Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Θμακ8μηνο
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Θμακ8μηνο »

Anastasios123 έγραψε:Τα παίρνεις τα μόρια Στο πιστοποιητικό από τη Στρατολογικά θα δεις ότι απολύεσαι από ειδικές δυνάμεις.. Αρκεί να είσαι Ί 1 ικανός...
Γραφει Ι/1 Ναι.. αλλα οχι ειδικες δυνάμεις απολύθηκε οριστικά απο 4ο ετεθ ως στρατιώτης Καταδρομών όπως στο λέω.. οι λέξεις ειδικες δυνάμεις δεν αναφέρονται καθολου.. τεσπα εγω. Λέω λογο 8μηνου θα τα πάρω κανονικό γιατι Ποιος μου λέει πως οχι
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Αχαχαχαχαχαχχα τι να το κάνει το κρουστο ; 🤣🤣🤣🤣🤣
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Anastasios123 »

Οσοι περισσότεροι δηλώσουν συμμετοχή, τόσο θα ανεβαίνουν οι βάσεις... Λογικό, πλην όμως, όλοι σχεδόν παίζουν στα 2.100 έως 2.500. Εκεί θα γίνει η μάχη, με διαφορά λίγων μορίων...
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

4ο ΕΤΕΘ ή αλλιως Θ' ΜΑΚ ειναι μοιρα καταδρομων. Μη σε απασχολει αν το γραφει. Μπραβο κιολας αν επελεξες να πας εκει απο μονο σου. Δεν ξερω για τωρα αλλα το 4ο ΕΤΕΘ εχει μεγαλη ιστορια πισω του και οι παλαιοι το κερουν ως '' ενδοξο'' !!
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

Όντως στην βόρεια Ελλάδα και συγκεκριμένα στο τμήμα της Ορεστιάδας καθημερινά γίνονται πολλές αιτήσεις αλλά όπως προαναφερατε ένα μεγάλο ποσοστό δεν ξέρουν τα δικαιολογητικά υπερβαίνουν τον δμς κτλπ οπότε όσοι έχουν τα κριτήρια και μέτριο προς καλό απολυτήριο ας κάνουν αίτηση εάν πραγματικά θέλουν να ενταχθούν στο σώμα.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Κατω απο 20000 χιλιαδες οι αιτησεις απο εκει που λεγανε για 40000 χιλιαδες τορα λενε ολοι δν ειναι τα νουμερα που περιμεναμε
Anastasios123
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 124

Δημοσίευση από Anastasios123 »

Μένουν ακόμα 2 μέρες.. Κατάθεση την τελευταία στιγμή; Τα παιδιά από επαρχία το σκέφτονται πολύ να κατέβουν Αθήνα για τουλάχιστον 12 χρόνια, μάχιμοι στο δρόμο και απολαβές 900 ευρώ με νυχτερινά και πενθήμερα. Αν αφαιρέσουμε και 350 τουλάχιστον ενοίκιο, ρευμα, κοινόχρηστα πάμε 550 τσέπη. Με μάχες στο δρόμο, χωρίς εξέλιξη καριέρας και το πιο σημαντικό... στα καλύτερα χρόνια της νεότητας... Θέλει πολύ σκέψη κυρίως από αυτούς που προέρχονται από επαρχία...
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Κύριοι... 7500. Μέχρι τώρα... μεγάλη έκπληξη η Β κατηγορία 1000... οπότε τυχεροί της β κατ
Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Lion$ »

Και εγώ φίλε αν δεν εμένα ήδη Αθήνα και ήμουν στον τόπο καταγωγής μου Θεσσαλία, με την δουλειά που έχω τώρα.. Ούτε για αστείο δεν θα έκανα αίτηση! Η Αθήνα έχει άγχος , ακρίβεια , επικινδυνότητα! Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει άλλη επιλογή και δεν υπάρχουν δουλειές στην επαρχία! Παρόλαυτα είναι κάτι που το θέλω! Έχω γράψει 2 φορές πανελλαδικές και έχω κάνει σε 3 προκηρύξεις + 2 πυροσβεστικής και είμαι ακόμα εδώ να παλεύω!
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Βρε παιδια οπως εχουμε ξαναπει , δεν παιζουν ρολο οι αιτησεις. Ας γινουν και 1000000 αιτησεις , αυτο δεν παει να πει πως η βαση θα παει στο θεο. Το να παει απο 2300 στο 2450 πχ ναι γινεται αλλα οχι τα τρελα που λενε καποιοι πχ 2700+ . Τελος , απτις 20.000-25.000 αιτησεις το 1/3 θα ξερει τι του γινεται και απο μοριοδοτησεις. Οι αλλοι απλα ειδαν φως και μπουκαρουν. Εδω ο αλλος στο τμημα εφερε πτυχιο απο κρουστο οργανο , αν ειναι δυνατον !

Φίλε μου Λευτέρη παίζουν ρόλο μόνο βάση στατιστικής όσο ανεβαίνουν οι αιτήσεις ανεβαίνει και η βάση αλλά παντα υπάρχει ποσοστό που πέφτει έξω όλο αυτό και να είναι οι πρώτοι 400 2900+ και μετά οι υπόλοιποι 800 από 2400 μέχρι 2900 υπάρχει περίπτωση να γίνει και αυτό, απλά σίγουρα πιστεύω ότι 300 άτομα θα έχουν πάρα πολλά μόρια

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Θμακ8μηνο έγραψε:
Anastasios123 έγραψε:Τα παίρνεις τα μόρια Στο πιστοποιητικό από τη Στρατολογικά θα δεις ότι απολύεσαι από ειδικές δυνάμεις.. Αρκεί να είσαι Ί 1 ικανός...
Γραφει Ι/1 Ναι.. αλλα οχι ειδικες δυνάμεις απολύθηκε οριστικά απο 4ο ετεθ ως στρατιώτης Καταδρομών όπως στο λέω.. οι λέξεις ειδικες δυνάμεις δεν αναφέρονται καθολου.. τεσπα εγω. Λέω λογο 8μηνου θα τα πάρω κανονικό γιατι Ποιος μου λέει πως οχι

4 ετεθ είναι μονάδα ειδικών δυνάμεων ομως δεν τους ενδιαφέρει από που απολύθηκες από την στιγμή που γραφει ότι τελείωσες τον στρατό με ειδικότητα ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ τα παίρνεις τα μόρια

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Σε αυτο που λες Slade συμφωνω. Σιγουρα οι πρωτοι θα εχουν πολλα μορια αλλα ποσοι να ειναι ; Οπως ειπες καμια 400αρα ; Μετα θα κολλησει το πραμα στα 2500 εκει.
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Liontarina »

ο επιλαχών του επιλαχόντος

τον επιλαχόντα

επιλαχών

οι επιλαχόντες

των επιλαχόντων

τους επιλαχόντες

επιλαχόντες

Το αφήνω αυτό εδώ να υπάρχει. Δεν θέλω να προσβαλω κανέναν.

Vatraxos

Δημοσίευση από Vatraxos »

Καλησπέρα παιδιά σε όλους και καλή επιτυχία να έχουμε.

Μια ερωτηση εχω (αν ξερετε να απαντησετε) για να δω τι περιθώριο έχουν όσοι δεν εκαναν τα χαρτιά τους να τα κάνουν.

Αιτηση μπορουν να κανουν και μεσα στο ΣΚ, ή Έχουν μονο άλλες 2 μέρες περιθώριο;

Ευχαριστω

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Σε αυτο που λες Slade συμφωνω. Σιγουρα οι πρωτοι θα εχουν πολλα μορια αλλα ποσοι να ειναι ; Οπως ειπες καμια 400αρα ; Μετα θα κολλησει το πραμα στα 2500 εκει.

Με αυτούς που βλέπω να έρχονται στα τμήματα αυτές τις μέρες για την αίτηση έχω αρχίσει να πιστεύω ότι όντως θα δείτε καμία 400αρια άτομα με 2900+ και μετά θα πέσει κατακόρυφα για τους υπόλοιπους 2400 2500 κτλπ θα δείξει πάντως να ξέρετε ότι αυτές τις 4 μέρες έχουν γίνει πάρα πολλές αιτήσεις πιο πολλές από τις πρώτες 5 6 εργάσιμες υπομονή μάγκες 2 εργάσιμες έμειναν και τελείωσε το πράγμα

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες