Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Με τα μέχρι τώρα ρε φίλε ακόμα και 2250-2300 τα πρώτα 1560 άτομα έτσι όπως πάει αλλά είναι νωρις.. Βάζω αυτά τα μόρια γτ όλη μόνο μικρά μόρια είναι όπως λένε εδώ
Καλημέρα.. τι γίνεται σε περίπτωση που κάνεις τα χαρτιά για ε. φ και σε παίρνουν αλλά έχεις κάνει και τα χαρτιά για το λιμενικό και περιμένεις απάντηση.. Πρέπει να αποριψεις τους ε. φ και να περίμενεις;
Πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης χρειαζεται να δωσουμε ολοι ή μονο οι πολυτεκνοι?
Δεν ισχύει αυτό για τους ειδικούς φρουρους ολοι Αθηνα. Οι καλοί βαθμοί ισχυουν μόνο για την σειρά εξόδου από την σχολή και θα βοηθήσει σε περίπτωση ισοψηφιας για μετάθεση συναδελφων που έχουν ίδιο τόπο συμφεροντων.δημητρης98 έγραψε:μπορει να πεσει και τηλεφωνο στην σχολη για να βαζουν καλους βαθμους;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
.castillo εμένα μου τ ζήτησαν κι ας μην είμαι τριτεκνοςκαι μάλιστα πρόσφατο.
Οι σχολές που θα ανοίξουν είναι Κομοτηνή-Διδυμότειχο Blues
Και Ρεθυμνάρα, άδειες δεν παίρνετε κατά τη διάρκεια της σχολή. Αλλά θα έχετε σίγουρα Σ/Κ off. Μπορείτε να βρείτε φθηνά ξενοδοχεία και να χαλαρώστε λίγο.

-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Fsafa Ρέθυμνο ήσουν;
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 136
fsafa έγραψε:Οι σχολές που θα ανοίξουν είναι Κομοτηνή-Διδυμότειχο BluesΚαι Ρεθυμνάρα, άδειες δεν παίρνετε κατά τη διάρκεια της σχολή. Αλλά θα έχετε σίγουρα Σ/Κ off. Μπορείτε να βρείτε φθηνά ξενοδοχεία και να χαλαρώστε λίγο.
γιατι δεν μπορεις να μεινεις μεσα Σ/Κ;
Bill931 έγραψε: Fsafa Ρέθυμνο ήσουν;
Όχι το 2011 δεν είχε ανοίξει το Ρέθυμνο. Ξάνθη-Κομοτηνή και Διδυμότειχο, εγώ ήμουνα Ξάνθη. Αλλά όποιος πάει Ρέθυμνο θα χορτάσει το μάτι του

- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Εμενα το πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης δε το κρατησαν, μονο για τριτεκνους-πολυτεκνους ειναι λεει!
Οι τρίτεκνοι καθώς και τα τέκνα αυτών πρέπει να προσκομίσουν φυσικά πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ώστε να αποδείξουν την τριτεκνία.
Καλημέρα σας
Σε ένα από τα Α. Τ της Θεσσαλονίκης που κατέθεσα τα χαρτιά μου σήμερα το πρωί μου είπαν ότι η προσέλευση δεν είναι αυτή που περίμεναν και τα μόρια των περισσοτέρων είναι χαμηλά. Βέβαια θα δείξει η συνέχεια γιατί έχουμε ακόμα 10 ημέρες.
Καλή επιτυχία σε όλους.
Σε ένα από τα Α. Τ της Θεσσαλονίκης που κατέθεσα τα χαρτιά μου σήμερα το πρωί μου είπαν ότι η προσέλευση δεν είναι αυτή που περίμεναν και τα μόρια των περισσοτέρων είναι χαμηλά. Βέβαια θα δείξει η συνέχεια γιατί έχουμε ακόμα 10 ημέρες.
Καλή επιτυχία σε όλους.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 43
Καλημέρα. Εγώ ζήτησα με σωματική ικανότητα να φαίνεται και μου έστειλαν λάθος. Με τα πολλά πάω στο τμήμα μόνιμης κατοικίας που έχω να ρωτήσω αν το δέχεται και λέει φέρε άλλο. Έρχομαι στον τόπο διαμονής που είμαι τα τελευταία χρόνια και πάω αμέσως κεπ να μου στείλουν άλλο με το ι1 να φαίνεται. Δεν πάω και από το τμήμα να ρωτήσω λέω και μου λέει δεν πειράζει το παίρνουμε και χωρίς το ι1. Τι φάση ρε παιδιά;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 178
Μπορεί να γίνει αυτεπάγγελτα η διαδικασία για όσον αφορά το ''Ι'' σου. Τουλάχιστον έτσι είπανε σε εμένα.
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ρε fsafa τελικα ειδικος φρουρος εισαι; Μπηκες το 2011;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες