Kyriakos μεσα εισαι.. Να ετοιμαζεσαι σιγα σιγα μεχρι τελη Σεπτεμβρη να περασεις καλα. Αλλα και μετα μια χαρα θα περασεις στη σχολη... Εκει λιγο θα χαλαστειτε γιατι οι εκπαιδευτες Υπαστυνομοι ουτε παραγγελματα δεν ξερουν να δινουν.. Μαθημα... θρανια.. χουζουρι... και εξξοδος Τεταρτη και ΣΚ... Εκει θα γνωριστειτε μεταξυ σας και θα δεσετε... Σας χρειαζεται αυτο.. γιατι θα βρισκεστε και στην Αθηνα...
Anastasios123 έγραψε:Kyriakos μεσα εισαι. Να ετοιμαζεσαι σιγα σιγα μεχρι τελη Σεπτεμβρη να περασεις καλα. Αλλα και μετα μια χαρα θα περασεις στη σχολη... Εκει λιγο θα χαλαστειτε γιατι οι εκπαιδευτες Υπαστυνομοι ουτε παραγγελματα δεν ξερουν να δινουν. Μαθημα... Θρανια. Χουζουρι... Και εξξοδος Τεταρτη και ΣΚ... Εκει θα γνωριστειτε μεταξυ σας και θα δεσετε... Σας χρειαζεται αυτο. Γιατι θα βρισκεστε και στην Αθηνα...
Έχω έναν ετεροθαλή αδερφό με τον οποίο έχουμε κοινό πατέρα ( σύνολο 3 αδέρφια με αυτόν) αλλά δεν έχουμε ιδέα το που βρίσκεται όπως επίσης δεν φαίνεται στο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, έχουμε χαρτιά της βάπτισης του, με πιάνει τριτεκνια; Κι αν ναι τι πρέπει να κάνω; Να ζητήσω ληξιαρχική πράξη;
Αντε σε παραλληλους δρομους ειμαστε με διαφορά 30 χρόνων.. Και εγώ με την τρίτη φορά πέρασα.. και εσύ το ίδιο πιστεύω... Απλώς να ξέρεις ότι όποιος έχει πάθος και καψούρα με κάτι, βεβαίως θα ξεχωρίσει, αλλά πολλές φορές θα προδοθει και θα πονέσει... Τι να σου πω τώρα... Είναι Πολλά... Αλλά έτσι συμβαίνει στη ζωή.. Αυτό... Είναι ΖΩΗ όμως...
Εγώ πάντως θέλω να δω τι θα γίνει με το θέμα αυτό της τριτεκνίας γιατί υπόθηκε από τον μαθιους ότι υπάρχει ένας νόμος που λέει ότι πρέπει να είσαι μέχρι 25 ή να σπουδάζεις και να είσαι μέχρι 30.
Στο Α. Τ. Πάντως μου είπαν με σιγουριά ότι δεν ισχύει αυτό ...
Κυριάκο άμα με δεις μπροστά σου θα καταλάβεις ότι κάνεις λάθος στο γέροντα.. Η δουλειά αυτή με κρατούσε πάντα σε εγρήγορση και στο μυαλό και στο κορμί... Να ξέρεις ότι μου είναι εύκολα οι.. Να γαζωνω ακόμα και τώρα.. όλη την Αθήνα και να κάνω συλλήψεις... Μόνο γι αυτό έχω γεννηθεί.. Μιλάς με άνθρωπο που στο ενεργητικό του έχει κάνει 3.500 συλλήψεις..150 Κακουργιοδικείο..69 ευημες μνείας.. και πιστολιασμενος 2 φορές...