Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Ναι έχεις δίκιο αν είσαι δελτα στα Εξάρχεια θα σ βοηθήσει η ορθογραφία ενοιτε οτι αν. σ φυτεξει σφαίρα δεν πάνα εισαι ο προθυπουργος δεν αλλάζει κάτι τεσπα κουραστικα! Δικιο εχεις ας πει καπιος για μορια εγω που ρώτησα την Παρασκευή σε ατ Πατησίων μ είπε πανω κάτο στις 150 αιτήσεις απορω πως θα φτάσουν 20 χιλιάδες που λενε
Διαβάζω μέρες ολόκληρες το forum και αναρωτιέμαι γιατί μερικοί έχουν αυτή την συμπεριφορά; Σε περίπτωση που μερικοί βρεθούμε ή βρεθείτε να είστε συνάδελφοι έτσι θα τσακώνεστε στο δρόμο;
Νομίζω ότι στο σημείο που έχει φτάσει η διαδικασία των ε. φ. Μπορούμε να λέμε μόνο πόσες αιτήσεις μαθαίνουμε από τα τμήματα μας και να βοηθάμε παιδιά που ακόμα χρειάζονται εξηγήσεις για την προκήρυξη.
Σε Τμήμα Πελοποννήσου οι αιτήσεις είναι περίπου 80 με το μεγαλύτερο 2960.
Νομίζω ότι στο σημείο που έχει φτάσει η διαδικασία των ε. φ. Μπορούμε να λέμε μόνο πόσες αιτήσεις μαθαίνουμε από τα τμήματα μας και να βοηθάμε παιδιά που ακόμα χρειάζονται εξηγήσεις για την προκήρυξη.
Σε Τμήμα Πελοποννήσου οι αιτήσεις είναι περίπου 80 με το μεγαλύτερο 2960.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Εύχομαι να μην χρειαστεί ποτέ να μη χρησιμοποιήσεις καμία από τις ικανότητες σου και αυτό που θα σε ξεχωρίσει να είναι ο χαρακτήρας σου. Όπως και ποτέ να μην χρειαστεί να έρθεις σε δύσκολη θέση...
Παρ'όλα αυτά. Τα γεωγραφικά τμήματα της Ελλάδας δεν είναι μόνο αυτά που αναφέρουμε εδώ μέσα ώστε να έχουμε γενική εικόνα. Αν και πιστεύω θα τις αγγίξουμε.
Στο Α. Τ. Μου μέχρι και εχθές η αιτήσεις είναι στις 19.
Παρ'όλα αυτά. Τα γεωγραφικά τμήματα της Ελλάδας δεν είναι μόνο αυτά που αναφέρουμε εδώ μέσα ώστε να έχουμε γενική εικόνα. Αν και πιστεύω θα τις αγγίξουμε.
Στο Α. Τ. Μου μέχρι και εχθές η αιτήσεις είναι στις 19.
Μ κανει εντύπωση ακουω 80 100 αιτήσεις και πάντα υπαρχη άτομο με 3000 Και 2900 πολλοί μαζεύονται
Βρε παιδια μην λογομαχειται κρατηστε τα νευρα για μολις μπουμε και μας βαλουν το Δεκεμβρη στα ΜΑΤ εκει θα φανει ποσο ψαρια πιανει ο καθενας. Υ. Γ. Η ψυχολογικη αντοχη σε βαθος χρονου θα παιξει μεγαλυτερο ρολο απο το αν καπιος ειναι γυμνασμενος η ξερει πολεμικες τεχνες.
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Γεια σου ρε Κυριακο παλικαρε !! Ωραια τα ειπες !! Καλημερα και στην υπολοιπη ομαδα !
Καλημέρα λευτερη ξέρει κανείς οταν λήξει η προκυρηξη θα ανακοινώσουν λογικα ποσες αιτήσεις έγιναν?
-
- Συνταγματάρχης
Και παραπάνω να έγιναν απ'όλες τις προηγούμενες φορές δεν σημαίνει αυτομάτως και την αύξηση των βάσεων - αν εννοείς αυτό -
Το μόνο που θα είναι ΔΕΔΟΜΈΝΟ είναι οι πάρα πολλές ισοβαθμίες στα μόρια.
Αν δηλαδή υπήρχαν 100 άτομα με 2500 μόρια, σίγουρα πλέον θα είναι 150 - 200.
Μέσα στις αιτήσεις μη ξεχνάμε ότι θα δούμε και πολλά μόρια κάτω από 2000 και αυτό είναι στάνταρ μιας που αρκετοί είναι αυτοί που κάνανε αιτήσεις ελπίζοντας για κάτι...
Η ελπίδα, πεθαίνει πάντα τελευταία όμως...
Οι μέρες δε περνάνε...
Το μόνο που θα είναι ΔΕΔΟΜΈΝΟ είναι οι πάρα πολλές ισοβαθμίες στα μόρια.
Αν δηλαδή υπήρχαν 100 άτομα με 2500 μόρια, σίγουρα πλέον θα είναι 150 - 200.
Μέσα στις αιτήσεις μη ξεχνάμε ότι θα δούμε και πολλά μόρια κάτω από 2000 και αυτό είναι στάνταρ μιας που αρκετοί είναι αυτοί που κάνανε αιτήσεις ελπίζοντας για κάτι...
Η ελπίδα, πεθαίνει πάντα τελευταία όμως...
Οι μέρες δε περνάνε...
Εχουν κολησει οι δεικτες σε ενα ρολοι κολημενος 5 και σημερα για τις αιτησεις.
Λογικό πάντως να υπάρχουν περισσότερα άτομα με Βαρβάτα μόρια 2850+. Το θέμα είναι πόσοι θα είναι αυτοί, προσωπική Μ άποψη είναι ότι οι πρώτοι 500 θα είναι με πολύ υψηλα μόρια 2800-2700. Και μετά από εκεί πολλές ισοβαθμίες. Όσο στατιστικά και να τ πάρω έτσι βγαίνουν τα νούμερα και πιστέψτε με το έχω ψάξει πολύ με βάση τις προηγούμενες προκηρύξεις αλλά και το poll που τρέχει εδώ!
Ναι και εγώ κάτι τετιο πιστευω πολλοί έχουν μορια και από 2800 μέχρι 3000 Και ακούω πολλούς μονο εγώ έχω 2 φίλους με 2750 και 3100 φαντασου σε όλη την. ελλαδα ! Θα γίνει μάχη σιγουρα Αλλά πολλοί θα κοπούν κιόλας πραγματικά δεν ξέρω
-
- Συνταγματάρχης
Το poll εδώ μέσα πρέπει να είναι αρκετά ''τρολίστικο'' αλλά οκ !
Μάγκες η λογική λέει πως τ άτομα π ήταν ψαγμένα είχαν μόρια κτλπ έχουν κάνει την αίτηση τώρα όσοι κάνουν είναι άτομα π τ μαθαίνουν τελευταία στιγμή η περιμένουν κανα χαρτί
Μάγκες φτάνει.. Εμένα ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ στα @@@@ που θα είναι η βάση.. οπότε ακούστε γιατί έχει τραβήξει πολύ με την Βάση την μια μέρα στα 2300 και την άλλη στα 2700.. εδώ μέσα μπορώ να μπω και να γράψω με 10 διαφορετικά ονόματα ότι παπαριά θέλω οπότε αφήστε την Βάση σε λίγες μέρες θα ξέρουμε.. εδώ μέσα ήμαστε 40-50 άτομα που μιλάμε και αν δείτε τον τελευταίο Μήνα πάνω από 200 διαφορετικά ονόματα που ο καθένας αλλάζει όνομα και τρομοκράτη κόσμο η δίνει ελπίδες.. Κάντε τα χαρτιά σας και αν είναι θα μάθουμε σύντομα.. το μόνο που θα πούμε για την βάση που ξέρουμε ότι παίζει να είναι αυξημένη λόγο τριτεκνων και αυτό με επιφύλαξη πάντα... Φιλικά.. *****ΔΕΛΤΑΣ****
-
- Συνταγματάρχης
Εγώ πάλι σε βεβαιώνω ότι ξέρω τουλάχιστον 3 + 1 εγώ που τα χαρτιά μας τα κάναμε αυτήν την εβδομάδα και πίστεψε με το θέλουμε και οι 4 αρκετά...
Πολλοί τα κάνανε και θα τα κάνουν αυτήν την εβδομάδα καθαρά για τον λόγο των διακοπών (όπως και εγώ) που γυρίσαμε τώρα.
Πολλοί τα κάνανε και θα τα κάνουν αυτήν την εβδομάδα καθαρά για τον λόγο των διακοπών (όπως και εγώ) που γυρίσαμε τώρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες