Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Καλημερα στην ομαδα. Καταρχας εχει μια πολυ ομορφη μερα σημερα και καλο θα ηταν να πατε καμια βολτιτσα ή καμια βουτια στη θαλασσα. Κατα δευτερον μην ακουτε κανεναν. Οσοι ειναι παλαιοι ξερουν πως παντα υπηρχαν ατομα που φτιαχνανε προφιλ, αραζανε με το καφεδακι τους και γραφανε αυτα που δεν θελατε να ακουτε ωστε να σας βλεπουν να αγχωνεστε (βλεπε προκηρυξη παλια ΕΠΟΠ). Αυτα τα ατομα λοιπον ειναι βαλτα και στοχο εχουν να σας ριξουν το ηθικο. Ε λοιπον μη τους κανετε τη χαρη. Απαντες χαρτια στο Α. Τ σας και μετα ηρεμια μεχρι να βγουνε τα αποτελεσματα, το χρωστατε στον εαυτο σας μετα απο τοσα χρονια αναμονης. Καλο υπολοιπο ημερας !

και τι οφελος εχουν να το κανουν;

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από Johnny94 »

Εγώ γελαω τώρα αν με βλεπεις νευρικό δεν νομίζω εσυ ξεκίνησες να βρίζεις σε θεωρώ ένα τίποτα για να δώσω βάση σε αυτά που λες γιαυτο απαντάω τώρα μετά από τόσο καιρο και επειδή αναφέρθηκες προσωπικά σε εμενα μας λες γιωταδες εσυ είσαι μάχιμος; που κάθεσαι και ασχολεισαι με το ποσό θα πάει η βάση γιατί έχεις κάποιο σκοπό; ντροπή σου εξευτελίζεις το σώμα κάθεσαι και βρίζεις πολίτες αστυνομικός πραγμα επειδή σου ειπαμε να μην μας πριζεις αφού πέρασες εσυ ψυχοτεχνικα έχουν ελπίδα όλοι κάτι σαν εσενα χαλάνε την πιάτσα και για σενα μιλάει η ποασυ όχι για εμάς... μόνο πονηρούς σκοπούς έχεις και τραμπουκίζεις άμα είσαι μαγκας δωσμου το μητρώο σου σαν αστυνομικός να δεις ποιος είμαι... και τι έχω...
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Johnny94 έγραψε:Slade η βάση θα είναι 2700 γιατί πιστευεις πως τα επαλ θα έχουν απολυτήρια μεγάλα; αχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαα μάγκες μην κάνετε χαρτιά ρε λέει ο slade πως είναι η βάση 2700 ξερει ρε το παλικάρι.. αν ήσουν μέσα το 2011 είδατε παιδιά τι ζώα μπήκαν τότε αγράμματοι επειδή δεν είχαν μόρια και είχε απορροφήσει κόσμο από τις άλλες προκυρηξεις; καλύτερα εμείς που θα μπούμε τώρα θα χουμε να λέμε ότι ήταν μεγάλος ο ανταγωνισμός
Ευτυχώς ΔΕΝ ΘΑ μπεις και ξανά λέω ΕΥΤΥΧΏΣ και όσο για τα χαρτιά ψάξε παλαιότερα ποστ να δεις που έλεγα σε όλους να κάνουν τα χαρτιά τους αλλά επειδή είσαι βλάκας και θέλεις παραπάνω εξήγηση άκου λοιπόν ξανά ΕΙΝΑΙ ΆΔΙΚΟ να συγκρίνεις επαλ με ΓΕΛ πόσες φορές θα στο πω; δεν είναι όλοι με δώρο βαθμούς αλλά μεγάλη πλειοψηφία ΑΠΟ ΤΗΝ επαρχία είναι! Όσοι δεν είστε μέσα δεν ξέρετε ωστόσο σταματά να μιλάς το 2011 έφτασε η βάση 2200 ΜΕ ΤΟΥΣ επιλαχών και είχε πάρει φρουρούς 2007 2008 2009 το 2011 λοιπόν ήταν 2 χρόνια μετά την τελευταία σειρά και βρήκαν 17.000 αιτήσεις τώρα μετά από 8 χρόνια θα έχει 35000 αιτήσεις Όπως λένε ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΆ αν ποτέ κάνατε μαθημα στατιστική στο λύκειο που αμφιβάλλω δεν θα βρεθούμε 1000 άτομα σου λέω εγώ το λιγότερο με 2800+ ; ευτυχώς για τελευταία φορά εσύ τρέμεις από αυτό διότι έχεις 2400 2500 με το ζόρι και θα μείνεις εκτός

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Θλίβομαι. Ο καθένας πετάει την κοτσάνα του... Καλός στην δουλειά σου δεν θα γίνεις επειδή έχεις 200 και 400 μόρια παραπάνω από τον άλλον. Αλλά από αυτά που θα προσφέρεις.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει... Θα τα πούμε μετά τα αποτελέσματα. Ελπίζω ο μπιλλάρας ο wolver και ο ΜΑΚ να είναι μέσα (που θα είναι Εικόνα ) πάω να κάνω τα μπανάκια μου και εγώ γιατί ο χειμώνας θα είναι δύσκολος.

Καλή δύναμη μάγκες και να έχετε γερό στομάχι!

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Τι ερωτηση ειναι αυτη ; Ειναι σαν να ρωτας τι οφελος εχουν οι εμπρηστες καθε χρονο και βαζουν φωτιες. Δεν υπαρχει οφελος εδω ουτε λογικη παρα μονο η χαρα που τους δινει να βλεπουν αυτη την αναμπουμπουλα , την ταραχη , το εγχος ή πες το οπως θες, στα προσωπα των υποψηφιων.
Κωνσταντίνος

Δημοσίευση από Κωνσταντίνος »

Johnny94 έγραψε:Εγώ γελαω τώρα αν με βλεπεις νευρικό δεν νομίζω εσυ ξεκίνησες να βρίζεις σε θεωρώ ένα τίποτα για να δώσω βάση σε αυτά που λες γιαυτο απαντάω τώρα μετά από τόσο καιρο και επειδή αναφέρθηκες προσωπικά σε εμενα μας λες γιωταδες εσυ είσαι μάχιμος; που κάθεσαι και ασχολεισαι με το ποσό θα πάει η βάση γιατί έχεις κάποιο σκοπό; ντροπή σου εξευτελίζεις το σώμα κάθεσαι και βρίζεις πολίτες αστυνομικός πραγμα επειδή σου ειπαμε να μην μας πριζεις αφού πέρασες εσυ ψυχοτεχνικα έχουν ελπίδα όλοι κάτι σαν εσενα χαλάνε την πιάτσα και για σενα μιλάει η ποασυ όχι για εμάς... μόνο πονηρούς σκοπούς έχεις και τραμπουκίζεις άμα είσαι μαγκας δωσμου το μητρώο σου σαν αστυνομικός να δεις ποιος είμαι... και τι έχω...
Παναγιά μου που σε βρήκαμε εσένα ; θα κάνεις τα χαρτιά σου για Ε. φ ; ελπίζω όχι...

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Φίλε εγώ είμαι γενικό λύκειο μην μπερδεύεσαι απολυτήριο 16 όποτε θες βρισκόμαστε και στα δειχνω τα μόρια μου εσυ πόσες αιτήσεις θα γίνουν από που το ξερεις; δωσμου κάτι έγκυρο... επίσης από της 35 000που λες πως ξερεις πως θα βρεθούν 1500 άτομα με 2800 για να έχεις 2800 πρέπει να έχεις απολυτήριο 18 αγγλικά μηχανή αυτοκίνητο εσυ πιστευεις ένας με 18 απολυτήριο δεν Μπήκες αστυνομία με πανελλήνιες; και να μην μπήκε θα ναι λίγοι αυτοί που άλλαξαν και πάνε για αποκατάσταση επίσης επαλ εγώ ξέρω οι περισσότεροι ήταν παιδιά που δεν ασχολούνταν μόνο στο πτυχιο είχαν καλύτερους βαθμούς
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Εγώ μέσα θα μαι θα τα πουμε Και μετά αλλά αλήθεια ρίχνω το επίπεδο να μιλάω μαζί σου όλα τα παιδιά σε έχουν πάρει πρέφα κριμα αν είσαι αστυνομικός αν και δεν είσαι..
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Ξέχασα και τον Ξανθό. Ελπίζω να μην στραβώσει ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Johnny94 έγραψε:Φίλε εγώ είμαι γενικό λύκειο μην μπερδεύεσαι απολυτήριο 16 όποτε θες βρισκόμαστε και στα δειχνω τα μόρια μου εσυ πόσες αιτήσεις θα γίνουν από που το ξερεις; δωσμου κάτι έγκυρο... επίσης από της 35 000που λες πως ξερεις πως θα βρεθούν 1500 άτομα με 2800 για να έχεις 2800 πρέπει να έχεις απολυτήριο 18 αγγλικά μηχανή αυτοκίνητο εσυ πιστευεις ένας με 18 απολυτήριο δεν Μπήκες αστυνομία με πανελλήνιες; και να μην μπήκε θα ναι λίγοι αυτοί που άλλαξαν και πάνε για αποκατάσταση επίσης επαλ εγώ ξέρω οι περισσότεροι ήταν παιδιά που δεν ασχολούνταν μόνο στο πτυχιο είχαν καλύτερους βαθμούς
Λοιπόν φίλε τζονι για να τελειώσει η ένταση εδώ και να δεις ότι μιλάω λογικά αν έλεγα ότι έχω πληροφορία από πάνω θα ήμουν ψεύτης κάνεις να κάνεις δεν έχει πληροφορίες από πουθενά εγώ μίλησα βάση στατιστικής που όπως ξέρουμε όλος κόσμος λειτουργεί με στατιστική γι'αυτό έκανα αυτήν την εκτίμηση τώρα άμα εσύ το θεωρείς κακό και με σκοπο έχθρας προς άλλους να κάνεις εκτίμηση δεν φταίω εγώ

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Johnny94 έγραψε:Φίλε εγώ είμαι γενικό λύκειο μην μπερδεύεσαι απολυτήριο 16 όποτε θες βρισκόμαστε και στα δειχνω τα μόρια μου εσυ πόσες αιτήσεις θα γίνουν από που το ξερεις; δωσμου κάτι έγκυρο... επίσης από της 35 000που λες πως ξερεις πως θα βρεθούν 1500 άτομα με 2800 για να έχεις 2800 πρέπει να έχεις απολυτήριο 18 αγγλικά μηχανή αυτοκίνητο εσυ πιστευεις ένας με 18 απολυτήριο δεν Μπήκες αστυνομία με πανελλήνιες; και να μην μπήκε θα ναι λίγοι αυτοί που άλλαξαν και πάνε για αποκατάσταση επίσης επαλ εγώ ξέρω οι περισσότεροι ήταν παιδιά που δεν ασχολούνταν μόνο στο πτυχιο είχαν καλύτερους βαθμούς
Απολυτήριο

Επαλ 16 Η ΓΕΛ 16 1600

ΙΕΚ ασφαλείας ( όπου το έχουν πάρα πολλοί πλέον πίστεψε με ) 200

Δίπλωμα αμάξι μηχανή και φορτηγό Γ (500)

Ειδικές δυνάμεις (500)

Μας βγαίνει 2800

Πάμε σε άλλο παράδειγμα απολυτήριο ΕΠΑΛ 13

Όλα τα διπλώματα 500

ΔΕΑ 1000

σύνολο 2800

Άλλο παράδειγμα

Επαλ 15 Η ΓΕΛ 15

Όλα τα διπλώματα 500

Αγγλικά lower 100

Τριτεκνια 200

Ε. Δ 500

σύνολο 2800

Πάμε ένα τελευταίο

Επαλ 14

Δίπλωμα μηχανή αμάξι 400

Αγγλικά 100

Πολύτεκνος 400

ΙΕΚ ασφαλείας 200

2500 ΧΩΡΙΣ Ε. Δ αν είχε να πηγαινε 3000

4 παράδειγματα απλά έφερε πιστεύω

Με 4 και 3 χαρτιά ο καθένας πιστεύετε ακόμα ότι δεν μπορούν σε 30000 αιτήσεις να μαζευτούν αυτά τα άτομα; τι να σας πω

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ρε φιλαράκι καλά εκανες και εκτιμάς και λες τι πιστευεις το ειπες 100 φορες όμως και ειπες πως έχεις σκοπό λάθος κατεμε τι σκοπό; εδώ ημαστε και θελουμε όλοι το καλό και το δικό μας και των άλλων ναι δεν είναι δίκαιο κάποιος από γενικό να μπαινει στην ίδια κλίμακα με κάποιον από επαλ αλλά έτσι είναι όπως και η τριτεκνια και γω δεν είμαι τρίτεκνος... ξαναλέω για να έχει κάποιος 2800 θέλει ειδικές αγγλικά 18 απολυτήριο που σημαίνει πως για να έχεις 18 απολυτήριο πάει να πει έγραψες 19 Γιατί σε ρίχνουν τα ενδοσχολικά που κανείς δεν διάβαζε αν είχε γράψει καλά διπλωμα αυτοκίνητο μηχανή όλο το έργο θα παιχτεί στα απολυτήρια 15 16 άντε και 17 λίγοι θα είναι παραπάνω και αυτοί δεν θα χουν ειδικές δυνάμεις ούτε φορτηγό λίγοι πολλοί σέβομαι την άποψη σου αλλά νομίζω όπως ειπες πως γίνεται με σκοπό άλλο και φάνηκε από τις πολλές φορες που το ανέφερες γιαυτο σου απάντησα έτσι... εγώ εγώ 2700 όσο και να πάει θα μαι επιλαχών μην τρομάζεις τον κόσμο και μην γράφεις θεωρίες οι αιτήσεις θα ναι πολλές αλλά δεν έχουν μόρια ζήτημα να πάει 2650 η βάση
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Slade7 έγραψε:Απολυτήριο

Επαλ 16 Η ΓΕΛ 16 1600

ΙΕΚ ασφαλείας (όπου το έχουν πάρα πολλοί πλέον πίστεψε με) 200

Δίπλωμα αμάξι μηχανή και φορτηγό Γ (500)

Ειδικές δυνάμεις (500)

Μας βγαίνει 2800

Πάμε σε άλλο παράδειγμα απολυτήριο ΕΠΑΛ 13

Όλα τα διπλώματα 500

ΔΕΑ 1000

σύνολο 2800

Άλλο παράδειγμα

Επαλ 15 Η ΓΕΛ 15

Όλα τα διπλώματα 500

Αγγλικά lower 100

Τριτεκνια 200

Ε. Δ 500

σύνολο 2800

Πάμε ένα τελευταίο

Επαλ 14

Δίπλωμα μηχανή αμάξι 400

Αγγλικά 100

Πολύτεκνος 400

ΙΕΚ ασφαλείας 200

2500 ΧΩΡΙΣ Ε. Δ αν είχε να πηγαινε 3000

4 παράδειγματα απλά έφερε πιστεύω

Με 4 και 3 χαρτιά ο καθένας πιστεύετε ακόμα ότι δεν μπορούν σε 30000 αιτήσεις να μαζευτούν αυτά τα άτομα; Τι να σας πω

Ακόμα και με απολυτήριο ΓΕΛ 11 κάποιος

Αν είναι ΔΕΑ 1000 και έχει

όλα τα διπλώματα 500

και lower 100

Πάει 2700

Επαλ με 12 (υπάρχει κάποιος με απολυτήριο επαλ κάτω του 12 ; Αμφιβάλω εγώ)

Ε. Δ 500

Πολύτεκνος 400

Διπλώματα 500

2600

Μέχρι στιγμής 6 παράδειγμα από 2600 με 2800 σας έχω φέρει όπου πιστεύω τα μόρια που έχουν στα παράδειγμα τα δεν είναι δύσκολο να μαζευτούν.

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Φιλαράκι βάζεις μέσα το φορτηγό και το ΙΕΚ είναι δημόσιο δυο χρονων λίγοι το έχουν επίσης το γ κατηγορίας δεν το έχουν άτομα πολλά και πολλοί δεν πρόλαβαν ένα χρόνο τώρα δεν δίνουν μαθήματα και έχει σειρά προτεραιότητας έχω φίλους που δεν μπορούσαν καν για μηχανή να βγάλουν μην μου λες διπλώματα 500 το βασικό είναι το αυτοκίνητο και η μηχανή όχι το φορτηγό επίσης πολλοί θα κοπούν από ύψος δείκτη μάζας σώματος αθλήματα το μέσο όρο θα υπολογιζεις ένας μέσος όρος είτε επαλ είτε γενικό είναι 15 απολυτήριο 1509 αγγλικά (που από επαλ δεν έχουν πολλοί) 100 αυτοκ μηχανή 400 και ειδικές δυνάμεις σύνολο 2500
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Μακάρι λοιπόν να βγω ψεύτης και όλα τα παραδείγματα που έφερα να είναι 200 300 άτομα ώστε η βάση να είναι 2400 με 2500 , τέλος πάντων σας κούρασα καλή επιτυχία
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Antonis, PAPAXITOS και 5 επισκέπτες