wolver έγραψε:Δεν ξερω εαν καταλαβα καλα, αλλα λογικα οι ειδικοι φρουροι πλεον δεν γινεται να πανε στην ασφαλεια;
Οι ειδικοί φρουροί τοποθετούνται με διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Μεταγωγών Δικαστηρίων, Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων, εκτός της περιοχής μετάθεσης στην οποία υπάγεται ο τόπος συμφερόντων τους, με εξαίρεση τις περιοχές της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και Θεσσαλονίκης. Οι τοποθετήσεις γίνονται με τη διαδικασία των επόμενων παραγράφων.»
Μέχρι χτες οι ειδικόι φρουροί πήγαιναν μόνο σε ΥΠΟΔΙΕΎΘΥΝΣΗ ασφάλειας τώρα με αυτήν την διαταγή πάμε παντού σε διευθύνσεις ασφαλείας και άμεση δράση σε ΜΑΤ σε ΥΑΤ κτλπ με λίγα λόγια πας όπου πάει και ο αστυφύλακας απλά δεν κάνεις ανακριτικές δουλειές κάνεις την λάντζα που λέμε.
Slade η ΥΑΤ και η ΥΜΕΤ (τα ΜΑΤ που λες) ανήκουν στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων. Λέει ξεκάθαρα για Διεύθυνση Άμεσης Δράσης, Μεταγωγών, ΑΤ και ΤΑΕ.
Καταδρομέας έγραψε:Slade η ΥΑΤ και η ΥΜΕΤ (τα ΜΑΤ που λες) ανήκουν στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων.
Το ξέρω φίλε μου γι'αυτό το ανάφερα ότι πλέον οι Ε. Φ πάνε ΜΑΤ ΥΑΤ κτλπ και πριν από αυτήν την διαταγή βγήκε το προηγούμενο όπου έλεγε ότι χρειάζονται άμεση ενίσχυση στα ΜΑΤ από τους νεους που έρχονται από τις σχολές ωστόσο έγινε αυτή η διαταγή και τροποποίηση για να πάρει καμία 200αρια (εκτίμηση μου ) από τους 1500 Ε. Φ
Βασικά λάθος μου διορθώνω πλέον πάνε παντού σε όλες τις διευθύνσεις δεν λέει όμως για "ασφάλεια" ωστόσο για την ασφάλεια παραμένει ότι οι Ε. Φ πάνε στις Υποδιευθυνσεις ασφαλείας όπου ισχύει εδώ και πολλά χρόνια
Slade7 έγραψε:Βασικά λάθος μου διορθώνω πλέον πάνε παντού σε όλες τις διευθύνσεις δεν λέει όμως για "ασφάλεια" ωστόσο για την ασφάλεια παραμένει ότι οι Ε. Φ πάνε στις Υποδιευθυνσεις ασφαλείας όπου ισχύει εδώ και πολλά χρόνια
Στην Διευθύνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων
Ανήκουν ΜΑΤ ΥΑΤ ΥΜΕΤ άμεση δράση ΟΠΚΕ
Άλλο η Διεύθυνση Άμεσης Δράσης (ΔΙΑς, Ζ,100). Λογικά θα είναι και η ΔΕΛΤΑ (δεν είμαι σίγουρος γι αυτό)
Άλλο η Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων (ΥΑΤ, ΥΜΕΤ)
Οι ΟΠΚΕ ανήκουν στα Τμήματα Ασφαλείας.
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Παιδια επειδη βαριεμαι να το διαβασω ολο... Στη Διευθυνση Προστασιας Επισημων μπορουν να πανε ειδικοι φρουροι;
Μια ερώτηση αν ξέρει καπιος απο γνωστό του εφ οταν τελιωσει η σχολή ποτε ξέρουμε σε τι υπηρεσία θα δουλεύουμε εχει καπια επιλογή η το μαθενεις τελευτεα στιγμή