Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Guppie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Guppie »

Κοπέλα μπροστά μου απορριφθεί αρχικά λόγο ύψους (1.64) και μετά από τηλέφωνο εκαν ε κανονικά την αίτηση.. Δεν πρόκειται να πω σε ποιο α/τ.. οντως έγινε όπως σας τα λέω.. προχορησε κανονικά την διαδικασία.. Και της λέω θα σε ξανάμετρησουν Άλλες 2 φορές το ξέρεις?; Και μου λέει να μετρήσουν όσες θελουν
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Βαλαντη δυσκολο εως απιθανο φαινεται φιλαρακι..

καλά θα κάνω να κάτσω στα αυγά μου δηλαδή;

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Guppie είχε πολλά μόρια?; Αν όχι ίσως για αυτό τν πέρασαν... Σου λέει να γλιτώσουμε τν γκρίνια και τα τηλέφωνα αφού έτσι κ αλλιώς δεν θα περάσει.
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Στην είπε κιόλας το στρουμφάκι
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Τετοιες μαγκιες τυπου ας με μετρησουν οσες θελουν δεν λενε κατι. Και η ιδια το ξερει οτι θα κοπει! Οσο βυσμα και εαν εχεις εαν εισαι 1.64 κανει μπαμ. Δεν προκειται να την αφησουν στα ΠΚΕ να περασει ολοι θα κανουν φασαρια εκει. Και να δω ποιος αξιωματικος θα παρει την ευθυνη να την περασει με 1.64 απο την στιγμη που πεφτει υπογραφη οτι ειναι μεσα στο οριο!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ακριβως.. το 1.64 κανει μπαμ στους αλλους υποψηφιους οταν θα περναει ΠΚΕ. Το θεμα ειναι πως θα αντιδρασουν οι αλλοι υποψηφιοι που θα τη δουν!
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ο αξιωματικος την αφησε διοτι δεν θελει την γκρινια. Το βυσμα βοηθαει μονο στις ΠΚΕ σε καποια δευτερολεπτα πανω-κατω στα αθληματα σε χρονο. Στο υψος υπηρχαν περιπτωσεις που ηταν 1,69 ο αλλος και τον βαζανε για 1,70 . Τωρα για τυπαδες / κορτσιοπουλα που ειναι 1,64 δεν τις βαζουν ουτε με ταμα τα βυσματα !!
Άβαταρ μέλους
Λοκ200
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Λοκ200 »

Στο δικό μου παράδειγμα ο αξιωματικός ήταν υποχρεωμένος να δεχτεί τις αιτήσεις, απλώς αυτοί θα κοπούν αργότερα.
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Οι αξιωματικοι δεν μπορουν να σε " κοψουν " ή να σου πουνε δεν θα σε περασω. Κι 1000 μορια να εχει ο αλλος και 1,30 να ειναι, τα χαρτια τους θα τα κανουν κανονικα. Απο κει και περα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο που φευγει απτα χερια του καθε αξιωματικου και παει στα χερια των ΠΚΕ, εκει κυριοι δεν γλιτωνει κανενας !
Εφεδρος αξιωματικος

Δημοσίευση από Εφεδρος αξιωματικος »

Από πόλη 40.000 κατοίκων μέχρι στιγμής 50 αιτήσεις όπου 8-9 μέχρι 2600 ο τελευταιοσ και όλοι οι άλλοι κάτω από 2200.
Pavlaras
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Pavlaras »

Τι είναι το ΠΚΕ που γράφετε ;
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Προκαταρκτικες Εξετασεις, δηλαδη τα αθληματα, οι ψυχοτεχνικες διαδικασιες κτλπ που θα κληθεις να περασεις εφοσον εισαι επιτυχης στο 1ο σταδιο που ειναι, τα μορια !
Guppie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Guppie »

Παιδιά όσοι κανατε την αίτηση ξέρετε ότι το ύψος το παίρνει ο διοικητής Αλλιώς δεν προχωράει.. Ένα παλικάρι νωρίτερα από αυτη ήταν 1,72 και του λέει ο αξιωματικός να χεις το νου σου στο τηλ γιατί ο διοικητής λείπει.. Και ίσως θέλει να σε μετρήσει ο ίδιος.. Αυτό τι μας λέει; Ο διοικητής Δεν θέλει ανακρίβειες Ούτε παίζει τη θέση του.. Η διαδικασία όσα παιδιά και να πέρασαν νωρίτερα είχε ως εξής βγάλε τα παπούτσια σου..17.6 παράδειγμα.. προχωρά.. Την ημέρα που πήγα για να κάνω εγώ την δική μου αίτηση ήταν μια κοπέλα 1.69 και της είπαν έφυγες.. μα λέει αυτη Δεν έχει μα έφυγες!! Πάλι μπροστά μου.. σημερα πηγα μαζί με ενα φιλο μου να την κάνει και έγινε Αυτό που είπα παραπάνω.. βγαλε τα ΠΑΠΟΎΤΣΙΑ σου..1.64.. της λέει Δεν μπορείτε να λάβετε μερος.. σε 5 ΛΕΠΤΆ την φώναξαν μεσα..
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Lefteris 2αΜαλ Κάνεις λάθος φίλε. Στο τμήμα που έκανα εγώ οποίος ήταν κάτω από 1,70 έφευγε. Γι αυτό σε μετράνε στο τμήμα ώστε αν είσαι κάτω από 1,70 να σε διώξουν.
Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Lion$ »

Δυστυχώς όσοι έχουν μέσο περνάνε! Και το θέμα είναι ότι και στα πκε θα υπάρχει ανοχή και μέσον! Εγώ αναρωτιέμαι τι υπηρεσίες θα αναλάβουν οι γυναίκες στις διας και κατά πόσο θα τα φέρουν εις πέρας! Και ειδικά με 1,64 που δεν φτάνει καν την μηχανή! Θα θέλει σκαμπό για να ανεβαίνει!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες