Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Commando Squadron B 1ο λόχο 4η διμοιρία, "εκπαιδευτές" μεντης, σουσουρας, τσαλακωστας, λιολιος...Λοχαγός Γιαννακας
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Slade 7 προφανώς εννοεί τους αστυφύλακες που αποφοιτούν περίπου αρχές Οκτωβρίου
Εχω διπλωμα για μοτοσυκλέτα άνευ κυβικών (Α) ειναι 300 μορια παίρνω και 100 απο μοτοποδήλατο δηλαδη 400; η μονο απο μοτοσυκλετα;
Μετά από τόσο κόπο διάβασα τις 10 σελίδες που μ βγήκαν.. χαχα.. τι να πω Μάθιου; δεν γνωρίζω από προκηρύξεις τέτοιου τύπου είναι η πρώτη φορά που τα κάνω γιατί όπως είπα κ ποιο παλιά το 2011 την πάτησα με το απολυτήριο που άλλαξαν τα σχολεία κ καλά.. εδώ μια αίτηση στην 3κ έκανα για πλάκα κ με πήραν αλλά δεν δέχτηκα τη θέση λόγο το ότι ήθελα να μπω εφ η λιμενικό για οεα μυα που έχω ενδιαφέρων.. αν κ να μη έβγαινε δεν θα πήγαινα με την 3κ διότι δεν με ενδιαφέρει το δημόσιο σαν δημόσιο έξω περνώ πολύ καλύτερα λεφτά που δεν θα τα δω σε κανένα σώμα ούτε με μακαρόνια όπως ξαναείπα απλά το γουστάρω κ θα παλέψω με αυτά τα λιγοστά μόρια που έχω... Όσο για τα βύσματαμε. υψος κ ιστορίες το κατάλληλο τηλέφωνο κάνει την κατάλληλη δουλειά ανάλογα ποιο θα έχεις ώστε να πάρει πρώτος το ρισκο για πάρτυ σου κ μετά να πάρει στο λαιμό του μέχρι και τα πκε αλλά 10 άτομα που θα πρέπει να περάσουν πχ την κοπέλα με το 164... όλα γίνονται.. Αλλά μέχρι εκεί.. πχ στα μόρια χέρι δεν βάζουν.. Τώρα με τους επιλαχών κ εκεί δύσκολο αν κ είδα μια φάση στη ζωή μου περί βύσματος κ δεν μ άρεσεκαθόλου.. τώρα πολλά έχουν ακουστεί στη πράξη τι έχει γίνει ένας θεος ξέρει.. εγώ ένα πράγμα που είδα μπροστά μ το είχα πει κ πιο παλιά εδώ με περίβύσμα.. τωρα όσο έχει να κάνει με το σώμα που έβλεπα σε αλλά ποστ.. Δεν είμαστε ούτε είστε οι Ράμπο.. ο ένας πάνω στη μηχανή στηρίζει τον άλλον... θα γίνεται ένα με τον οδηγό σας η τον συνοδηγό σας κ την ομάδα σας.. Μ το οδηγό σας θα είναι το άλλο σας μισό πραγματικά.. σε μια δύσκολη κατάσταση δεν είσαι μόνος αλλά ούτε θα διακυνδηνεψεις την ζωή του αλλου. όλα θέλουν μέτρο.. Η ζωή πάει μπροστά ότι είναι να γίνει θα γίνει παιδιά.. Δεν σταματάει η ζωή.. να αγαπάτε αυτό που πάτε να κάνετε κ να το θέλετε.. αν δεν το αγαπάτε δεν θασαςαγαπήσει. οτι κάνεις από ανάγκη η με μιζέρια μια ζωή έτσι θα είναι κ κακό θα κάνεις καλό όχι.
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Σ ευχαριστω πολυ slade να σαι καλα φιλαρακι καλο βραδυ να εχουμε
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Πω ρε motorhead τον λιολιο τον πέτυχα στη Νάουσα και κοιμόταν στο κρεβάτι μου όταν γύρισα από τη σκοπιά και την άλλη μέρα απολυοταν. Μετά βγήκαμε και σχεδόν από κοντινές πόλεις. Το παλικάρι πλέον είναι μισθοφόρος Σομαλία Σρι Λάνκα κλπ κλπ.Καλά αποτελέσματα σειρουλα!!!
Commando Squadron B χαχαχα μικρός ο κόσμος!Καλή επιτυχία και σε σένα σειρά!!
Iptamenos έγραψε:Λοιπόν αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι στα Πκε ψυχοτεχνικα και αθλήματα θα καπουν παρα παρα πολυ όποιος δν εχει βύσμα θα κόβεται επίσης στους επιχαλον θα γίνει όλο το μαγείρεμα θα μπουν και ατομα όπως το 2011 με 1600 μόρια οι οποίοι υπηρετούν στο σώμα..
πως γίνεται να είναι στο σώμα;
εγώ που έχω 1390 αν βάλω βύσμα έχω ελπίδες;
Bill931 έγραψε:Slade 7 προφανώς εννοεί τους αστυφύλακες που αποφοιτούν περίπου αρχές Οκτωβρίου
Δεν τους φτάνουν 250 αστυφύλακες είναι η πρώτη φορά που θα πάρουν και νέους Ε. Φ στα ΜΑΤ και στα ΥΑΤ βλέπω καμία 100αρια από αστυφύλακες και καμία 200αρια από Ε. Φ να πηγαίνουν ΜΑΤ θα δείξει
Παιδια ευχομαι ολοψυχα στον καθενα προσωπικα να περασει ευχομαι η ολη διαδικασια να ειναι αξιοκρατικη και ισης μεταχειρισης εγω εχω 2520 μορια αλλα δεν θα παρω μερος διοτι ειμαι 1,691 το ηθελα πολυ να μπω ημουν και ειμαι παντα αθλητικος τυπος αλλα ο νομος ειναι νομος και μου αρεσε η αστυνομια αλλα και παλια με την αστυφυλακων με εκοβαν λογο υψους μακαρι να ψηλωνα αλλα δεν αλλαζει κατι καλα αποτελεσματα κομαντο και να εχετε καλες υπηρεσιες.
Δεν ξερω εαν καταλαβα καλα, αλλα λογικα οι ειδικοι φρουροι πλεον δεν γινεται να πανε στην ασφαλεια;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 20
«1. Οι ειδικοί φρουροί τοποθετούνται με διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας σε Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Μεταγωγών Δικαστηρίων, Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Αστυνομικών Επιχειρήσεων»
Δεν λέει ότι τοποθετούνται στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής. Δεν άλλαξε κάτι μου φαίνεται για τους ΕΦ.
Δεν λέει ότι τοποθετούνται στην Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής. Δεν άλλαξε κάτι μου φαίνεται για τους ΕΦ.
Σε υποδιευθυνση ασφαλειας δεν πανε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες