Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
pixlamoun

Δημοσίευση από pixlamoun »

KostasDea342 έγραψε:Δεν ξέρω τι αναφέρει σαν δεύτερη ειδικότητα. Ευχαριστώ πάντως. Έχει φρικαρει. Αλλά δεν απολύθηκε από μονάδα ειδικών δυνάμεων

Τι έχει φρικάρει πλάκα μας κάνεις; Δηλαδή όταν έβαλε βύσμα και πήρε μετάταξη και έφυγε από ΕΔ. Και πήγε σε μονάδα πχ πεζικού κυκλοφορούσε ως Καταδρομέας με πράσινο μπερέ και καταδρομόσημα; Έλα λογική θέλει. Πήγε να το παίξει έξυπνος και τώρα κοπανάει το κεφάλι του στον τοίχο Εικόνα

Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Χαχαχα εννοείτε Λευτέρη μακάρι!! Είχα και εγώ ένα φίλο που ήταν 35μκ και τον πήγαν σε άλλη μονάδα πριν απολυθεί λόγο τραυματισμού, το απολυτήριο του λέει πεζικό και δε του πήραν τα μόρια απ ότι του είπαν στο ΑΤ όποτε λογικά Ούτε στη περίπτωση του φίλου σου
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Για να ξερουμε λιγο τι γινεται γιατι ισως να εχουν κι αλλα ατομα αυτη την απορια, οσοι ηταν Ε. Δ και εφυγαν (γιατι ποτε δεν σε διωχνει η μοναδα σου) ειναι γιατι κοπηκαν ή τραυματιστηκαν. Για να πας απο Ε. Δ σε πεζικο παει να πει οτι κοπηκες. Οποτε εφοσον το απολυτηριο γραφει οτι απολυθηκες απο πεζικο (ασχετα αν περασες εστω και για λιγο απο Ε. Δ) τοτε τα μορια δεν τα παιρνεις.
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Αν είσαι σε μονάδα πεζικού όμως και φοράς τον πράσινο ; Σημαίνει δεν κοπηκες
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Κωστα μου ακουγεται παραλλογο το να εισαι σε μοναδα πεζικου με πρασινο μπερε. Κατι δεν παει καλα με αυτο, τελειως φιλικα.
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Άμα έχεις βυσμα δυνατό ... Όλοι πήγαμε στρατό ... Όλα γίνονται. Χαχα. Το ξέρω ακούγεται περίεργο. Αλλά κι όμως έτσι είναι.
E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από E'MK »

Άμα εβαλε βύσμα όπως λες, γιατι να πάει σε μονάδα πεζικου κ να μην μείνει σε μονάδα ειδικών δυνάμεων κ να αράζει σε κανα γραφείο; Σε όλες τις μονάδες υπάρχουν βύσματα που δεν κάνουν τίποτα. Πολλά δεν κολλάνε σε αυτή την ιστορία κ έχουμε κάνει κ εμεις στρατό. Στο λέω φιλικά που έχω κάνει κ εγώ στρατό κ συγκεκριμένα καταδρομέας. Είχαμε άτομα που κοβόντουσαν για δικούς τους λόγους κ τους έστελναν πεζικό.
Άβαταρ μέλους
Storm
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Το 70% στις καταδρομες θα πρεπε να κοβεται χωρις δευτερη κουβεντα.. Το 90% που πηγαν λυβ δε θα πρεπε ουτε απ εξω να περασουν αλλα ειχαν μπαρμπα στο 2ο γραφειο βλεπεις... λοχιες που δε ξερουν ουτε τα βασικα, ουτε να λυσουν το οπλο..

13 δεε, ζ μακ, ετα κτλ κληρωτοί ουτε απ εξω δε θα πρεπε να περνανε και ολοι μα ολοι επρεπε να υποβάλλονται σε τοξικολογικες!

Οχι που ειναι μια καταντια ολα..

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Z ΜΑΚ / ΕΤΑ / ΟΥΚ δεν παει ουτε στρατιωτης ουτε τιποτα πλεον. Μονο εποπ/ αξιωματικοι και με λιγα λογια μονιμοι στον στρατο. Ας μη ξεφευγουμε περι στρατιωτικα ομως γιατι εδω εχει να κανει με την αστυνομια το φορουμ. Εκανε ο Κωστας την ερωτηση, πηρες την απαντηση οτι δυστυχως ο φιλος σου εχει 0 μορια οποτε παμε παρακατω κυριοι.
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Ωραίος. Μια απλή ερώτηση ήταν.
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Ζ ΜΑΚ όπως και ΕΤΑ υπηρετούν μόνο μόνιμοι εκτός εάν είσαι το βύσμα του αιώνα οπότε παρατηρείται κατά καιρούς το φαινόμενο, γιωταδων να υπηρετούν σ αυτές τις μονάδες. (έχω σειρές που υπηρέτησαν) Τώρα Ζ ΜΑΚ είναι σαν όλες τις άλλες μονάδες Ε. Δ χωρίς πουστονεα. Τα ΕΤΑ από την άλλη στελεχωνονται συνήθως από αξιωματικούς και υπαξιωματιους, συνήθως παραγωγικών σχολών...

Η ΜΥΚ τώρα, η οποία είναι μονάδα του ναυτικού πλέον εδώ και 5-6 χρόνια, δέχεται και στρατευσιμους λόγω το ότι δεν υπάρχουν πια άτομα να στελεχώσουν την υπηρεσία, ειδικά οι ελλείψεις σε υπαξιωματικους/στρατιώτες είναι μεγάλες...

Ο στρατευσιμος δε που επιτυγχάνει στο σχολείο υποβρύχιων καταστροφών μπορεί είτε να αποχωρήσει στο τέλος της θητείας του είτε να καθησει για 5 χρόνια στη μονάδα, στελεχωνοντας την υπηρεσία και συνεχίζοντας την εκπαίδευση σε σχαλ, επιχειρησιακη κλπ κλπ

Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Για όσους ενδιαφέρονται να πάρουν μια πρώτη γεύση τι εστί ενοίκια στην Αθήνα σήμερα στο δελτίο του Αντ1 θα έχει ρεπορτάζ.. για όσους νομίζουν ότι τρολαρουμε όταν λέμε 3 κατοσταρικά το λιγότερο για ενοίκιο... Επιλογη σας παιδιά αλλά να ξέρετε οποίος δεν έχει σπίτι Αθήνα δεν ξέρω πως θα την βγάλει... Άκυρο αυτό που γράφω αλλά είναι ένα ρεπορτάζ που ενδιαφέρει νομίζω
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Σωστα οσα ειπες Motorhead απλα να διορθωσω οτι στη ΜΥΚ δεν παει ο λευτερης, ο κωστας κτλπ, αυτοι που μπορουν να μπουν με βαση τον νομο παντα ειναι μονο οι ΟΒΑ, που πρωτα μπορουσαν μονο του Π. Ν αλλα πλεον μπορουνε και οσοι ειναι Ε. Δ του Σ. Ξ.
MMA

Δημοσίευση από MMA »

Billysapo εγώ φίλε μου έχω ελπίδες με 2530; ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα πέρασαν 8 χρόνια λες να είμαι έξω;
Motorhead
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 110

Δημοσίευση από Motorhead »

Λευτέρη, αυτό δεν το γνωρίζω. Εγώ επειδη τυγχάνει λόγω δουλειάς να ξέρω πράγματα, στρατεύσιμοι μπορούν να δηλώσουν κανονικά αρκεί να μην ξεπερνάνε το 23ο έτος, αυτό ίσχυε τουλάχιστον μέχρι πριν 2 χρόνια...

Μου είπαν ότι άλλαξε το όριο ηλικίας (ανθρώπος από μέσα)...

Επίσης δεν νομίζω να έχουν δικαίωμα μόνο οι οβα, ξέρω πολλά παιδιά λόγω δουλειάς που είναι στρατεύσιμοι και προετοιμαζονται για το σχολείο...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες