Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Γιατί δε πας σε έναν ορθοπεδικό ; Μήπως είναι κανά νευροκαβαλίκεμα !
giannisiker
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από giannisiker »

Xanthos έγραψε:Ερώτηση για όποιον ξέρει πάνω κάτω η αλλιώς να πάω σε γιατρό! Ξεκινάω τρεχω μετά από λίγο αν κ μερικές φορές στο περπάτημα στο δεξί πόδι αριστερά από το καλάμι στη φλέβα με πονάει πολύ κ όταν τρέχω πριζετε η φλέβα. Είναι κάτι πχ από φλεβικο από την πολύ ορθοστασία η κάτι άλλο; Προτείνετε καουντερ πειν; Βολταρεν δεν κάνει τιποτα

Xanthos καλύτερα πήγαινε σε έναν γιατρό. Αυτές οι αλοιφές είναι για μυικούς πόνους. Εσένα λογικά δεν είναι κατι μυικό, ίσως κάποιο νεύρο

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Xanthos έγραψε:Ερώτηση για όποιον ξέρει πάνω κάτω η αλλιώς να πάω σε γιατρό! Ξεκινάω τρεχω μετά από λίγο αν κ μερικές φορές στο περπάτημα στο δεξί πόδι αριστερά από το καλάμι στη φλέβα με πονάει πολύ κ όταν τρέχω πριζετε η φλέβα. Είναι κάτι πχ από φλεβικο από την πολύ ορθοστασία η κάτι άλλο; Προτείνετε καουντερ πειν; Βολταρεν δεν κάνει τιποτα

αγορινα να πας γιατρο μη ρισκαρεις και μην περιμενεις καθολου. Τι να σου πουμε εμεις; Καντο γρηγορα !

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Ευχαριστώ παίδες κλείνω ραντεβού γιατί δεν παλεύεται.. α κ μπόρεσα το έτρεξα σήμερα το βγάζω πολύ καλά για πάρτυ μου βασικά γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει ακόμη.. Αλλά μιλάμε για πολύ πόνο. απο τότε π έκανα τ βλακεία κ έλα να αλλά εις μήκος μόνος μ σε χορτάρι χαχαχα ***** τα ωράρια μας ένα γήπεδο ανοιχτό δεν μπορούμε να βρούμε
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
athavars1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από athavars1 »

Προσοχε αδεφε εγώ φοβάμαι που περπατάω έξω μην πάθω τίποτα μην ρισκάρεις τέτοια πράγματα
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Για περιοστιτιδα μου ακούγεται, λόγω τρεξίματος στο τσιμέντο. Μακάρι να κάνω λάθος, δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά θέλει ξεκούραση.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ξανθε η δικιά μ είναι φυσικοθεραπευτρια λει τενοντιτιδα όπως τ περιγράφεις
Lion

Δημοσίευση από Lion »

Ξανθε πάνε σε κανένα γιατρό και μην ακούς τίποτα! Άντε να δούμε τι θα γίνει με τις βάσεις, εμένα με βολεύει να είναι στο επίπεδο του 11. Αγχώνομαι για τα αθλήματα δεν ξεκίνησα προπόνηση ακόμα. Πάντως το 2016 που ξαναεδωσα πανελλαδικές τα αθλήματα τα έβγαλα οριακά με προπόνηση 2 εβδομάδων και γενικότερα στην Θεσσαλονίκη ήταν ελαστικοί ! Τώρα δεν θα το αφήσω έτσι θα κάνω περισσότερη προπόνηση!
Tzivis1997

Δημοσίευση από Tzivis1997 »

Καλησπέρα στην ομάδα! Υπηρετώ με σύμβαση στο Κ. Κ 1 Κορυδαλλου ως φύλακας φυλακων είμαστε ακόμα με σύμβαση κατεθεσα τα χαρτιά μου και εγώ σήμερα 20 αιτήσεις μόνο Φωκιδα προς το παρόν...2570 έχω δεν έχω κάτι το τρελό! Αλλά παιδιά Όχι 2700 η βάση !2400 έως 2450 το κατώτερο ! Υπολογίστε δείκτη μαζα σώματος! Από 19 έως 27 Είναι! Δεν είναι εύκολα εξω παιδιά όποιος έρθει πρέπει να το γουστάρει εγώ το γουστάρω και θέλω πολύ!
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Vegeta1993 »

Αν οντως ειναι οι αιτησεις πανελαδικως 3500, τοτε εμεις που εχουμε λιγοτερα μορια π. χ.2200 εχουμε ελπιδες;
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Το θέμα δεν είναι μόνο το πόσες αιτήσεις θα υπάρξουν το θέμα είναι τι μόρια έχει η πλειοψηφία των υποψηφίων και με αντικειμενικά κριτήρια από αυτά που ακούμε από αναφορές συνυποψηφιων η πλειονότητα των αιτήσεων είναι κάτω από 2.500 μόρια συν αυτού μια δική μου ασήμαντη προσωπική πρόβλεψη αν είναι οι αιτήσεις αυτή την στιγμή γύρω στις 4.000 όπως λένε τα παιδιά μέχρι τις 26 αποκλείεται να ξεπεράσουν οι αιτήσεις τις 15.000... Οι θερμοαιμοι υποψήφιοι έχουν παραδώσει ήδη τα χαρτιά τους τουλάχιστον οι περισσότεροι... 11.000 προβληματισμένοι υποψήφιοι που ακροβατούν στο ναι και το όχι δύσκολα βρίσκονται... Αλλά ίδωμεν
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ανάλογα τα μόρια που έχουν στις 3500... Αλλά πιστεύω πως με λίγες αιτήσεις ίσως ίσως μ περισσότερες πιθανότητες τουλάχιστον στους επιλαχών.. αν όντος ισχύει αυτό να είναι τόσες δεν θα ξεπεράσει ούτε του 2011 αλλά θα δείξει έχουμε μέρες ακόμη.. παντός δεν βλέπω πολύ ενδιαφέρων.. Μ θυμίζει κάτι από 2007 2008 κάτι τέτοιο. ισως επειδή πέρασαν τα χρόνια άλλους περασε η ηλικία άλλοι βρήκαν δουλειές έκανα οικογένειες.. Θα δείξει η πορεία παίδες σε 3 βδομάδες με 4 θα μάθουμε λογικά.. αν κ νωρίτερα θα βγάζουν τα site πόσες αιτήσεις έγιναν... Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις συμβουλές
Ο. Π. Κ. Ε
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ξανθος τρελιαρη μου δεν ειναι τιποτα. Απλα ξεκουραση θελει κι οταν κοιμασαι βαζε λιγο βολταρεν στο σημειο και ενα μαξιλαρι κατω απτο ποδι για να ειναι ψηλα. Περαστικα αδερφε !!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Ευχαριστώ φίλε να'σαι καλά.. ρε τι πάθαμε.. αν κ το βγάζω δεν έχω θέμα αλλά φοβήθηκα μην είναι τίποτα τρελό.. είχα να τρέξω 5 μέρες το άφησα... έκανα 2 χιλιάρια απανωτά... άσε έστησα κ το Σωτήρη στην Αθήνα έφαγα άκυρο κ με την άδεια από την δουλειά πφφφφ
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Θα έρθω σκ Βόλο μπορεί βόλτα να σε βρω να γίνουμε στουπια να πάρουμε κ τον wolver κ μετά να πάμε να τρέξουμε χαχχαα
Ο. Π. Κ. Ε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες