Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

υπάρχει περίπτωση ο τελευταίος επιλαχων να φτάσει 1390 μόρια που έχω;
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Vegeta1993 »

Κανενα νεο εχουμε Στο ποσο εφτασαν οι αιτησεις πανελλαδικα;

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

ΕΦ έγραψε: Ολοι εσεις που απορειτε πως θα φτασουν τις 20000 σας λεω μπορει να ξεπερασουν και τις 25000 πλεον... Δειτε στο google maps ποσα αστυμομικα τμηματα ειναι μονο στην αττικη καμια 65αρια δηλ επι 170 αιτησεις το καθε ενα μεσο ορο μεχρι τις 26 του μηνος (και λιγες λεω) παμε στις 11000 μονο απο αθηνα επι 2 για την υπολοιπη Ελλαδα (πληθυσμιακα το παω) φτασαμε τις 22000+ καθως πολοι απο επαρχια θα κανουν τα χαρτια τους για το ονειρο της αθηνας... Αλλα που ναξεραν... Χθες στις ειδησεις δεν ξερω αμα ειδατε 450 ευρω λεει για 2αρι και 350 για γκαρσονιερα δεν βρισκεις πιο κατω με τπτ. Αντε εμειναν αλλα 400 (με νυχτερινα μεσα) για φαι ρευμα νερο τηλεφωνα κοινοχρηστα και βενζινες, παιδια να θυμασται ειναι 5 χρονια υποχρεωτικα και μεταθεση στα 10 χρονια...
3 χρόνο είναι υποχρεωτικά διάβασε την προκ
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Σε τρίτο Α. Τ. Στην Αθήνα που έμαθα σήμερα (δεν θα ήθελα να αναφέρω σε ποιο) οι αιτήσεις είναι στις 28 με αρκετούς που έχουν απολυτήριο στο 11-12, ο μεγαλύτερος σε μόρια 2680 οι υπόλοιποι κάτω απο 2500
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Βαλαντη δυσκολο εως απιθανο φαινεται φιλαρακι..
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Vegeta1993 »

Αν εχει κανεις νεο με τις αιτησεις να μας ενημερωνει!
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Τι σαμασια εχει ποσες αιτησεις θα γινουν ρε παιδια?; Αφου καναμε τα χαρτια μας οτι ειναι να γινει θα γινει... δε μπορουμε να αλλαξουμε κατι και να ξερουμε ποσες αιτησεις γινονται!

Ακομα και τη βαση να ξεραμε δε μπορουμε να κανουμε κατι, οτι μορια εχει ο καθενας τα κατεθεσε!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Μάγκες Καλημέρα πρώτον έχω μετρήσει περίπου 80 100 άτομα να γράφουν ότι ξέρω έναν φίλο ή δύο φίλους με 2900 και 3100 άλλοι γράφουν 45 23 10 96 αιτήσεις στο Τάδε τμήμα ο πρώτος με 2950 ή 3000 + Αν ισχύουν αυτά που λέει ο καθένας και αν όντως έχουν όλοι τους 1 ή 2 φίλους αυτόματα πάμε ότι τα πρώτα 150 200 άτομα θα είναι 2900+ βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι μετά το 200 δεν θα πέσει η βάση θα δείξει, δεύτερον Δευτέρα Τρίτη και σήμερα γίνεται πανικός από αιτήσεις πιο πολλές από τις πρώτες 3 μέρες, τρίτον έρχεται να κάνει αίτηση και η κουτσή Μαρία αυτές τις μέρες χωρίς να ξέρουν τι χαρτιά δίνουν μόρια κτλπ αρκετοί έχουν φέρει άδεια security Όχι το χαρτί του ιεκ ασφαλείας άλλος έφερε συστατική επιστολή άλλος έφερε το τιμής ένεκεν του στρατού των ειδικών δυνάμεων και επειδή είχε πάρει μαχητοσημο του είχε όλα ο διοικητής του ότι παίρνει +300 μόρια δεν φαντάζεστε τι γίνεται εκεί έξω...

Και τώρα Ας γίνω λίγο κακός επειδή πρέπει με αυτα που διαβάζω, ελπίζω οι μπουμπουνες με πολλά μόρια και γενικά οι μπουμπουνες που θα φτάσουν στα ΠΚΕ να κοπούν στα Ψυχομετρίκα μακάρι διότι έξω είναι επικίνδυνα και ζόρικα και αλήθεια σας λέω δεν θέλω στη μηχανή μου να έχω κανέναν γαμαω ταο ριψοκίνδυνο πιτσιρίκα που νομίζει ότι είναι ο σταλονε και θα πιάσει 300 εγκληματίες και θα δείρει άλλους 500 αναρχικούς με κινήσεις ΜΜΑ ζιου ζιτσου καποεϊρα κουνγκ φου κτλπ η Επειδή εκανε 6 στα 10 σκοποβολή με το μ16 στις ειδικες αδυναμίες νομίζει ότι θα βγάζει το περίστροφο σαν τον λούκι λουκ και θα κάνει χεεντσοτ θέλω έναν ο οποίος θα νοιάζεται για την ζωή του για την ζωή τον συνάδελφων του θα ρισκάρει εκεί που πρέπει και εκεί που τον παίρνει να ενεργεί παντα με το μυαλο και κατω απο συμβουλές έμπειρων συναδέλφων του και το βασικότερο να σκέφτεται ότι το βράδυ τον περιμένει κάποιος να γυρίσει στο σπίτι και πρέπει να γυρίσει σώος καλή δύναμη παιδιά και σας παρακαλώ ηρεμία δεν είναι παιχνίδι η αστυνομία και ειδικά η Δίας αρκεί μια στιγμή για να σου χαλάσει όλη την υπόλοιπη σου τη ζωή την οποία την είχες ονειρευτεί αλλιώς!

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

'' το βασικότερο να σκέφτεται ότι το βράδυ τον περιμένει κάποιος να γυρίσει στο σπίτι και πρέπει να γυρίσει σώος ''

Καληνύχτα

ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αυτοι που γραφουν μαο ταο και θα δερνω κτλπ , θα ειναι οι πρωτοι που θα τρεξουν να κρυφτουν. Ο δρομος ειναι δυσκολος κι επικινδυνος , ιδιως το βραδυ και κυριοι οι μαγκιες και οι ηρωισμοι , οπως εχουν δειξει τα χρονια , πληρωνονται. Να σεβεστε τη ζωη σας , τον συναδελφο σας και πανω απολα την οικογενεια σας που θα τρεμει σε καθε υπηρεσια σας για το αν γυρισετε αρτιμελης κι σωος σπιτι σας !
Άβαταρ μέλους
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Avatar »

Vegeta1993 έγραψε:Αν εχει κανεις νεο με τις αιτησεις να μας ενημερωνει!

Οι αιτήσεις τουλάχιστον στην Αθήνα και περίχωρα είναι λίγες. Από επαρχία περιμένουν περισσότερες.

Όποιος θέλει το πιστεύει

Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Τα πτυχια που τα ειδε; Πηγαν οι αλλοι να καταθεσουν τα πτυχια απο τα Αει; Αφου δε μετρανε, μαλλον πιστευαν οτι παιρνουν μορια απο αυτο. Φανταστειτε μερικοι δεν εχουνε ιδεα τι χαρτια ηθελε, απλα πηγαν στο τμημα με ολα τα χαρτια και οτι κατσει!

Τα πτυχια τα "ειδε", οταν πηγαν απολυτηρια 17-18-19 απ οτι μου πε και μερικοι απο αυτους ειχαν και πτυχια 3ο βαθμιας απ την κουβεντα που ειχαν... μερικοι καθαρα ελεγαν, δουλεια πολυ δυσκολα θα βρω εξω, ας μπω στην αστυνομια...

Αυτο που δε ξερουν ειναι οτι θα ναι στο τρεξιμο και οχι σε καποιο γραφειο...

Και οσοι εχουν μεγαλο απολυτηριο, εχουν σιγουρα c2 αγγλικα, αυτοκινητο, μηχανη ( οσοι μενουν σε νησια το 80% εχει) και με τριτκενιες πολυτεκνιες εχουν καλες πιθανοτητες... οσοι εχουν παει και εδ ειναι αρχοντες...

ΕΦΕΔΡΟΣ ΔΝΕΑΣ 13 ΔΕΕ

Δημοσίευση από ΕΦΕΔΡΟΣ ΔΝΕΑΣ 13 ΔΕΕ »

Με βυσμα λετε να γινει κατι απο επιλαχων εχω1900.
Garlik

Δημοσίευση από Garlik »

Παιδιά πήγα να κάνω τα χαρτιά και μου είπαν ότι το πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης δεν κάνει Γιατί δεν γράφει πάνω ικανοτητα Ι1 παρόλο που είναι ειδικές δυνάμεις γνωρίζετε αν μπορεί η στρατολογία να βγάλει πιστοποιητικό Πού να το γράφει πάνω
Άβαταρ μέλους
Λοκ200
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Λοκ200 »

Σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής έχουν έρθει 6 άτομα που έχουν πάνω από 3.000 μόρια. Οι τρεις έχουν τατουάζ μανίκι, οι άλλοι δύο είμαι 1,75 και 1,78 και πάνω από 100 κιλά, μπορείτε όλοι να υποθέσετε τι εννοώ.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες