Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Για να καταλαβω στην α κατηγορια στην σειρα7501 η τελαιταια μπηκε με 870 μορια;
και στην β΄ με 950;
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=7618&Itemid=761
και στην β΄ με 950;
http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=7618&Itemid=761
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 124
Παιδιά μην αγχώνεστε.5 η 6 Οκτώβρη, δεν έχει σημασία. Παντως τέλη του χρόνου 2019... Έξοδος. Λιγες ημέρες άδεια για ανεύρεση σπιτιού.. και Μετς κεντρικά στην Αθήνα. Οσο αφορά τον οπλισμό, τέλειο το USP... αξιόπιστο.. Λάθος να πάρετε ιδιωτικό και όσον... πεταμένα λεφτά... Δεν υπάρχει κανένας λόγος... Όχι άγχος... Η αστυνομία θέλει μυαλό πιο πολύ, πάρα μπράτσα... βεβαίως χρειάζεται και αυτό, αλλά πιο πολύ μυαλό και κυρίως προσωπικότητα. Ολα τα κατακτάει με τον καιρό. Και να ξέρετε.. Ότι όσοι εισαχθειτε.. Δεν θα είστε υποδιαιστεροι των άλλων συναδέλφων... Δεν είναι Στρατός ή Αστυνομία...
- katadromeasAR
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Γνωρίζει κανείς περίπου πόσες αιτήσεις έχουν γίνει;
- athavars1
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Παλικάρια να σας ρωτήσω έχω το prof αγγλικά και το έχω μεταφράσει σε δικηγόρο άλλα τους πήγα το αντίγραφο απο το μεταφραζόμενο και μου λένε οτι θέλουν το πρωτότυπο της μετάφρασης δλδ με τις πρωτότυπες σφραγίδες
Σε όλη την Αιτωλ/νια καπου περίπου στις 100 110 αιτήσεις
- athavars1
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Παλικάρια να σας ρωτήσω έχω το prof αγγλικά και το έχω μεταφράσει σε δικηγόρο άλλα τους πήγα το αντίγραφο απο το μεταφραζόμενο και μου λένε οτι θέλουν το πρωτότυπο της μετάφρασης δλδ με τις πρωτότυπες σφραγίδες
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 60
Θέλει πάνω στην φωτοτυπία που θα δώσεις του πτυχίου να την υπογράψει και την σφραγίσει ο δικηγόρος γράφοντας ότι η φωτοτυπια αποτελεί ακριβές αντίγραφο του πρωτότυπου που μου επιδειχθη.athavars1 έγραψε:Παλικάρια να σας ρωτήσω έχω το prof αγγλικά και το έχω μεταφράσει σε δικηγόρο άλλα τους πήγα το αντίγραφο απο το μεταφραζόμενο και μου λένε οτι θέλουν το πρωτότυπο της μετάφρασης δλδ με τις πρωτότυπες σφραγίδες
Ρε μάγκες ακόμα δεν βγήκαν οι πίνακες και σκέφτεστε τι όπλο θα πάρετε χαλαρώστε όλα στην ώρα τους μια χαρά είναι το υπηρεσιακό , Τι νομίζετε ότι θα ρίχνετε κάθε μέρα πιστολίδια και χρειάζεστε ένα τέλειο επιχειρησιακό; όλα στην ώρα τους
- katadromeasAR
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 12
Κι εδώ στην βοιωτία δεν πρέπει να είναι πάνω από 100, γτ ακούω νούμερα μεγάλα
Καλησπέρα!! είχα παρουσιαστεί στην Αυλώνα και μεταταχτηκα στις καταδρομες.. Μπήκα στους Μειωμένης θητείας (8μηνο) και απολύθηκα οριστικά απο το 4ο ετεθ ως στρατιώτης Καταδρομών με 2η ειδικότητα καταδρομεας(κυρια) θα πάρω τα μορια των ειδικών δυνάμεων λογο που υπηρέτησα 8μηνο; Ευχαριστω
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ποτε δε ξερεις ποτε θα σου χρειαστει... Υπαρχουν αστυνομικοι που τη κρισιμη ωρα τους προδωσε. Ολα παιζουν ρολο, αλλωστε το θιξαμε διοτι ειπαν για τον εξοπλισμο που θα χρειαστει να αγορασει καποιος!
Επισης με το υπηρεσιακο πιστολι πρεπει ανα τακτα χρονικα διαστηματα να πηγαινουν κα κανα σκοπευτηριο διοτι τα περισσοτερα οπλα εχουν πιασει αραχνες! Ποτε δε ξερεις ποτε θα χρειαστει να το χρησιμοποιησεις.
Η ρουτινα σκοτωνει!
Επισης με το υπηρεσιακο πιστολι πρεπει ανα τακτα χρονικα διαστηματα να πηγαινουν κα κανα σκοπευτηριο διοτι τα περισσοτερα οπλα εχουν πιασει αραχνες! Ποτε δε ξερεις ποτε θα χρειαστει να το χρησιμοποιησεις.
Η ρουτινα σκοτωνει!
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Φιλε απο αιτωλ/νια εισαι;Johnny94 έγραψε:Σε όλη την Αιτωλ/νια καπου περίπου στις 100 110 αιτήσεις
ΔΕΛΤΑ
Επίσης να αναγράφει πως π δικηγόρος έχει γνώσει κ των δυο γλωσσών με τ τάδε νομο κ τα σχετικά ξέρουν αυτοί π κάνουν τις μεταφράσειςTilemos έγραψε:Θέλει πάνω στην φωτοτυπία που θα δώσεις του πτυχίου να την υπογράψει και την σφραγίσει ο δικηγόρος γράφοντας ότι η φωτοτυπια αποτελεί ακριβές αντίγραφο του πρωτότυπου που μου επιδειχθη.athavars1 έγραψε:Παλικάρια να σας ρωτήσω έχω το prof αγγλικά και το έχω μεταφράσει σε δικηγόρο άλλα τους πήγα το αντίγραφο απο το μεταφραζόμενο και μου λένε οτι θέλουν το πρωτότυπο της μετάφρασης δλδ με τις πρωτότυπες σφραγίδες
- athavars1
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Στον βόρειο εβρο έχουν γίνει 2000 αιτήσεις 100%
Παιδιά αιτήσεις τ έχει πολλές σίγουρα κ λογικό τ θέμα είναι με τι μόρια γίνονται οι αιτήσεις γιατί π καθένας ακούει αστυνομία κ κάνει χαρτιά χωρίς να έχει ιδέα.. πχ αν έχει ο άλλος 2000 μόρια μπορεί να νομίζει πως είναι οκ..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες