Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Μην ξεχνάτε πως δεν περίμενε κανείς προκ. πολλοι φύγανε έξω.. άλλοι δεν το κυνήγησαν καν.. όσοι έχουν μόρια 27-28 είναι επειδή περιμέναμε προκ 12-13 από εκεί κ ύστερα. Δεν το κυνήγησε κανείς πιστεύω.. εγώ πχ μέχρι το 12 μάζεψα μόρια κτλπ μετά δεβ περίμενα να βγάλει ξανά μ ΣΥΡΙΖΑ κ τ σχετικά
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Θάνος2468 με 1500? κάνω σε ένα σκ ελευθέρας. Επίσης με τα μισά σε μια μέρα παίρνω πτυχίο σταθερού ιμάντα...

Επίσης όσοι κάνουν πρωταθλητισμο σε κάποιο άθλημα έχουν φάει "καψώνι"και τόση ψυχολογική και σωματική κούραση που ο στρατός μπροστά σ αυτ, φαίνεται παιχνιδάκι..

Από παιδική ηλικία, όχι ενήλικες...

Τα καψώνια και η κάθε ειδους μαλακια για να γεμίσει κάποιος το χρόνο ενός σχολείου δεν είναι ουσιαστική εκπαίδευση...

Αυτοί που εκπαιδεύονται στις ειδικές δυνάμεις ουσιαστικά είναι αυτοί που εκπαιδεύονται σε αντικείμενα...

Αυτή είναι η εκπαίδευση, θεωρητικη και πρακτική...

Οι έφεδροι είτε αξιωματικόι είτε οπλίτες έχουν μηδαμινη εκπαίδευση...

Δεν θα αναλύσω ποια είναι αυτή η εκπαίδευση, τα εχω αναφέρει σε παλαιοτερα ποστ...

Θα σε ρωτήσω όμως κάτι!

Ποιο είναι πιστεύεις το ποσοστό αυτών που έχουν πάει ειδικές δυνάμεις (από το 2011 που πήγα εγώ π. χ) μέχρι σήμερα 2019, το οποίο έριξε η έστω έπιασε στα χέρια του πιστόλι(λόγω αστυνομίας αυτό το παράδειγμα) κατά την διάρκεια της θητείας του...

Έστω μια βολή...

Το να ξέρει να το χειρίζεται, το αφήνω ασχολίαστο...

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Κανείς όλοι θέλουν να μπουν διας που θα τύχει να πιάσουν καπιον σωματική επαφή να δω τ θα κάνουν εγω κανω μμα χρονια Εχω αγωνες και εχω παίξει πολυ ξυλο αλλα εκείνη την ώρα θα γίνει χαμός να δω πιος απο εδώ μέσα που μόνο κράζει θα μπορεί να ανταπεξέλθει να πάει δελτα και να σε κοπανάνε 20 άτομα στα Εξάρχεια... Εχω φιλο που ήταν στους πρώτους στην ΑΕΚ καταλαβενεις τι εννοώ ξερεις ποσοι ματ έχουν ακροτιριαστει έχουν φάει τετιο ξυλο που δεν φανταζεσε. Και γράφουν ότι πήγαν πεζοναύτεςπριν 10 χρόνια χαχαχα ουαου θελω πολυ να τους δω στην σχολη στην αυτοαμυνα χαχαζα θα ρίξουμε γελιο
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Καλα χαλαρωστε ολοι οι Ζαμπιδηδες.. αν φτασετε στο σημειο να παιζετε ξυλο σημαινει οτι κατι κανατε λαθος! Αμα ηταν ετσι θα επαιρναν μονο πυγμαχους στην Αστυνομια! Γι αυτο καθε ομαδα ειναι 4 ατομα στη Διας, κανενας δε κανει μονος του συλληψη, και τα Ματ ολοι μαζι πανε κανενας δε παιζει μπουνιες ενας προς εναν!

8μηνο

Δημοσίευση από 8μηνο »

Τα 8μηνα ειδικών δυνάμεων Δεν θα πάρουν τα 500 μόρια?
Γιωργος 1η ΜΑΛ

Δημοσίευση από Γιωργος 1η ΜΑΛ »

3100 η βαση λεει ο αλλος... Ρε συνελθετε ρε. Με 3100 δε θα μπει ανθρωπος. Χαλαρωστε και μην αγχωνετε τον κοσμακι εδω μεσα με οτι σας κατεβει!
Γιώργος93

Δημοσίευση από Γιώργος93 »

Billysapo έγραψε:Μαθιου άρχοντα εδώ στην επαρχία που ειμαι στις 120 αιτήσεις που λέτε είναι τουλάχιστον 10 άτομα πάνω από 2700! Που σημαίνει αν γίνουν 12000 αίτησης αναλογικά άμα το πάρεις χαιρετά μου τον πλάτανο !2500. Θα πάει ο τελευταίος ! Όλοι θελουμε να μπούμε και να είμαστε μέσα στα 1200 άτομα ! Αλλά δυσκολο διότι όλοι το δημόσιο κυνηγάνε!

Αν γνωρίζεις άτομα που θα αφήσουν στρωμένες δουλειές για την Αστυνομία, πόσο μάλλον για ΕΦ επειδή #δημόσιο, καλό είναι να τους παραπέμψεις στα ποσοστά των θανάτων/ακρωτηριασμών/σοβαρών τραυματισμών, ειδικά στην ΔΙΑΣ :)
Guppie
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Guppie »

Ότι πολεμική τέχνη και να ξερει ο άλλος θα του χρησίμευσει στο ρινγκ στο κλουβί κτλπ... εξω Δεν έχει τέτοια Ούτε grav maga Ούτε mma.. εξω ΠΑΊΖΕΙΣ ανορθόδοξα.. θα φας καρέκλα στο κεφάλι τούβλο μολότοφ.. που θα σου χρησιμεύσει; έξω λειτουργείς ομαδικά καταρχήν και σκοπός είναι η προστασία του Πολίτη.. θα πας να του κάνεις λαβή Εσύ με το mma και θα σου περάσει έστω και τυχαία ένα χτύπημα με μαχαίρι το ρισκάρεις; Τον ξέρεις; Υπάρχουν κανονισμοί; Όχι!! Δεν ΣΚΕΦΤΕΣΕ έξυπνα φίλος.. συγγνώμη απλά τη γνώμη μου λεω..
atithasa-niata

Δημοσίευση από atithasa-niata »

Μάγκες το κοβεται του χρόνου να ξαναβγαίνει προκήρυξη; Είμαι σε δίλλημα να ξαναδώσω πανελ ή να παω στρατό και να βγάλω διπλωμα για μοτοσυκλέτα. Τα έχω ολα πολύτεκνος με διπλωμα αυτοκινητου μηχανης 16.5 απολυτηριο προφισενσι. Οποτε αν μπω ειδ. Δυναμεις και βγεί του χρονου προκ θα έχω καλα μόρια.
Dea ed 316
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Dea ed 316 »

Φιλε λογικο ειναι γιατι αν σκεφτεις οτι γινονται αιτησεις σε 500 τμηματα 50 ατομα το καθενα μαζευονται 25000 αιτησεις... αρα μην σας ακουγεται μικρος ο αριθμος 50 σε καθε τμημα...
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Σίγουρα καπιος που ξέρει πολεμικό τέχνη σε επαγγελματικό επίπεδο έχει άλλες πιθανότητες εσυ ι μακ βλακακο που κράζεις μεσο πσ εύχομαι να μην σου τύχει ξυλο εξω πραγματικά! φίλε εχει το μμα κανόνες; Μόνο στα γενετικά δεν βαράς τεσπα τι κάθομαι και εξηγώ μιλαμε αν περάσουμε στην σχολη
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

βλέπω να μας το κλειδώνει πάλι το θέμα...
E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από E'MK »

Θάνο η προκήρυξη αναφέρεται σε ειδικούς φρουρούς, όχι σε μπράβους. Το μεγαλύτερο προσόν για έναν αστυνομικό είναι πρώτα το μυαλό του κ ύστερα όλα τα άλλα. Στο ρινγκ υπάρχουν κανόνες, έξω στον δρόμο όχι.(όπως είπε σωστά ο φίλος πάνω) Έχω κάνει kick boxing κ πίστεψε με αν ρωτούσα τον δάσκαλο μου τι να έκανα σε περίπτωση που ερχόμουν αντιμέτωπος με άτομα που οπλοφορούν ή πολύ απλα είναι περισσότεροι, θα μου έλεγε να τρέξω οσο πιο γρήγορα μπορώ. Η ζωή δεν είναι ταινία. Άμα δηλαδή βγάλει ο άλλος καλάσνικοφ, τι θα πεις εκείνη τι στιγμή; Έχω κάνει MMA; Είδαμε πολλούς τέτοιους ''παλικαράδες'' στις ειδικές δυνάμεις κ κοβόντουσαν γιατι δεν άντεχαν τα άρβυλα (κ για πολλούς άλλους λόγους) Φιλικά πάντα.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Δε καταλαβα γτ παρεξηγηθηκες Θανο για σενα ειπα; Οσον αφορα το τι θα μου τυχει, εχω βγαλει 3 σχολεια στο Ισραηλ για το επαγγελμα που κανω, δε θα μου βγαλεις γλωσσα εσυ που εισαι νοσηλευτης! Το σταματαω εδω γιατι οντως μπορει να ξανακλεισουν το φορουμ. ΤΕΛΟΣ!

ΜΜΑ

Δημοσίευση από ΜΜΑ »

Ότι Και να ξέρει ο καθένας χρησιμεύει μάγκες μην είστε κομπλεξικοί μερικοί π δεν ξέρετε να χρησιμοποιήσετε άμυνα και επίθεση οπου χωρίζεται!!! Να ξέρεις της επιπτώσεις και το αν σε πέρνει να κάνεις κάτι και καρέκλα να φας να έχεις 2 -3 επιλογές άμυνας μην σας σπάνε το κεφάλι !
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες