Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Ναι ρε Κυριάκο... Δεν σε παρεξήγησα. Εγω μπήκα τυχαία στο forum. για να βοηθήσω όσο μπορώ τα παιδιά που αγχώνονται.. Απλώς να τους συμβούλεψω όσο μπορώ.. Έχω και εγώ παιδιά στην ηλικία σας και σας καταλαβαίνω.. Αλλά μην ανησυχείτε... Θα δείξει... Αφηστε τη ζωή να μιλήσει... Να πουλήσεις... Το μεγαλύτερο προσόν στον άνθρωπο είναι το μυαλό του... Πάντα σε εγρήγορση... Κοφτερό...
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Να κυλήσει..
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Σε ευχαριστώ προσωπικά για όσα λες φίλε... Και εύχομαι να ανταμώσουμε...
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 60
Anastasios123 έχω και γω ίδια περίπτωση με τον καταδρομέα με ετεροθαλή αδερφο. Μπορεί να ζητήσει αυτό το χαρτί ο πατέρας μου και να με μετρήσουν για 3τεκνο;
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 48
Που την κανεις την αίτηση εγγυήσεων συγγενών; Όπως είπα δεν γνωρίζουμε κάτι γι αυτόν και τον είχα ξεχασμένο 😂Anastasios123 έγραψε: Katadromeas Βεβαίωση εγγυήσεων συγγενών να κάνει αίτηση ο πατέρας σου.. Αλλά προλαβαίνεις να το βγάλεις τελευταία στιγμή και εσύ;
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
Φίλε μου αν γίνεται αυτό που μακάρι να γίνει μας ανεβάζει 200 μόρια επιπλέον για μένα ίσως είναι σωτήρια μοριαTilemos έγραψε: Anastasios123 έχω και γω ίδια περίπτωση με τον καταδρομέα με ετεροθαλή αδερφο. Μπορεί να ζητήσει αυτό το χαρτί ο πατέρας μου και να με μετρήσουν για 3τεκνο;
- Tilemos
Καταδρομέα είμαι ακριβώς ίδια περίπτωση. Έχω 3ο αδερφό που δεν έχω γνωρίσει ποτέ από τον πατέρα μου. Γίνεται να μετρηθεί ο 3ος αδερφός και να πάρουμε 3τεκνια με αυτό το πιστοποιητικό;
- Tilemos
Anastasios123 Δώσε μας τα φώτα σου
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Μπραβο ρε παιδια επιτελους το topic παιρνει την μορφη που πρεπει στις τελευταιες τρεις σελιδες, ανταλλαγη πληροφοριων μεταξυ ενδιαφερομενων και ατομων που ηδη υπηρετουν στο σωμα, ουτε τσακωμοι ουτε ειρωνιες ουτε τιποτα, ολοι εχουμε κοινο στοχο και δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα, ελπιζω να συνεχισουμε ετσι μεχρι το τελος
Παιδιά εδώ και δύο μέρες προσπαθώ να καταθέσω τα χαρτιά μου στο ΑΤ Κυψέλης και ο δεν υπάρχει άνθρωπος. Περιμένω μισή μια ώρα ούτε φαίνεται κανεις. Όχι υποψήφιοι δεν υπάρχουν ούτε ο αστυνομικός. Περιμένετε μου λένε κάπου πετάχτηκε και θα ρθει. Σηκώνομαι και φεύγω. Πήγα και στις 11 πήγα και στις 12 τζίφος.
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
Αδερφε αύριο θα το ψάξω τέρμα όσο πάει μήπως αυτεπάγγελτα μπορεί να ψάξει η αστυνομία και βγούμε από την ταλαιπωρία γι αυτό ρωτάω κι εδώ μέσα μήπως βρω γρήγορα τη λύση!Tilemos έγραψε: Καταδρομέα είμαι ακριβώς ίδια περίπτωση. Έχω 3ο αδερφό που δεν έχω γνωρίσει ποτέ από τον πατέρα μου. Γίνεται να μετρηθεί ο 3ος αδερφός και να πάρουμε 3τεκνια με αυτό το πιστοποιητικό;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 94
Ωραίος καλή επιτυχία !
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
Έχω κάνει ήδη την αίτηση πριν 2 μέρες αν μπορέσω και συμπληρώσω κι αυτό θα μου φύγει ένα μεγάλο άγχος γτ βρίσκομαι στα 2310 μορια και δεν θέλω να μείνω απέξω
- Tilemos
Ότι μάθεις γράψε εδώ ή στείλε μου προσωπικό μήνυμα να κάνω και γω ότι χρειάζεται.KatadromeasAR! έγραψε:Αδερφε αύριο θα το ψάξω τέρμα όσο πάει μήπως αυτεπάγγελτα μπορεί να ψάξει η αστυνομία και βγούμε από την ταλαιπωρία γι αυτό ρωτάω κι εδώ μέσα μήπως βρω γρήγορα τη λύση!Tilemos έγραψε: Καταδρομέα είμαι ακριβώς ίδια περίπτωση. Έχω 3ο αδερφό που δεν έχω γνωρίσει ποτέ από τον πατέρα μου. Γίνεται να μετρηθεί ο 3ος αδερφός και να πάρουμε 3τεκνια με αυτό το πιστοποιητικό;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Πάντως παιδιά , θα είναι υπέροχο , όσοι είμαστε εδώ μέσα , να κρατήσουμε επαφές και να κάνουμε και παρέα - όσοι τα καταφέρουμε - μέσα στην σχολή...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 5 επισκέπτες