Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Μ'αρέσει που όσοι λένε οτι η βάση θα είναι χαμηλά τους λέτε μπράβο και όσοι λένε οτι θα είναι ψηλά τους βρίζετε και τους βγάζετε τρελούς. Γελοία κατάσταση.
Το οτι πανε ολοι ειδικες δυναμεις δεν το σχολιαζω. Περυσι τον οκτωβρη που απολυθηκα ημουν ο μοναδικος πολυτεκνος μεσα στο ταγμα. Ολοι διαλεξανε το 6μηνο. Μονο τριτεκνους ειχε και αυτους με 8μηνο! Τα συμπερασματα δικα σου
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Επίσης spik όσοι έχουν πολλά μόρια λένε οτ θα έχει μεγάλη βάση... οντως οτ να ναι.
- Billysapo
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 19
Wolver άρχοντα !!! Μόνο μαζεύεις μόρια νομίζεις για εφ... τοσα χρονια όλοι η υπόλοιπη Ελλάδα κοιμαται νομίζεις!! Πηγές ειδικές δυνάμεις όπως λες!! Και θες να μ πεις πω στην σειρά σ το 70% δεν ήταν γιοτομπαλα; Που απλά πήγε για τα 500 μόρια; Η θέλετε να μ πείτε πως δεν θα αφήσουν τις δουλειές που έχουν για να μπούμε στο δημόσιο; Τι λέτε ρε παιδιά!!! Επίσης ένα παράδειγμα σ έδειξα πως πας στα 2500 μόρια για πλάκα!! Όσο και να σου φαίνεται παράξενο από το 2011 μέχρι σήμερα είναι 8 χρονια όποτε είναι αρκετός καιρός να μαζέψεις μόρια!!! Μην σ φανεί περίεργο που από σειρά 800 μέχρι 1200 θα είναι ισοψηφία στα 2500-2700!! Και θα χάσουν θέσεις για 10 μόρια!!!
Εγώ παντος παιδιά που πήγα κεεδ και σεαπ και από επιλογή μ δεν Πήγα ειδικες δόκιμος.. παρατήρησα τους χοντρους και γιοταδες πηγενανε πεζοναύτες Λοκ και αμφιβιοι μονο υπηρεσιες κάνανε και το πεν για το μπερέ που τα έβγαζε και ενας χοντρός μονο καπια εκπαίδευση δύσκολη σε εισαγωγικά πέρασαν οι αλεξιπτοτιστες που απο σιζιτισεις με σειρά μ στην σεαπ εμεις περασαμε πιο δύσκολα τωρα ο καθένας το βιώνει διαφορετικά λίγες μέρες μείνανε κομαντο
Εγω δν ειπα οτι μαζευα μονο εγω μορια για εφ. Επισης να σου πω πως τα μορια μου ειναι 2750 και απλα δεν μ αρεσει να βλεπω ατομα να αγχωνουν τον κοσμο με λιγοτερα μορια! Γιατι μεχρι να περασουν και οι ΠΚΕ ολα παιζονται!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Μπίλι δν έχεις άδικο σε πολλά που λες αλλα η αντίληψη οτ όλοι έχουν 14 15 όλοι έχουν διπλώματα ολοοι είναι τριτεκνοι και Πολύτεκνο, όλοι έχουν πτυχία ειναι από την βάση της λαθος... Ξέρω αμέτρητα άτομα με 12 απολυτηρια όπως και πολλά με 16... Είναι λίγο σχετικά αυτά και δεν μπορείς να τα τσουβάλιαζεις. Με συγκυρίες παιζουμε
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Αυτό το παράδειγμα που έδειξες δεν ισχύει μόνο για την φετινή προκυρηξη αλλά ίσχυε και για όλες τις προηγούμενες οπότε αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι... Τα 8 χρόνια που πέρασαν οδήγησαν πολλούς ανθρώπους σε μικρή ηλικία να μην ασχοληθούν καν με την συλλογή μοριων οι περισσότεροι πιστευανε ότι δεν πρόκειται να ξανά πάρουν ειδικούς φρουρούς πάρα μόνο μέσω πανελλαδικών αστυφύλακες και αξιωματικούς... Οπότε αμφιταλαντεύονται τα επιχειρήματα σου...
- Billysapo
- Υποδεκανέας
Θάνο 2448 η σειρά σου στην σεαπ δεν ήταν πάνω από 60 άτομα; Και πάνω από 60 άτομα πι βιταδες; Και πάνω από 60 άτομα οι αλφαδες σου; Όποτε αναλογικά αν το πάρεις κάθε σειρά από εφέδρους τσολιάδες και ειδικές δυνάμεις είναι πάνω από 1000 άτομα όποτε μην ελπίζετε για κάτω των 2500 η βάση!
- Billysapo
- Υποδεκανέας
Μαθιου άρχοντα εδώ στην επαρχία που ειμαι στις 120 αιτήσεις που λέτε είναι τουλάχιστον 10 άτομα πάνω από 2700!!! Που σημαίνει αν γίνουν 12000 αίτησης αναλογικά άμα το πάρεις χαιρετά μου τον πλάτανο !!2500. Θα πάει ο τελευταίος !!! Όλοι θελουμε να μπούμε και να είμαστε μέσα στα 1200 άτομα !!! Αλλά δυσκολο διότι όλοι το δημόσιο κυνηγάνε!!!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Το 125 πιανει 300 για εναν φιλο ροταω;
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Ναι άλλα βρε αδερφέ μου αν βλέπει ο καθένας την Αστυνομία σαν δημόσιο ζήτω που καήκαμε... Η Αστυνομία είναι μια Κρατική υπηρεσία μεγάλης επικινδυνότητας που πρέπει να την αγαπάς και να την πονάς αν θες να δουλεύεις σε αυτήν... Και η εξασφάλιση στην Αστυνομία είναι συζητήσιμη... Αν σκεφτεί κανείς πως με 300 ευρώ μπορεί να ζήσει...
- Λοκ200
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 18
Όλα είναι σχετικά για τις βάσεις. Μην ξεχνάτε ότι οι τρεις σειρές με πολλά μόρια που μάζευαν για να μπουν δεν έχουν δικαίωμα να κάνουν αίτηση. Μην ξεχνάτε επίσης αυτό που έχω ξαναγράψει στην ΕΥΠ περίμεναν 15.000 αιτήσεις και έγιναν μόνο πέντε χιλιάδες. Κανένας δεν ξέρει και κανένας δεν ξέρει τι θα γίνει και με τα τατουάζ που είναι και αυτό μεγάλη πληγή.
- Billysapo
- Υποδεκανέας
Τεσπα δεν το συνεχίζω εύχομαι όσοι πραγματικά το θέλετε να μπείτε !!! Καλή συνέχεια!!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης