Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Δεν μπορώ να ακούω χαζομάρες 350 αιτήσεις σε όλη την Θεσσαλονίκη τοτε πως θα βρεθούν οι 1000δες που λένε! λογικά Αφού κλισει η προκυρηξη θα μας πουν ποσες εγιναν
Καλησπερα παιδια εγω πιστευω οτι θα γινει χαμος αυτες τις μερες γιατι πολλοι λειπουν και διακοπες
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Μπα οσοι το κινιγουσαν χρονια πηγαν τις πρωτες μερεςΣταυρος7 έγραψε: Καλησπερα παιδια εγω πιστευω οτι θα γινει χαμος αυτες τις μερες γιατι πολλοι λειπουν και διακοπες
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 87
Ακούμε να σου πω αδελφέ μου τα πάντα είναι πιθανά μέχρις τις 26 του μήνα αλλά άκου και εμένα που είμαι και από νησί και δουλεύω χρόνια σεζόν εγώ πήρα όλα μου τα δικαιολογητικά μαζί στο νησί συγκεκριμένα στην Αμοργό διότι τον Χειμώνα μένω Αθήνα λόγω της προκυρηξης του Λιμενικού η οποία δεν βγήκε... Πολλά παιδιά έχουν κατέβει σεζόν για δουλειά και όταν λέμε σεζόν εννοούμε κάθε μέρα δουλειά χωρίς ρεπό και ανάπαυση χωρίς να έχουν πάρει μαζί τα χαρτιά τους... Άκου και ένα άλλο όσα παιδιά δεν δουλεύουνε και πάνε διακοπές ειδικά στα Κυκλαδονησια διότι η Αμοργός υπάγεται στις Κυκλάδες σε αυτές τις ηλικίες είναι παιδιά του εναλλακτικού τουρισμού που πάει να πει πάει το κάμπινγκ και το χασις σύννεφο μάντεψε τώρα από αυτή την ποιότητα της νεολαίας θα θέσουν υποψηφιότητα και για να σας πω και κάτι άλλο τώρα προς τα τέλη Αυγούστου έρχονται καλής ποιότητας νέοι σε ηλικία τουρίστες... Οπότε μην βάζεις το χέρι σου στην φωτιά...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Οπως το πες.. οσοι το περιμεναν χρονια και τους αρεσει εκαναν απο τη πρωτη βδομαδα τα χαρτια τους. Τωρα μονο ξεμπαρκοι μπορει να τα κανουν που δεν ξερουν καν τι παιζει. Δε βλεπετε εσω μεσα τι ασχετα ρωτανε?!
Σε πανελλαδικο επίπεδο οι αιτήσεις είναι μέχρι στιγμής περιπου 3.500.
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
Με τι στοιχεία το λες αυτό;
-
Οι βεβαιωσης διπλοματος μετρανε κανονικα ετσι;
Σήμερα κατεθεσα στα Γιάννενα και ρώτησα. Αυτη ηταν η απάντησή του αξιωματικου
https://www.armyvoice.gr/2019/08/eidikoi-froyroi-poy-katathetoyme-aitisi-gia-proslipseis-stin-elas/
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
Τι να πω 3.500 αιτήσεις όπως καταλαβαίνεις μα βολεύει όλους μέχρις στιγμής αρκεί όμως να είναι αληθινό νούμερο...
Και πως το ήξερε ο αξιωματικός; βλέπει σε όλη την Ελλάδα τι γίνεται; μπορεί;
Αυτήν την στιγμή είναι κοντά στις 4 χιλιάδες δικιά μου πληροφορία... Πολύ λίγες.. άντε να γίνουν 12 ρε παιδιά δεν προλαβαίνουν να γίνουν παραπάνω και άσε που αν τα κάνουν βιαστικά τα χαρτιά θα πέσουν πολλα λαθοι... Τι γίνεται ρε παιδιά με τα 80 χιλιάδες χαχαχαχαχ
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Δεν ειναι και απιθανο να ειναι αληθινο το νουμερο! Σιγουρα υπαρχει ανεργια και πολλοι θα θελουν να βολευτουν, αλλα μη ξεχνατε οτι καποιος που δε του αρεσει το επαγγελμα και το βλεπει μονο ως αποκατασταση θα δυσκολευτει να παρει την αποφαση να καβαλαει μηχανες για τουλαχιστον 6-7 χρονια μεχρι να γινει αστυφυλακας και να παει σε κανα γραφειο! Τωρα δεν υπαρχει τρυπα για να πας σε γραφειο θα πανε ολοι σε μαχιμες υπηρεσιες, οποτε αυτο ισως εμποδισει καποιους να κανουν τα χαρτια τους και ας εχουν πολλα μορια!
Αν δε σου αρεσει δυσκολα θα τα βγαλεις περα!
-
Και να μην ξεχναμε πτι απο 2012 και μετα και η κουτσι μαρια με ενα 10 στις παννεληνιες περναει σε τει. Δλδ πολλα παιδια σπουδαζουν και δν εχουν παει στρατοΙ' Μ. Α. Κ έγραψε: Δεν ειναι και απιθανο να ειναι αληθινο το νουμερο! Σιγουρα υπαρχει ανεργια και πολλοι θα θελουν να βολευτουν, αλλα μη ξεχνατε οτι καποιος που δε του αρεσει το επαγγελμα και το βλεπει μονο ως αποκατασταση θα δυσκολευτει να παρει την αποφαση να καβαλαει μηχανες για τουλαχιστον 6-7 χρονια μεχρι να γινει αστυφυλακας και να παει σε κανα γραφειο! Τωρα δεν υπαρχει τρυπα για να πας σε γραφειο θα πανε ολοι σε μαχιμες υπηρεσιες, οποτε αυτο ισως εμποδισει καποιους να κανουν τα χαρτια τους και ας εχουν πολλα μορια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες