Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Παιδιά 1 χιλιομετρο είναι 2,5 γύρες σε γήπεδο ποδοσφαίρου;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Τρελαθηκες κι εσυ μου φαινεται !! Τοσο καιρο χαλαρος και τωρα πας και κανεις ολες τις χαζομαρες , βρε μπας και θελεις να τραυματιστεις ; Χαχαχχα. Ωχ ωχ κανονισε να σου γραψει καμια κληση ο Σωτηρης ! Εννοειται περνουμε και τον wolver και σας παω για τρεξιμο εγω..( με το αμαξι τι νομιζες ) . 

-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 14
Το ιδιο ακριβως θεμα εχω ρε συ στο αριστερο δυο βδομαδες τωρα, τι αλοιφες τι παγους βαζω αλλα τιποτα, μου ειπε τωρα ο προπονητης να παρω θερμαντικη την οποια θα εφαρμοσω αυριο πριν την προπονηση και θα σου πω εντυπωσεις
Xanthos έγραψε:Ερώτηση για όποιον ξέρει πάνω κάτω η αλλιώς να πάω σε γιατρό!! ξεκινάω τρεχω μετά από λίγο αν κ μερικές φορές στο περπάτημα στο δεξί πόδι αριστερά από το καλάμι στη φλέβα με πονάει πολύ κ όταν τρέχω πριζετε η φλέβα.. Είναι κάτι πχ από φλεβικο από την πολύ ορθοστασία η κάτι άλλο; προτείνετε καουντερ πειν; βολταρεν δεν κάνει τιποτα
Περιοστίτιδα Κνημης λέγεται φίλε Ξανθο έχει μαζέψει υγρό το καλάμι σου πιθανόν επειδή ξεκίνησες το τρέξιμο τώρα να φανταστώ τις τελευταίες 20 μέρες; με το καιρό περνάει αλλά τώρα που σε πονάει κάθε φορά μετά το τρέξιμο καφέ για αρκετή ώρα πάγο και Κάνε με δύναμη μασάζ με τα πόδια σου ώστε να σπας τους κόμπους νε το υγρό
PAPAXITOS έγραψε:απο επαρχια β. Ελλαδα 30.000 κατοίκων εως τωρα 40 αιτησεις. ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΜΟΥ μερχι 10 Σεπτ τα αποτελεσματα 10-με 20 γιατρους σταο τοπικα νοσοκομεία και ενστάσεις.20-30 σεπτ ολα τα υγειονομικά ψυχ. και αθλητικα. οριστικοι πινακες μεχρι 10 οκτωβριου και 12 με 15 οκτ σχολες.45 , μερες θεωριτικη και τελος νοεμβρη αποφοίτηση. αρχες δεκ, στους δρομους μαζι με παλιους συναδέλφους πλεον για πρακτικη ταυτοχρονα με υπηρεσία. καλη αναμονη! και επιτυχια!
Δεν στέκει το χρονοδιάγραμμα όπως το έβγαλες και θα σου εξηγήσω αμέσως τον λόγο, όταν λένε 45 μέρες θεωρητική εννοούν χωρίς τα σαββατοκύριακα Όχι ημερολογιακές διότι Παρασκευή απόγευμα φεύγεις και γύρνας κυριακη βραδυ ωστόσο αν μπεις 1 Οκτώβριου ημέρα Τετάρτη 45 μέρες από Δευτέρα έως Παρασκευή ειναι έως και 29 Νοεμβρίου για ακρίβειά βγαίνει 44 μέρες να ξέρεις βλέπω να αρχίζει η σχολή 30 Σεπτεμβρίου ώστε να βγουν οι 45 μέρες και μετά από 1 Δεκεμβρίου έως όσο πάει 1 μήνα ημερολογιακό εκπαιδεύσεις έξω!
Μετά από το κλείσιμο. που έγινε στο φόρουμ ευτυχώς επανήλθε στην κανονικότητα... συνεχίζουμε έτσι αλληλεγγύη. ενημερωση. βασικα... μια πληροφορία εκ των έσω... οι αιτήσεις όντως λίγες προς τι παρόν... πολύ λίγες σχετικά θα έλεγε κανείς μετά από τόσα χρόνια που είχε να βγει... τόση ανεργία.. αλλά η Αθήνα και τα 700ευρω μισθό... λειτούργησαν αρνητικά για τους εκτός Αθηνών... πριν λίγες μέρες το έπαιξα αντερ κάτω τον 10000αιτησεων.. κεπιμενω
- Billysapo
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 19
Xanthos το χιλιόμετρο είναι 2,5 γύρες σε γήπεδο ποδοσφαίρου;
Άμα. ειχε υγρό δεν θα φαίνονταν; Δεν ξέρω τι να πω.. Σήμερα πονάει λιγότερο από άλλες φορές έκανα κ 5 μέρες παύση.. Όχι δεν τρέχω 20. μέρες έχω από καιρό ήθελα για λιμενικό να περνούσα τα αθλήματα για εδ ήθελα για οεα να πήγαινα γιατί δεν περίμενα να βγει εδώ! απλα εκεί που ήμουν κομπλέ έκανα μια βλακεία δοκίμαζα σε χόρτο το άλμα εις μήκος.. χαχαχα από τότε με λιανισε.. τις ώρες που σχολάω δεν βρίσκω γήπεδο... Ναι Λευτέρη σήμερα έδωσα πόνο την πρώτη το έβγαλα 4 λεπτά κ την 2η με 30 δευτερόλεπτα διακοπή 4,10.. Λευτέρη θα πάρω κ διασωστη31
Ο. Π. Κ. Ε
Πόσα έχεις Σύνολο;Δόκιμος1995 έγραψε:Είμαι από Επάλ.Το απολυτήριο μου είναι 12,0 Και Το πτυχίο μου 12,4
Που πιστεύετε ότι έχω ποιο πολλές πιθανότητες Επίσης έχω στρατό διπλώματα αγγλικά
Billy γήπεδο που να έχει στίβο μέσα δηλαδή να έχει δρόμο.. Γιατί γήπεδο συνοικιακό να στο πω έτσι είναι ανάλογα πόσα μέτρα είναι το γήπεδο.. Ο στίβος γηπέδου αν δεν κάνω λάθος όλοι ίδιοι είναι!! αν εννοείς αυτό Ναι 2,5 στροφές είναι!! Εγώ βέβαια ποτέ το κάνω σε ευθεία ποτέ έξω από το γήπεδο που είναι παραπάνω. χαχχαχα.. τρέχω το γύρο του Αλκαζάρ σαν τον τρελό..
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Δεν σε φοβαμαι εσενα, και σε 3,50 θα το βγαλεις ! Αντε και ο Διασωστης γειτονας ειναι; Θα παμε να σας ποτισω τσιπουρα και μετα βλεπω να να κανετε τον γυρο του κοσμου και οχι των εξεταστων στην Αθηνα ! Χαχαχα

Xanthos έγραψε:Άμα. ειχε υγρό δεν θα φαίνονταν; Δεν ξέρω τι να πω.. Σήμερα πονάει λιγότερο από άλλες φορές έκανα κ 5 μέρες παύση.. Όχι δεν τρέχω 20. μέρες έχω από καιρό ήθελα για λιμενικό να περνούσα τα αθλήματα για εδ ήθελα για οεα να πήγαινα γιατί δεν περίμενα να βγει εδώ! απλα εκεί που ήμουν κομπλέ έκανα μια βλακεία δοκίμαζα σε χόρτο το άλμα εις μήκος.. χαχαχα από τότε με λιανισε.. τις ώρες που σχολάω δεν βρίσκω γήπεδο... Ναι Λευτέρη σήμερα έδωσα πόνο την πρώτη το έβγαλα 4 λεπτά κ την 2η με 30 δευτερόλεπτα διακοπή 4,10.. Λευτέρη θα πάρω κ διασωστη31
Κάνε μασάζ δυνατά με το χέρι σου στο καλάμι και θα καταλάβεις αν έχει υγρό με τα άλματα το παθαίνεις πιο εύκολα αυτο θα φταίει το αλμα ειναι ζορικο αν δεν κανεις σχοινακι η box jump Η πηδήματα σε σκάλες δεν θα εχουν συνηθίσει τα καλάμια, γενικα με το καιρο προπόνησης περναει έπαθες μικρό τραυματισμό αλλά δεν είναι τίποτα λίγες μέρες ξεκούραση θέλει, μπορείς όμως να συνεχίσεις την προπόνηση σε πιο χαλαρή ένταση για λίγες μέρες αλλά με πάγο κάθε φορά μετά την προπόνησ, πήγαινε όμως σε έναν γιατρό αλλά άποψη μου αν σου δώσει κανένα αντιφλεγμονώδη ή κάνα άλλο χάπι πεστου μην σου δώσει κάτι όπου θα σε ρίξει σωματικά διότι έχεις αθλήματα να δώσεις σε λίγες μέρες
Α και κάτι τελευταίο μπορεί να φταίει το mobility στη φτέρνα παίζει μεγάλο ρόλο το πάτημα που κάνεις διότι η πίεση πήγαινε στο καλάμι
Όσο αναφορά το πότε θα πάτε σχολή. ρωτηστε πότε θα φύγουν οι αστυφ απο Κομοτηνή.. και κατόπιν οι εφ θα μπούνε...
Ναι εδώ δικός μας είναι.. Είναι κομπλέ παιδί δικός μας!! χαχαχαχα είσαι θεος !!
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες