Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Λοιπόν αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι στα Πκε ψυχοτεχνικα και αθλήματα θα καπουν παρα παρα πολυ όποιος δν εχει βύσμα θα κόβεται επίσης στους επιχαλον θα γίνει όλο το μαγείρεμα θα μπουν και ατομα όπως το 2011 με 1600 μόρια οι οποίοι υπηρετούν στο σώμα..
Λοιπόν αυτο που πιστευω εγω ειναι οτι στα Πκε ψυχοτεχνικα και αθλήματα θα καπουν παρα παρα πολυ όποιος δν εχει βύσμα θα κόβεται επίσης στους επιχαλον θα γίνει όλο το μαγείρεμα θα μπουν και ατομα όπως το 2011 με 1600 μόρια οι οποίοι υπηρετούν στο σώμα
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Σειρουλες είμαστε motorhead!
Παιδιά καλή επιτυχία.. να κάνω μια ερώτηση... δεν έχω παραδώσει ακόμα χαρτιά... ΑΜΚΑ, απολυτήριο, οικογενειακή κατάσταση, προφισιενσι, δίπλωμα, στρατός, ταυτότητα. ειναι εντάξει ή θα με στείλουν ν αβγαλω και τίποτα άλλο;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
Γεια σας ειμαι με δμσ 28.3 ομως περιφερεια μεσης 91 ειμαι μεσα ετσι;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
Γεια σας ειμαι με δμσ 28,3 αλλα περιφερεια μεσης 91 ειμαι μεσα ετσι;
Εχουν πει νομιζω οτι αμα εχεις οαραπανω δμς δεν θα πρεπει η περιφερεια να υπερβαινει τα 102 cm
Εχουν πει νομιζω οτι αμα εχεις παραπανω δμς δεν θα πρεπει η περιφερεια να υπερβαινει τα 102 cm
Στα ΠΚΕ σε ζυγιζουν και κοιτούν ύψος και βάρος. Δεν σε μετρούν μεζούρα.Όλοι οι άνθρωποι δεν έχουν τον ίδιο σωματοτυπο.. Άλλος έχει κοιλάρα και άλλος μπούτια μόνο.
Για τους άνδρες είναι μέχρι 27 ο δείκτης.
Για τους άνδρες είναι μέχρι 27 ο δείκτης.
Αυτό που το είπανε Που το άκουσες?; Προφορικά κάποιος η σε κανένα ΦΕΚΣταυρος7 έγραψε:Εχουν πει νομιζω οτι αμα εχεις παραπανω δμς δεν θα πρεπει η περιφερεια να υπερβαινει τα 102 cm
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
Έχει αναρωτηθεί κανείς άλλος εκτός από εμένα για ποιο λόγο αναδημοσιεύουν συνεχως(κάθε μέρα) ότι έχει βγεί προκυριξη για ε. φ. και λήγει η προθεσμία 26 Αυγούστου?;
Σταυρος7 έγραψε:Εχουν πει νομιζω οτι αμα εχεις παραπανω δμς δεν θα πρεπει η περιφερεια να υπερβαινει τα 102 cm
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
kokas έγραψε:Έχει αναρωτηθεί κανείς άλλος εκτός από εμένα για ποιο λόγο αναδημοσιεύουν συνεχως (κάθε μέρα) ότι έχει βγεί προκυριξη για ε. Φ. Και λήγει η προθεσμία 26 Αυγούστου;
Πιθανόν τα cookies σου εμφανίζουν συνεχώς τέτοιες ειδήσεις, από διάφορα sites τα οποία θέλουν το κλικ σου.
Μην μασας.
Και οι μυωδεις τύποι που θα κατέβουν στις ΠΚΕ, θα κοπούν αν υπερβαίνουν το 27. Όπως και οι τατουατζηδες σε εμφανή σημεία κεφάλι - λαιμο - γαμπες - καλάμια και χέρια ( κοντομάνικα το καλοκαίρι). Θυμηθείτε, ότι θα διαλέγουν τυχαία υποψηφιους και με ειδικό υγρό θα βλέπουν αν έχεις μακιγιαρισμενο μακιγιάζ.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
kokas έγραψε:Έχει αναρωτηθεί κανείς άλλος εκτός από εμένα για ποιο λόγο αναδημοσιεύουν συνεχως (κάθε μέρα) ότι έχει βγεί προκυριξη για ε. Φ. Και λήγει η προθεσμία 26 Αυγούστου;
Πιθανόν τα cookies σου εμφανίζουν συνεχώς τέτοιες ειδήσεις, από διάφορα sites τα οποία θέλουν το κλικ σου.
Μην μασας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες