Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Οι πολύτεκνοι παίρνουν 300 μόρια και όχι 400.

Επίσης με τα διπλώματα γίνεται χαμός με το σύστημα και τις απεργίες του. Οπότε λίγοι τα έβγαλαν.

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Johnny94 έγραψε:Φιλαράκι βάζεις μέσα το φορτηγό και το ΙΕΚ είναι δημόσιο δυο χρονων λίγοι το έχουν επίσης το γ κατηγορίας δεν το έχουν άτομα πολλά και πολλοί δεν πρόλαβαν ένα χρόνο τώρα δεν δίνουν μαθήματα και έχει σειρά προτεραιότητας έχω φίλους που δεν μπορούσαν καν για μηχανή να βγάλουν μην μου λες διπλώματα 500 το βασικό είναι το αυτοκίνητο και η μηχανή όχι το φορτηγό επίσης πολλοί θα κοπούν από ύψος δείκτη μάζας σώματος αθλήματα το μέσο όρο θα υπολογιζεις ένας μέσος όρος είτε επαλ είτε γενικό είναι 15 απολυτήριο 1509 αγγλικά (που από επαλ δεν έχουν πολλοί) 100 αυτοκ μηχανή 400 και ειδικές δυνάμεις σύνολο 2500

Δεν μιλάω για μάζα σώματος και ύψος και τατουάζ διότι κάνω εκτίμηση για αρχική βάση προφανώς πιστεύω και το έχω δηλώσει και αυτό από τους 1260 θα κοπούν πάνω από 300 άτομα και σχεδόν όλοι οι επιλαχών θα πανε για εξέταση κτλπ ωστόσο μπορεί ναι η βάση να ξεκινήσει 2700 αλλά να φτάσει 2400 2500 με τους επιλαχών δεν αντιλέγω ! Δεν το πήγα εκεί διότι εκεί πάμε σε άλλη κουβέντα και ελπίζω να είναι αυστηροί με ύψος τατουάζ και δμσ διότι είναι κρίμα να φάνε θέση αλλού που δεν έκανε τατουάζ ποτέ επειδή περίμενε μια ζωή να μπει στην ελας

Giannis_10

Δημοσίευση από Giannis_10 »

Σε περίπτωση επιτυχίας στην προκήρυξη των ε. φ τι γίνεται αν για κάποιο λόγω μετανιώσεις και τελικά δεν θες να συνεχίσεις; υπάρχει κάποια ποινη;
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Johnny94 »

Να σαι καλά δεα ειδικών πάνω από 300 δεν θα χει και όλοι να τα κάνουν παίρνει καυλθε χρόνο το πολύ 20 άτομα πες 50 που δεν είναι επι 8 χρόνια 400 αν δεν τους περνάει η ηλικία και αν τα κάνουν όλοι...
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Ισχύει ότι τ πκε θα γίνουν σε Θεσσαλονίκη κ Αθήνα αντίστοιχα ; Η είναι ράδιο αρβύλα ; Ας απαντήσει οποίος ξέρει κάτι σχετικά
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Johnny94 »

Αθήνα όλα
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Εμένα Slade η εκτίμηση μου είναι ότι είσαι πιτσιρικάς που δεν θα μπει στην προκυρηξη γιατί μαζεύει 2300 μόρια και επειδή σπαζεσαι μπαίνεις και γράφεις ότι κοτσάνα σου κατέβει. Όχι αστυνομικος δεν είσαι, αλλά ούτε στις απόκριες δεν μπορείς να ντυθείς αστυνομικος Εκτίμηση κάνω μη πεις ότι είμαι κακοπροαιρετος.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Tilemos έγραψε:Εμένα Slade η εκτίμηση μου είναι ότι είσαι πιτσιρικάς που δεν θα μπει στην προκυρηξη γιατί μαζεύει 2300 μόρια και επειδή σπαζεσαι μπαίνεις και γράφεις ότι κοτσάνα σου κατέβει. Όχι αστυνομικος δεν είσαι, αλλά ούτε στις απόκριες δεν μπορείς να ντυθείς αστυνομικος Εκτίμηση κάνω μη πεις ότι είμαι κακοπροαιρετος.

Και πολύ θα ήθελα όλοι εσείς που μιλάτε έτσι μόλις βγουν οι πίνακες να πείτε τα όνομα σας να δούμε αν μπήκατε τελικά

Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Spik »

Δεν βαριέστε να μαλώνετε; Τουλάχιστον κάντε το σε προσωπικά μηνύματα να γλιτώνουμε οι υπόλοιποι...
Άβαταρ μέλους
Billysapo
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Billysapo »

Slade στείλε μ προσωπικό μήνυμα!
Μαθητευομενος Μαγος

Δημοσίευση από Μαθητευομενος Μαγος »

Εγω πιστεω οι περισοτεροι θα εχουν διπλωμα Ι. Χ μηχανης Β2 αγγλικα ειδικες δυναμεις αυτο βγαζει 1000 μορια και το απολυτιο 11 12 το πολυ. Οσοι λετε για δημοσιο ΙΕΚ ειναι δυο χρονια δεν νομιζω να το εχουν ουτε 50 ατομα τωρα για Γ κατηγοριας μαθεται ποσο κοστιζει για να καταλαβεται ποσοι το εχουν. Η βαση δεν προκεκεται να ξεπερνα τα 2200.

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Από το υπουργείο πληροφορία παρακολουθείτε το φορούμ από ειδικά εκπαιδευμένα άτομα και όσοι είναι τέλειος βλάκες θα βγεί μια νέα προκ ανεξάρτητως μορίων κ βάσης για όλους τους βλάκες-εξυπνάκηδες ! Άντε ρε χαλαρώστε και αφήστε τον κόσμο ήρεμο..slade είπες την γνώμη α φίλε απο εκεί κ πέρα με όποιον θες να τσακωθείς καντο σε προσωπικό μήνυμα.. τ νήμα είναι γ ενημέρωση όχι γ παπαριες τ καθενός..
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Dea pz έγραψε:Από το υπουργείο πληροφορία παρακολουθείτε το φορούμ από ειδικά εκπαιδευμένα άτομα και όσοι είναι τέλειος βλάκες θα βγεί μια νέα προκ ανεξάρτητως μορίων κ βάσης για όλους τους βλάκες-εξυπνάκηδες ! Άντε ρε χαλαρώστε και αφήστε τον κόσμο ήρεμο..slade είπες την γνώμη α φίλε απο εκεί κ πέρα με όποιον θες να τσακωθείς καντο σε προσωπικό μήνυμα.. τ νήμα είναι γ ενημέρωση όχι γ παπαριες τ καθενός..
Δεν ξεκίνησα καμία λεκτική διαμάχη εδώ μέσα άλλοι δεν δέχονται απόψεις και αρχίζουν εξυπνάδες και βρισιες λυπάμαι

Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Λοιπόν Slade άκου να δεις Σταματά να γράφεις ανακρίβειες σε παρακαλώ η βασικά σταματά να γράφεις γενικα.. Θα σου πω γιατί φαίνεται ότι γράφεις ότι σου κατέβει στο κεφαλάκι.. Λοιπόν είμαι με πτυχίο ΣΥΑ (ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/ ΚΑΙ ΠΡΩΣΟΠΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ)

Αυτή την στιγμή το πτυχίο το έχουν κάτω από τα 28 μόλις 700 Μαξ άτομα... Παμε παρακάτω γνωρίζεις για τις θέσεις που βγήκαν στην 6κ2018 ; Μιλάμε για 300 άτομα στην 6κ μπήκαν με πτυχίο και ήδη κάποιοι δουλεύουν στις περιοχές τους μόνο οι εξωτερικοί δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα.. Να μην κουράζω άντε 200 άτομα να δεις με πτυχίο.. Οπότε σε παρακαλώ σταμάτα να γράφεις για δήθεν στατιστικές και *****.. Και τώρα που μιλάς με στατιστική θα σου πω το άλλο η στατιστική λέει όσο μεγαλώνει ο αριθμός των αιτήσεων τόσο η βάση πάει ποιο ψηλά και είναι λογικό όμως στις 17 χιλιάδες αιτήσεις είναι οι ψαγμενοι μέσα στις 35 η μόνη μικρή αύξηση που θα δεις είναι στα απολυτήρια.. τα 2700 που λες λοιπόν εγώ πιστεύω ότι θα είναι στα πρώτα 800 άτομα Μαξ.. Στατιστική μέσω των άλλων προκήρυξεων είναι...

Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 87

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Εγώ πάντως έχω 2.410 μόρια θα καταθέσω τα χαρτιά μου και ότι γίνει, προσωπικά πονάω την Αστυνομία και την αγαπάω από μικρό παιδί αλλά αυτή την φορά θα είναι η τελευταία που ασχολούμαι γιατί η ΕΛΑΣ όπως και άλλα στρατιωτικά σώματα εχουνε γεμίσει με δημόσιους υπαλλήλους, άτομα που θα την έβριζαν αν είχαν μια αξιοπρεπή διαβίωση και τώρα τρέχουν για την αποκατάσταση προσωπικά δεν έχω καμία ανάγκη παίρνω 1.200 ευρώ μισθό είμαι 24 και περνάω τέλεια αλλά για την Αστυνομία με 100 ευρώ θα έμπαινα, ο κάθε ένας θα έπρεπε να βάλει αυτό το ερώτημα στον εαυτό του... Μην αγχώνεστε για τίποτα κάνεις δεν μπορεί να προβλέψει μόνο όσοι είναι εντός υπηρεσίας... Καλά να περνάτε...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Antonis και 1 επισκέπτης