριβώς είναι; Κ απαντά ότι θα μπει Κ θα δει... Και αν δεν τις άρεσει θα φύγει. Ένα παλικάρι είπε ότι ο μπαμπάς του του είπε να έρθε να τα κάνει. ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Xanthos έγραψε:Ατ μόλις τώρα από Λάρισα πήγα να αφήσω το πρωτότυπο του διπλώματος..60 άτομα 25 γυναίκες οι άλλοι άντρες.. κάποιοι από δμσ εκτός άλλοι τατουαζ σε λαιμούς κ. μανικια.. Καλά κάποιες γυναίκες κ άντρες δεν το συζητώ έκαναν τα χαρτιά τους για χαβαλέ απλά νόμιζαν πως ήταν δεν ξέρω κ εγώ που!!

Σε τμήμα στην Αττική ήρθε ένας με το τιμής ένεκεν του στρατού και το μαχητοσημο του είχε πει λοχαγός του ότι παίρνει +300 Με αυτά...

Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Storm έγραψε:Καλα οτι δεν υπαρχει αυτογνωσια και γνωση γενικοτερα σ αυτη τη χωρα ειναι αληθεια.Εγω οταν πηγα να κανω τα χαρτια μου, τα δινω στον αξιωματικο και μολις τα βλεπει μου λεει " να σε ρωτησω κατι; Σε ποιον πηγες και σου πε τι χαρτια να φερεις; " Του λεω, διαβασα την προκηρυξη, πηγα εκει που επρεπε και τα μαζεψα...

Και απανταει, εισαι για να μην πω ο μονος απο τους ελαχιστους που ξερουν τι ακριβως γινεται και χρειαζομαστε... Αλλοι τρεχουν σε δικηγορο να τους διαβασει την προκηρυξη και παλι φερνουν οτι να ναι. Και ειδικα λεει ενας για φωτογραφια μου εφερε φωτογραφια καδρου 10 χ 15 και του λεει, τι ειναι αυτο. Εε θα το κοψουμε λιγο στην ακρη και θα ναι οκ απαντησε ο "υποψηφιος"...

Αφού δεν την έφερε και σε Α4 την φωτογραφία πάλι καλά να λες !
Κατ'εμέ σε τέτοιες περιπτώσεις δεν θα έπρεπε να υπάρχει βοήθεια από τους αξιωματικούς και ας ακούγεται κυνικό αυτό. Αν τώρα δε μπορείς να διαβάσεις 10 σελίδες που σε αφορούν από την προκήρυξη και να μαζέψεις κυριολεκτικά 4-5 χαρτιά που ζητάει, ε μάλλον δεν κάνεις...
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Εδώ ένας πήγε στον αξιωματικό υπηρεσίας έχοντας φέρει μια φωτογραφία από κορνίζα και έλεγε, ε εντάξει, θα την κόψουμε γύρω γύρω...Ειλικρινά όλοι αυτοί που πανε έτσι, χύμα, όπως να ναι, δεν ντρέπονται που γίνονται ρεζίλι;

Δλδ τι γνώμη θα σχηματίσει ο άξιωματικος ή ο κάθε αξιωματικός...

Θα πει ότι αυτοί οι ***** θέλουν να μπουν και αστυνομία και θα έχει και δίκιο...

Delta

Δημοσίευση από Delta »

Πληροφορία. το πλήθος των αιτήσεων σήμερα κάτω από 2000... πολλές μόνο Μ απολυτήριο στρατό ..1300...1500. μορια σχεδόν όλες σε κεντρική υπηρεσία... μάλλον τώρα κάνουν οι περισσότεροι μήπως μπούνε... Οι δθαβασμενοι θεωρώ έχουν κάνει. και περιμένουν... εννοώ κανένας πλέον σιγουραντζας δηλ Μ πολλά μόρια.. δεν έχει αφήσει την αίτηση για τώρα... πλην ίσως λίγων που περίμεναν κάποιο χαρτί
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Xanthos έγραψε:Με αυτά που είδα σήμερα οι γυναίκες όποιος είναι ανύπαντρος θα φάει καλά... Χαχαχα.. πολύ όμορφες γυναίκες έτσι όπως είπε ο γκλοκ κ. σ εμάς δεν κάλυπταν κανένα σημείο τους κ τους άντρες του έπεφταν οι φάκελοι!! χαχχα

Μην χαίρεστε αυτές θα κάθονται στους εκπαιδευτές στην σχολή Δυστυχώς

ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Καλησπέρα παιδιά! Τι γίνεται με την Β' κατηγορία ξέρουμε καθόλου ; Βλέπω ότι όλοι μιλάνε για την Α και στην Β τίποτα.. λέτε να έχουμε κανένα απρόοπτο και στην Β να είναι πιο χαμηλή η βαση απότην Α ;
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Σήμερα εμένα μου είπε μια, πως ένα ποσοστό είναι υποχρεωμένοι να πάρουν γυναίκες για γραφεία. Δεν απάντησα καν.

Οσοι/όσες απ αυτους μπουν, θα κλάψουν με μαύρο δάκρυ και θα παραιτηθούν στο εξάμηνο.

Κρίμα που δε θα μπορούν να μπουν επιλαχόντες, στο φεκ λέει μόνο εντός των πρώτων 20 ημερών από την έναρξη της σχολής.

Άβαταρ μέλους
Storm
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Πολλοι ακουνε προσληψεις γενικα και πανε ετσι απλα... ουτε ξερουν τι ειναι, ουτε τι χρειαζεται ουτε τους νοιαζει... απλα να μπουν καπου θελουν... αμα τους ελεγαν αντι για αστυνομια τελικα θα σε βαλω στο ικα να σφραγιζεις εργοσημα, ναι θα ελεγαν...

Dias

Δημοσίευση από Dias »

Κύριοι του φόρουμ... καταχωρημένοι. Και η πέμπτη. Σήμερα.8200 αιτήσεις και στις δύο κατηγορίες... περίπου στη Β κατηγορία 1500
Άβαταρ μέλους
Billysapo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Billysapo »

Καλά ναι ισχύει θα υπάρξουν παραπολλες ισοβαθμίες στα 2500-2600 γιατί σχετικά τα φτάνεις εύκολα!! Τώρα τι όνειρα κάνετε μερικοί αλλο αυτό!! Σας βολευει οι βάσεις να είναι.2300 για να είστε μέσα!!!Ciao!!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες