Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Παντός αυτό π σκέφτομαι κ τελευταία είναι κοιτάξτε μην δούμε μέχρι 800 θέση βάση στα ταρταρα και μετά να πάει εντελώς κάτω κ πολύ χαμηλά.. Παντός παίζουν πολύ περισσότερα χαμηλά μόρια.. Έχουμε ακούσει κ έχουμε δει όπως κ το 2011 να κάνει άλλος αίτηση με 1200 μόρια κ με 1500 κ με 1200.. Δεν με φοβίζουν οι αιτήσεις και 100000 να γίνουν.. Κ το 2011 θα μπορούσαν να βρούνε 970 αιτήσεις με 2700... ΠΑντος μιλάμε για πολύ υψηλές βάσεις που δύσκολα πιάνουμε χωρίς πολυτεκνια κ τριτεκνια κακα τα ψεματα.. Εκτός αν βρεθούνε όλοι οι μαθηταρες του 19 να κάνουν αιτήσεις εδώ δεν νομίζω να έχουμε όλοι 19 18 εδώ μέσα. για εμένα 2 ενδεχόμενα παίζουν η βάση 2500 η τέρμα χαμηλά λόγο το ότι θα κάνει κ η κουτσή Μαρία που δεν έχει μόρια απλά θα κάνουν για να κάνουν κ φοβόμαστε λόγο τον πολλών αιτήσεων.. τι να πω θα δείξει... έχετε πίστη η ζωή δεν τελειώνει ούτε τα όνειρα κ σας μιλάω γιατί την πάτησα σαν χανος δεν πίστεψα σε εμένα να βγάλω κάτι παραπάνω κ. έιναι η τελευταία μου ευκαιρία.. απλά Δεν το περίμενα.. Όλοι περνούμε κάτι σε αυτή τη ζωή είτε κερδίσουμε είτε χάσουμε.. Εγώ θα χάσω σε αυτό κέρδισα σε κάτι άλλο.. Δεν έβγαλα πτυχίο αλλά βρήκα μια αξιοπρεπέστατη δουλειά έκανα μια ωραία οικογένεια κ ένα ωραίο σπίτι πχ.. αυτά έχει η ζωή..
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 354
Xanthos Φιλαρακι μου οπως τα λες ειναι. Δηλαδη πριν τη προκηρυξη Ε. Φ δεν υπηρχε ζωη ; Οκ το καταλαβαινω για μερικους ειναι ονειρο ζωης αλλα αν δεν μπεις ( οχι εσυ , γενικα ) η ζωη συνεχιζεται πως να το κανουμε. Δοξα τον θεο να λεμε που εχουμε και ενα πιατο φαι και μια στεγη ετσι οπως μας καταντησαν. Οσο για τα μορια οπως ξαναειπα πριν καιρο , προσωπικα δεν νομιζω να παει πανω απο 2550 η βαση. Αλλα οπως ειπα και πριν ας παει οπου θελει την υγεια μας να εχουμε την οικογενεια μας και ολα τα αλλα ερχονται. Ψηλα το κεφαλι ρε κομαντος !
Όπως το είπες φίλε Λευτέρη να λέμε πάλι καλά που έχουμε ένα πιάτο φαγητό κ ζουμε με αξιοπρέπεια πάνω από όλα κ έχουμε τη υγεία μας το κυριότερο... μίλησες Πολύ σωστά!!
Ο. Π. Κ. Ε
Άμα η αλήθεια σας τρομοκρατεί δεν φταίω εγώ! Άποψη λέμε και εκτίμηση κάνουμε το 2011 ήταν περίπου 17.000 αιτήσεις τώρα αναμένεται διπλάσιες αιτήσεις είναι στατιστικό το θέμα τέλος πάντων εγώ είπα την άποψή μου με τις βάσεις και όσο που ρωτάνε κάποιοι αν ήταν το επαλ στην Α Το 2011 ήταν μόλις 5 χρόνια το επαλ και είχαν πάει αρκετά παιδιά που ήθελαν να πάνε τεχνικό να πάρουν ένα χαρτί Λυκείου από το 2006 μέχρι σήμερα είναι 13 χρόνια αρκετοί μετά το 10 11 12 πήγαν επαλ για να πάρουν ψιλο απολυτήριο επειδή ήταν πιο εύκολο η τυχόν να δώσουν για Αστυφυλάκων με πανελλήνιες οι βαθμοί και τα απολυτήρια ανέβηκαν κατακόρυφα αυτό εξηγώ εγώ ότι δεν είναι δίκαιο ένας μαθητής του 15 στο ΓΕΛ να έχει τα ίδια "δικαιώματα" με έναν μαθητή του 15 στο επαλ φιλικά πάντα χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα. Ίδωμεν
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
Τεο έγραψε:Φιλαράκι να ξέρεις ότι στο επαλ δεν χαρίζουν βαθμούς απλά αν είσαι μαθητής του 10 στο γενικό λύκειο επαλ θα είσαι στο 12 Μαξ μην συγκρίνετε το επαλ με το τεε το παλιό και στην τελική έχετε δίκιο. Όσοι λέτε ότι του επαλ έπρεπε να είναι σε άλλη κατηγορία όπως σε άλλες προκηρύξεις αλλά τι να κάνουμε άδικο είναι και για έναν που έχει απεριόριστο δίπλωμα μηχανής και περνει ο άλλος με 125 τα ίδια μόρια δεν είδα εκεί να γκρινιαζετε για αδικία μάλλον σας βολεύει
το οτι δεν χαριζουν στο επαλ βαθμους, το ξερω απο πρωτο χερι ενω στο γενικο παιδια που ξερω επερναν καλυτερους βαθμους απο εμας
- Λοκ200
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 18
Στην προκήρυξη της ΕΥΠ περίμεναν Περίπου 15.000 άτομα συμμετοχή και τελικά η συμμετοχή ήταν 5.000 για όλες τις κατηγορίες. Στη συγκεκριμένη των ειδικών φρουρών δεν θα ξεπεράσει τις 17.000. Ηρεμήστε και μην ακούτε όλα τα τρολ εδώ μέσα.
Ρε slade μας το χεις πει 100 φορες την γνώμη σου μας επριξες ναι η βάση θα πάει 3000 όταν βγουν τα αποτελέσματα θα σε κάνω ταγκ να δούμε αν ειχες δικιο... γαμησε μας... θα ανεβεί το μόνο σιγουρο αλλά ειπαμε και επίσης αν είσαι αστυνομικός όπως λες και μπήκες τι κάθεσαι και μας ορίζεις πηγαινε στην υπηρεσία σου... την πρώτη φορα δεν έδωσα βάση την δεύτερη ούτε τώρα για να το κες συνεχεια και να το ξαναλές κάποιο άλλο σκοπό έχεις άντε λοιπόν καλή επιτυχία και σε σενα στην προκυρηξη αλλά ξεχασα αν δεν έχεις 3000 μόρια δεν είσαι μεσα 😂
Δεν γίνεται να κλείσει ούτε το φόρουμ ούτε το νήμα παιδιά.. Δεν γίνεται αυτό το πράγμα.. το νήμα θα κλείσει όταν κλείσει το θέμα τον ειδικων φρουρών.. Υπάρχει poll υπάρχει νήμα πόυ έχω κάνει για μοριοδότηση.. Αυτό εδώ το νήμα είναι για γενικά πράγματα κ πληροφορίες όσο έχει να κάνει με το θέμα.. είτε μας αρέσει είτε όχι έτσι έχει.. Κ τρολ θα μπούνε κ εξυπνάκηδες θα μπούνε και ότι λόγιος άνθρωπος θέλετε.. το θέμα είναι ότι λέμε τις απόψεις μας κ τα πιστεύω μας.. Δεν γίνεται να συμφωνούμε όλοι μεταξύ μας.. ανέκαθεν έτσι ήταν άλλοι επιρεζοτανε αρνητικά άλλοι θετικά...
Ο. Π. Κ. Ε
- Pezonauths 575
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 41
Η βάση λέω εγώ θα είναι στα 2500 με 2600
Παιδιά καλησπέρα έμπειρη πηγή μου είπε ότι θα γίνουν κοντα τα στις 70 χιλιάδες αιτήσεις και οι βάση θα κυμανθεί στα 2900 λεριπου. Επισης μου είπαν ότι θα είναι φουλ αυστηροι με τα τατουάζ (θα γίνεται ελεγχος για μεικ απ) αλλά και με το ύψος. Αν έχεις τατουαζ στο χερι λαιμο, κεφάλι κόβεται αυτομάτως. Όπως και στο ύψος πριν τις αθλητικές αν έχεις 1.69 πχ έφυγες δε θα χαρίσουν επιτροπές γτ είναι πόλοι οι υποψήφιοι. Επισης λογο έλλειψης παρουσιας ΑΣΕΠ ήδη έχουν πέσει τηλέφωνα. Ολα αυτά μου τα είπε πολύ έγκυρη πηγή. Να θυμάστε , βάση 2900 κοντα.
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Ρε σεις, οσο και να ναι η βαση,2000,2300,3500 μπορειτε να κανετε κατι; Αμα σας λεω εγω οτι θα ναι 3500 δε θα κανετε τα χαρτια σας ή αμα πω 2200 θα τρεξετε με χαρα... ξυπνατε ρε, καντε τα χαρτια σας και σε ενα μηνα θα δειτε τι και πως... εχει γεμισει ενα φορουμ με παπαριες.. θα ναι τοσο η βαση, οχι θα ναι τοσο κτλ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΠΤ, ΟΤΙ ΜΟΡΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΠΑΕΙ...
Δλδ κοριδευετε τους εαυτους σας και δινετε και πατημα σε ***** να μπαινουν και να λενε εχω 5000 μορια, ειμαι καλα;
Γραψτε μονο τι σας ζητησαν στα ατ ή κατι αλλο σχετικο και τελος...
Δλδ κοριδευετε τους εαυτους σας και δινετε και πατημα σε ***** να μπαινουν και να λενε εχω 5000 μορια, ειμαι καλα;
Γραψτε μονο τι σας ζητησαν στα ατ ή κατι αλλο σχετικο και τελος...
Που το ειδες ρε μεγαλε 70.000 αιτησεις. Το 2007 εγιναν 16.500 περιπου κ ειχε να παρει ε. Φ.6 χρονια
Καντε ολοι τα χαρτια σας κ ολα θα πανε καλα. Θα καλεσει 500+ επιλαχοντες παντα ετσι γινεται. Καθολου αγχος λοιπον κ καλη δυναμη!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Να σε ρωτήσω κάτι ρε φίλε; Ειλικρινά τώρα στις 9 το πρωί που βγαίνεις έξω λες καλησπέρα στον κόσμο; Και αυτοί τι σου απαντάνε δηλαδή;
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Χαχααχα 2900 Ξύπνησαν σημερα 70000 ατομα και λενε δε γινόμαστε αστυνομικοί... Αυτες οι πηγές ειναι αξιόπιστες αχαχαχα
Ρε παιδια μια ερώτηση σοβαρή τωρα. Υπάρχει περίπτωση λετε να μπουν στη σχολη οι ειδικοί φρουροί με τους αστυφύλακες μαζι πιστεύετε;
Ρε παιδια μια ερώτηση σοβαρή τωρα. Υπάρχει περίπτωση λετε να μπουν στη σχολη οι ειδικοί φρουροί με τους αστυφύλακες μαζι πιστεύετε;
ΔΕΛΤΑ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες