Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ μη μ το γυρίσει κάνεις έπρεπε να είχε. κατηγορια... κατηγορία σε όλα έπρεπε να είχε να είναι αξιοκρατικό ακόμη κ στα διπλώματα.. Δεν γίνεται να. παρω εγώ που έχω γ κατηγορία που έδωσα 600 ευρώ τα ίδια μόρια με ένα παιδί που έχει Ε κ δ κατηγορίας ο οποίος έδωσε 2000 να τα βγάλει... Δεν θέλετε να καταλάβετε μερικοί κακό του κεφαλιού σας... απλά με. τετοιες αντιλήψεις δύσκολα να βρεις στην πραγματική ζωή ένα φίλο.. σε ποιον θα το πεις κ ποιος θα σε πάρει στα σοβαρά όταν έχεις μάθει στη ζωή σου να υποτιμάς σε οτιδήποτε κ να είναι αυτό!! όλοι έχουν το ίδιο δικαίωμα στη κόλο ζωή ξεκολατε
Ο. Π. Κ. Ε
Eklanias7

Δημοσίευση από Eklanias7 »

Η βαση μεχρι τις σημερινες αιτησεις 2880 μου το ειπε γνωστος μου αξιωματικος
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Κανενας δεν ειναι κατωτερος επειδη πηγε σε ΕΠΑΛ ή δεν ξερω και εγω τι. Ειναι απτα πρωτα πραγματα που μαθαινει ενας γονεας στα παιδια του. Δεν ξεχωριζουμε χρωματα, βαθμους, αντιληψεις. Ο καθενας οτι εκανε το εκανε για τον εαυτο του. Αξιοκρατια δεν θα υπαρξει ποτε στην Ελλαδα. Εγω προσωπικα θα χαρω να δω μερικα παιδια εδω μεσα οπως ο wolver, ο MAK, ο bill, ο Dea, ο Xanthos,o Διασωστης κι αλλοι που δεν θυμαμαι να τους παρουν στο σωμα. Διοτι η παιδεια φαινεται απτον γραπτο τους λογο και δεν με νοιαζει αν βγαλανε και την ΝΑΣΑ ή αν μενουν στο πεζοδρομιο. Παιδια με αξιοπρεπεια και σεβασμο αξιζουν να πανε μπροστα. Αυτο εχω να πω και τελειωνω εδω με το θεμα περι επαλ-γελ κτλπ.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά δυστηχος ολο ακουω υψηλά μορια σε πολλά τμήματα 10 εκει 15 εκει μαλλον θα βρεθούμε προς εκπλήξεως Δυστηχος. Εγώ μονο εχω 2 σειρές μ. με 2750 Και 3100 που έκαναν τα χαρτιά τους !! Τι να πω θελω πραγματικά να δω πόσο θα είναι η βάση
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

http://policenet.gr/article/προσλήψεις-ειδικών-φρουρών-δεκάδες-αιτήσεις-στα-αστυνομικά-τμήματα-της-μαγνησίας
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Μεγκες στο βολο σπρωχνονται στην εισοδο! να γνωριζεται... ελεος ρε παιδια ελεος. ακου 80.000 αιτησεις!
Δοκιμος1995

Δημοσίευση από Δοκιμος1995 »

Χαχχαχαχααχ απλα γελαω ολη την ωρα μαθαμε αυτο μαθαμε εκεινο... Και εμεις που εχουμε εναν δυο γνωστους δεν μπορουν να μαθουνε τιποτα δηλαδη κατι παει λαθος η εμενα με κοροδευουν
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Αν. ανεβαινε το οριο ηλικιας οντως η βαση μπορει να ηταν 2700+... τωρα αποκλειεται να ειναι! Οσο για τα τρολλ, μη καθεστε τοση ωρα στον ηλιο, χαζεψατε!

Βασίλης

Δημοσίευση από Βασίλης »

Παιδιά σος ερώτηση εάν βγάλουμε δίπλωμα πχ για μηχανή η φορτηγό και δεν προλάβουμε να το παραλάβουμε μέχρι την ημερομηνία λήξης υποβολής δικαιολογητικών αρκεί μια βεβαίωση αίτηση που να αναφέρει ότι το πήραμε;
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 178

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Mathiou1995 έγραψε:Εγώ πάντως έχω 2.410 μόρια θα καταθέσω τα χαρτιά μου και ότι γίνει, προσωπικά πονάω την Αστυνομία και την αγαπάω από μικρό παιδί αλλά αυτή την φορά θα είναι η τελευταία που ασχολούμαι γιατί η ΕΛΑΣ όπως και άλλα στρατιωτικά σώματα εχουνε γεμίσει με δημόσιους υπαλλήλους, άτομα που θα την έβριζαν αν είχαν μια αξιοπρεπή διαβίωση και τώρα τρέχουν για την αποκατάσταση προσωπικά δεν έχω καμία ανάγκη παίρνω 1.200 ευρώ μισθό είμαι 24 και περνάω τέλεια αλλά για την Αστυνομία με 100 ευρώ θα έμπαινα, ο κάθε ένας θα έπρεπε να βάλει αυτό το ερώτημα στον εαυτό του... Μην αγχώνεστε για τίποτα κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει μόνο όσοι είναι εντός υπηρεσίας... Καλά να περνάτε...
ΕικόναΕικόναΕικόνα
Asteris91

Δημοσίευση από Asteris91 »

Καλησπέρα παιδιά, αφαίρεσα ένα τατουάζ (μέτριου μεγέθους) που είχα στο χέρι (κάτω από τον αγκώνα) και έχω ένα σημάδι σαν έγκαυμα. Δε νομίζω αν θα έχει επουλωθεί το τραύμα μέχρι τα υγειονομικά. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν;
Άβαταρ μέλους
antonis_alfa4
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από antonis_alfa4 »

Παιδιά καλησπέρα! Με ενδιαφέρει η προκήρυξή Για τους ειδικούς φρουρούς,μπορεί Να μου πει κάποιος Αν ξέρει, τι εξετάσεις κάνουν Στην Αρχή Στους γιατρούς (αιματολογικές;), και που σε πάνε Για προπαίδευση Για 3 μήνες; Επίσης, ειναι η αστυνομία ΙΔΙΑ όπως ειναι ο στρατος ή εχει διαφορά;Εικόνα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Την επόμενη φορά θα κλείσει οριστικά το θέμα αν εκτραχυνθεί ξανά η κατάσταση.
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

στην κ9 και τεεμ πάνε ειδικοί φρουροί;
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Εξετάσεις αναφέρονται μεσα στην προκυρηξη,3 μηνες σε Κομοτηνή όπως είπε ένα παιδί Ρέθυμνο και Διδυμότειχο... Επίσης ο Στρατός με την αστυνομία δεν έχει καμία σχέση σε περίπτωση ειρήνης ο Στρατός είναι ανενεργός, η Αστυνομία βρίσκεται σε διαρκη πόλεμο και παίζεις την ζωή σου κορώνα γράμματα...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες