Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Anastasios123 »

kokas έγραψε:Στις τελευταίες σελίδες πολύς ο λόγος για τις γυναίκες και ξαφνικα τσουπ πετιέται μια γυναίκα από το πουθενά εκεί όπου μεχρι τώρα καμία γυναίκα δεν πήρε μέρος στο φόρουμ. Κάτι σαν να αρχίζει να βρωμάει. Και πάμε στο επόμενο στάδιο... Ναι μεν πετάχτηκε από του πουθενά έχει και Βαρβάρα μόρια από ότι λέει η ίδια 31.400 μόρια, πράγμα που δεν ισχύει βέβαια αλλά πες ότι έκανε λάθος και είναι 3400. Σαν, λέω εγώ τώρα, σαν να είναι λίγο σάπιο όλο αυτό. καις εμάγκεςναδεν βρωμάει. δεν αφήνεται την τρολια να πούμε κάτι σωστό; δεν μιλάω πολύ γεκινα εδώ μέσα γιατί περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μιλήσω μετά σε όλους όσους προσπαθούν να τρομοκρατήσουν κόσμο. Την καλημέρα μου.
Γυναίκες θα μπουν περίπου 150 αλλά θα είναι όλες αφρός... Να ξέρετε ότι το 30 % των αιτούντων, είναι γυναίκες... Αλλά Μεγάλο κόψιμο θα πεσει
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 17
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Ευχαριστώ πολύ να σαι καλά!
giannisiker
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από giannisiker »

kokas έγραψε:Στις τελευταίες σελίδες πολύς ο λόγος για τις γυναίκες και ξαφνικα τσουπ πετιέται μια γυναίκα από το πουθενά εκεί όπου μεχρι τώρα καμία γυναίκα δεν πήρε μέρος στο φόρουμ. Κάτι σαν να αρχίζει να βρωμάει. Και πάμε στο επόμενο στάδιο... Ναι μεν πετάχτηκε από του πουθενά έχει και Βαρβάρα μόρια από ότι λέει η ίδια 31.400 μόρια, πράγμα που δεν ισχύει βέβαια αλλά πες ότι έκανε λάθος και είναι 3400. Σαν, λέω εγώ τώρα, σαν να είναι λίγο σάπιο όλο αυτό. Καις εμάγκεςναδεν βρωμάει. Δεν αφήνεται την τρολια να πούμε κάτι σωστό; Δεν μιλάω πολύ γεκινα εδώ μέσα γιατί περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα και να μιλήσω μετά σε όλους όσους προσπαθούν να τρομοκρατήσουν κόσμο. Την καλημέρα μου.

Θεωρητική κατεύθυνση με 17 απολυτήριο. Λογικά φιλόλογος, με πτυχία 3 ξένων γλωσσών. Τα 2 μάλιστα C2 και θέλει να μπει αστυνομία στην Αθήνα. Αντί να αράζει σε κάποιο φροντιστήριο. Εντάξει ο καθένας με τα γούστα του αλλά και εμένα μου φαίνεται λίγο τρολ

Ας κοιτάξουμε λίγο να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον παίδες και ας αφήσουμε τις υπερβολές

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Spyros D. έγραψε:Σημείωση: Οι άνδρες που υπηρέτησαν σε κάποιο σώμα που δεν είναι ΕΔ, προεδρική φρουρά κλπ, παίρνουν τα ίδια μόρια με τις γυναίκες σήμερα (Μηδέν) Αν το δούμε μαθηματικά δηλαδή, οι γυναίκες έχουν το πλεονέκτημα σε αυτή την κατηγορία γιατί σε αυτόν τον έξτρα χρόνο, θα μπορούσαν αν βγάλουν ένα δίπλωμα παραπάνω !

Αν ήταν να μιλήσουμε για ισότητα κλπ με τα σημερινά δεδομένα, θα έπρεπε τα μπόνους μόρια των στρατευμένων γυναικών, επίσης να προέρχονται από θητεία στις ειδικές δυνάμεις :)

κανονικα επρεπε να δινουν και καποια ελαχιστα μορια σε οσους υπηρέτησαν σε κάποιο σώμα πλην ΕΔ, ΔΕΑ, ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ

Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Slade7 έγραψε:
Player7 έγραψε:Slade7 πιστευω αν δουν οτι υπαρχουν πολλες γυναικες στους εποτυχοντες, θα βρουν τροπο να τις κοψουν τις περισσοτερες! Δε πιστευω να προσλαβουν πανω 20-30 γυναικες!

Οι γυναίκες έχουν τα μεγαλύτερα βύσματα να το θυμάσαι

Δεν υπάρχουν κτίσματα εδώ... Μόνο οριακά μπορούν λίγο να βοηθηθούν.. Δεν πάεικανένας κατηγορούμενος για τέτοιο λίγο...
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

giannisiker έγραψε:Θεωρητική κατεύθυνση με 17 απολυτήριο. Λογικά φιλόλογος, με πτυχία 3 ξένων γλωσσών. Τα 2 μάλιστα C2 και θέλει να μπει αστυνομία στην Αθήνα. Αντί να αράζει σε κάποιο φροντιστήριο. Εντάξει ο καθένας με τα γούστα του αλλά και εμένα μου φαίνεται λίγο τρολ. Ας κοιτάξουμε λίγο να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον παίδες και ας αφήσουμε τις υπερβολές
Δεν ειναι υπερβολη. Πολλα παιδια που εχουν τελειωσει πανεπιστημιο, εκαναν αίτηση. Δυσκολες οι μόνιμες δουλειές παιδιά έξω... Ποια φροντιστήρια; Δεν σε παίρνει κανένας, κι αν γίνει 500 euro το μήνα...
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Johnny94 »

Παίδες αθλήματα θα δώσουμε Και οι 1500+τους επιλαχόντες την ίδια μερα; που θα περιμενουμε Όλοι αυτοί;😜
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Παιδιά καλησπέρα σε όλους κ φυσικά Καλή επιτυχία!

Όσοι έχουν κάνει δεα ειδ. δυναμεων παίρνουν μόρια και από τις δύο κατηγορίες σωστα;500+500 όπως είπε κάποιος πιο πάνω

Σε περίπτωση που στο τμήμα δεν μας τα βάλει ο αξιωματικός εκεί λόγω απερισκεψίας να το πω.. Πως θα πρέπει να κινηθούμε; Σήμερα θα καταθέσω λόγω ότι ήθελε μετάφραση το πτυχίο αγγλικών.

2910 Α κατηγορία και ελπίζουμε να μαστε μέσα.

500 παίρνεις και σου φτάνουν για την πρώτη πενηνταδα στην λίστα εισαγωγής...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Αδύνατον να γίνει κάτι τέτοιο κ όχι τίμιο.. Όπως ξανά έχω πει εδώ δεν γίνεται αυτό κ δεν είναι δίκαιο όπως κ με τα διπλώματα.. πχ εγώ έχω γ κατηγορίας κ ο στρομ έχει Ε.. εγώ έδωσα 600 ευρώ κ ο στρομ 1500 είναι δίκαιο να περνούμε τα ίδια μόρια; κ όμως γίνεται.. αν κ με. συμφερει π είναι έτσι αλλά δεν είναι σωστό.. Δηλαδή τι είναι έξυπνος κ αυτός χαζός; έτσι κ με το στρατό.. αλλοι επέλεξαν πεζικό για να είναι κοντά στο σπίτι τους με ένα δοντάκι κ για λουφα κ άλλοι επέλεξαν εδ κ όπου τύχει.. να πάρουν κ κάτι παραπάνω από το στρατό...
Ο. Π. Κ. Ε
giannisiker
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από giannisiker »

Anastasios123 έγραψε:500 παίρνεις και σου φτάνουν για την πρώτη πενηνταδα στην λίστα εισαγωγής...

1000 μορια ο ΔΕΑ Ε. Δ.

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Γιάννη κανονικά πέρνεις με. δεα εδ 1000 μόρια.. αν δεν σου τα μετρήσουν όταν βγουν κάνεις ένσταση. εγινε σε αρκετούς το 2011 ειδικά στις εδ
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
HELLENICROWER
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Anastasios123 έγραψε:500 παίρνεις και σου φτάνουν για την πρώτη πενηνταδα στην λίστα εισαγωγής...

Παντα ηταν 1000 οι ΔΕΑ ΕΔ... Δες εδω επιτυχοντες 2011

http://www.astynomia.gr/images/stories/2011/prokirikseis2011/05102011seira2_1_2500.pdf

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Player7 »

Καλα παιδια αμα το αναλυσουμε θα δουμε πολλες αδικιες... εγω ας πουμε θεωρω πως θα επρεπε να υπσρχει ποσοστο για τριτεκνους-πολυτεκνους οπως στην Αστυφυλακων. Οπως και το ηλικιακο οριο που εβγαλαν απο τους τριτεκνους και τα παιρνουν ολοι. Εμεις που δεν ειμαστε τριτεκνοι για να παρουμε 200 μορια χαλασαμε πολλα λεφτα, για να βγαλουμε ενα απλο Lower ή ενα Γ κατηγοριας ας πουμε!

Και αυτους τους ανεστησαν με το 200αρι της τριτεκνιας!

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Φυσικα και παιρνεις 1000 μορια ως Δεα Εδ.. αν δεις και λειπουν μορια, υπαρχει το 10ημερο των ενστασεων!
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Player7 έγραψε:Καλα παιδια αμα το αναλυσουμε θα δουμε πολλες αδικιες... Εγω ας πουμε θεωρω πως θα επρεπε να υπσρχει ποσοστο για τριτεκνους-πολυτεκνους οπως στην Αστυφυλακων. Οπως και το ηλικιακο οριο που εβγαλαν απο τους τριτεκνους και τα παιρνουν ολοι.Εμεις που δεν ειμαστε τριτεκνοι για να παρουμε 200 μορια χαλασαμε πολλα λεφτα, για να βγαλουμε ενα απλο Lower ή ενα Γ κατηγοριας ας πουμε!

Και αυτους τους ανεστησαν με το 200αρι της τριτεκνιας!

Ε αν είναι να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία, και οι ορφανοί είτε από έναν, ακόμα και από 2 γονείς, που σε τυπικούς διαγωνισμούς ασεπ παίρνουν αξιόλογα μόρια, εδώ παίρνουν μηδέν.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες