Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Dimitris91
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Dimitris91 »

Φίλε μου όσοι μένουμε Αθήνα έχουμε μεγάλο πρόβλημα με το Airbnb και τα ενοίκια ο κολλητός μου με την κοπέλα του έψαχναν 6 με 7 μήνες για να βρουν ανθρώπινο σπίτι στα 350 ευρώ
Eleni G.

Δημοσίευση από Eleni G. »

Dimitris91 έγραψε:Φίλε μου όσοι μένουμε Αθήνα έχουμε μεγάλο πρόβλημα με το Airbnb και τα ενοίκια ο κολλητός μου με την κοπέλα του έψαχναν 6 με 7 μήνες για να βρουν ανθρώπινο σπίτι στα 350 ευρώ

Καλά είσαι, δες γειτονίες του κέντρου (Τις ανθρώπινες γειτονιές, δε μιλάμε για Βικτώριες, ομόνοιες κλπ) που κάτι τρύπες που με το ζόρι κάνουν για ένα άτομο να βαράνε κάτι 400-450αρια...
Γιώργος93

Δημοσίευση από Γιώργος93 »

Παιδιά, συγγνώμη για την μάλλον χαζή ερώτηση, αλλά που βρίσκουμε τον αριθμό μητρώου αρρένων που θέλει στα συμπληρωματικά στοιχεία πίσω;

Σε όλο τον πάκο με τα χαρτιά του στρατού που έχω δεν αναγράφεται πουθενά.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Αναστάσιος είσαι στο σώμα?
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Xanthos έγραψε:Εννοείτε Στέλιο αυτό. Υπάρχουν κ στην Α αλλά όχι πολλοί. Μετρημένοι θα είναι κ θα τι δείτε. Όπως κ σε όλες τις προκηρύξεις. Στην β περισσότεροι πάλι εννοείτε. Οπως λέει κ ο Αναστάσιος είδες; Ο άλλος από πανεπιστήμιο πάει εφ. Όχι ότι είναι άσχημα κ κάτι μείον ο εφ αλλά όπως κ να το κάνουμε προοριζόταν για κάπου αλλού κακα τα ψεματα οι καταστάσεις όμως δεν τον άφησαν κ επιλέγει εκεί. Κ πάλι όπως έτσι όπως έγινε με τα έξοδα τους μισθούς πάλι τι σκέφτεται να πάει που κακα τα ψεματα με 2900 είσαι μέσα! Θέλει πολύ σκέψη κ καλό ζυγισμα! Ειδικά αν δεν είσαι μόνος! Τώρα το πώς θα επιβιώσει ο κάθε ένας είναι στο χέρι του. Αν θέλει καλή ζωή με τα όλα του καλό είναι να κάτσει σπίτι του!

Έχω απολυτήριο 17.7 και τελειώσει σχολή του 17+ με άριστα κιόλας, αν τα ταπεινά 2500 μόρια μου αποδειχτούν αρκετά, θα τραπεζώσω ότι φίλο και γνωστό έχω !(Και έχω αρκετούς συγγενείς στο σώμα οπότε έχω και μια ιδέα ως προς το που πάω να μπλέξω!)

Είναι πολύ δύσκολα τα πράματα σήμερα, πάλι καλά που έχω και ένα σπίτι δικό μου εδώ στην Αθήνα και παλεύεται κάπως η κατάσταση, όσοι έχουν και νοίκι στην πλάτη όπως είναι πια η κατάσταση με airbnb κλπ...
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Anastasios123 »

TE=Xanthos]Αναστάσιος είσαι στο σώμα?Πολλά χρόνια... Πολλά. Και είμαι στα τελειώματα... Μια ζωή έξω... δίωξη
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Anastasios αν και τόσα χρόνια στο σωμα δεν είσαι και πολυ μεγαλειώδεις με την βάση της προκυρηξης... Κρατάς πολύ χαμηλό πήχη... Έχεις κι άλλες σκέψεις εκτός από αυτήν; Έχεις κάποια πληροφόρηση για την διαμόρφωση των μορίων;
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Mathiou1995 έγραψε:Anastasios αν και τόσα χρόνια στο σωμα δεν είσαι και πολυ μεγαλειώδεις με την βάση της προκυρηξης... Κρατάς πολύ χαμηλό πήχη... Έχεις κι άλλες σκέψεις εκτός από αυτήν; Έχεις κάποια πληροφόρηση για την διαμόρφωση των μορίων;
Εκεί που είμαι, έκαναν μέχρι σήμερα 100 υποψήφιοι αίτηση και οι περισσότεροι παίζουν από 2000 έως 2.350. Επίσης έκαναν αίτηση δύο νεαροί που έχουν τελειώσει ειδική αγωγη(πανεπιστημιο)και δύο φιλόλογοι... Και πολλές γυναίκες... πολλές.. τις οποίες θα περικόψουν στα αθλήματα και τα υψομετρική...
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Θα δείξει η πορεία που θα πάει η βάση βέβαια!! άντε σε λίγο καιρό θα μάθουμε!!
Ο. Π. Κ. Ε
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Anastasios123 έγραψε:
Mathiou1995 έγραψε:Anastasios αν και τόσα χρόνια στο σωμα δεν είσαι και πολυ μεγαλειώδεις με την βάση της προκυρηξης... Κρατάς πολύ χαμηλό πήχη... Έχεις κι άλλες σκέψεις εκτός από αυτήν; Έχεις κάποια πληροφόρηση για την διαμόρφωση των μορίων;
Εκεί που είμαι, έκαναν μέχρι σήμερα 100 υποψήφιοι αίτηση και οι περισσότεροι παίζουν από 2000 έως 2.350. Επίσης έκαναν αίτηση δύο νεαροί που έχουν τελειώσει ειδική αγωγη (πανεπιστημιο) και δύο φιλόλογοι... Και πολλές γυναίκες... Πολλές. Τις οποίες θα περικόψουν στα αθλήματα και τα υψομετρική...

Και εγώ πτυχιούχος οικονομολόγος είμαι, τι να το κάνουμε ;:P :P :P

Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Τι κρίμα όμως... Οικονομολόγος... Ε; Εσένα δεν έπρεπε να υπάρχει μέριμνα της πολιτείας να σε προσλάβουν σε κάποια Εφορία Π. Χ. Οπου εργάζονται ακόμη και άτομα που δεν έχουν τελειώσει το Λύκειο; Για κοίτα εκεί να ανοίξεις κανένα γραφείο με λογιστικά... Οικονομικά και άσε την ομάδα Δίας και ΜΑΤ και δέλτα...
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Για ποιον λόγο να τις αφήσω όταν το όνειρο μου είναι το σώμα για το οποίο μιλάμε τόσο καιρό ;
giannisiker
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από giannisiker »

Παιδιά καλησπέρα.Ξέρεις κανείς να μας ενημερώσει πόσοι επιλαχόντες μπήκαν τελικά στο σώμα;

πόσοι κόπηκαν στα πκε κτλπ;

Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Α, έτσι συμφωνώ.. Αν το όνειρο σου είναι αυτό... Τότε θα γράψεις ιστορία στο Σώμα... Τι κάνεις όμως που πολλούς θα βρεις μέσα που μπήκαν μόνο και μόνο για επαγγελματική αποκατάσταση χωρίς να έχουν καψούρα... Και είναι πολλοί αυτοί...
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Νομίζω εδώ από τους 5 - 6 - 7 που γράφουμε σχεδόν κάθε μέρα και αγωνιούμε κάθε λεπτό, κανείς μας δεν μπαίνει για την οικονομική αποκατάσταση... Ξέρουμε πολύ καλά ότι υπογράφουμε την καταδίκη μας οικονομικά με αυτήν την επιλογή. Άλλοι είναι οι λόγοι, που νομίζω το ίδιο έκανες και εσύ, μιας που είσαι στο σώμα και γνωρίζεις.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης