Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
45 ημέρες αφορούν τη θεωρία, άλλες 45 ημέρες αφορούν το πρακτικό μέρος.
Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!
Καλή επιτυχία σε όλους και όλες!
Λίγες δεν είναι 45 μέρες ρε παιδιά?; Το 2011 του είχανε 2 μηνός στην σχολη
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 251
Αν εισαι μεσα στα 1560 ατομα(1200+360) τοτε μολις βγουν οι πινακεςAggeloukos έγραψε: Καλησπερα παιδια! Να ρωτησω κατι κ εγω.. Τη καρτελα για τις εξετασεις του νοσοκομειου ποτε την παιρνουμε; Σας ευχαριστω και μακαρι να περασουμε ολοι οσοι το θελουν πραγματικα! Καλη συνεχεια σε ολους!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 15
Καλησπέρα σε όλους. Δυο ερωτήσεις.
1ον: Ξέρετε σε ποιες σχολές θα εκπαιδευτούν οι επιτυχόντες; Έχω ακούσει για Ξάνθη, Κομοτηνή, Διδυμότειχο. Είμαι σωστός;
2ον: Ξέρετε αν κατα την διάρκεια της τρίμηνης εκπαίδευσης χορηγούνται κάποιες άδειες;
Ευχαριστώ και καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.
1ον: Ξέρετε σε ποιες σχολές θα εκπαιδευτούν οι επιτυχόντες; Έχω ακούσει για Ξάνθη, Κομοτηνή, Διδυμότειχο. Είμαι σωστός;
2ον: Ξέρετε αν κατα την διάρκεια της τρίμηνης εκπαίδευσης χορηγούνται κάποιες άδειες;
E'MK έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Δυο ερωτήσεις.
Ξάνθη δύσκολο γιατί δεν υπάρχουν εγκαταστάσεις, η σχολή εκεί λειτουργεί σαν προ. Κε. Κ. Α. Διδυμότειχο - Κομοτηνή - Ρέθυμνο θα πάτε.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 73
O αλλος γραφει 19 απολυτηριο και 4200. Ρε παλικαρε μακαρι να ειναι τοσα αλλα αν εδωσες πανελλαδικες θα ησουν αστηφυλακας τωρα. Και να μην εδωσες πανελλαδικες παλι αμα τα βαλεις κατω τα νουμερα για δοκιμος και ιεκ ασφαλειας τωρα 30 θα ησουν. Αδερφε κατι τετοιους σαν και σενα πολυ γουσταρω να τους βλεπω να το ονειρευονται ΜΟΝΟ. Γιωτα!
Ευχαροστω πολυ Kirios για την απαντηση, καλη συνεχεια σε ολους!
Καλημέρα ας μας πει ένας παλιός οταν τελιοβουμε απο την σχολη τι πρακτική θα κανουμε εννοω τι πόστα και από ποτε ξέρουμε τι θα πάμε εννοω διας η δελτα η μεταγογον η Ότι είναι αυτό ποτε θα ξέρουμε σε πια ομαδα είμαστε τελευτεα στιγμή?
Θανο επειδή βλέπω βγάζεις ένα άγχος να σου πω κάτι.. όταν δεις το όνομα σου στους πίνακες επιτυχόντων τότε θα πάμε και σε αυτές τις ερωτήσεις.. Μην προστρέχει κανένας ακόμα και όσοι έχουν 3000+ μόρια γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί.. Οποίος βιάζεται σκοντάφτει οπότε relax.. Εγώ από εχθές είμαι δουλειά παραλία προπόνηση μοχίτο για να χαλρωσω το ίδιο θα κάνω κάθε μέρα μέχρι τα αποτελέσματα. Κάνε και εσύ το ίδιο
Κομοτηνή η Διδυμότειχο, Ξάνθη δεν υποστηρίζει Ρέθυμνο δεν λειτουργεί άδειες Όχι απλά κάθε Παρασκευή απόγευμα φεύγεις και επιστρέφεις πρωί πρωί ΔευτέραE'MK έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Δυο ερωτήσεις.
Καλημέρα.. τι γίνεται σε περίπτωση που κάνεις τα χαρτιά για ε. φ και σε παίρνουν αλλά έχεις κάνει και τα χαρτιά για το λιμενικό και περιμένεις απάντηση.. Πρέπει να αποριψεις τους ε. φ και να περίμενεις;
44 μέρες είναι αδερφέ για ακρίβειά αν μπειτε 1 Οκτωβρίου τα σαββατοκύριακα δεν τα μετράνε διότι είσαι έξωfanis96 έγραψε:Λίγες δεν είναι 45 μέρες ρε παιδιά?; Το 2011 του είχανε 2 μηνός στην σχολη
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 30
Παιδιά θέλω κάποιος που έχει βγάλει ΕΠΑΛ να μου πει γιατί εγώ δεν ξέρω που είμαι από ΓΕΛ. Απ' όσο ξέρω παίρνεται ένα που λέει απολυτήριο και ένα που λέει πτυχίο. Στην Α κατηγορία κάνετε τα χαρτιά με το απολυτήριο και στη Β με το πτυχίο; Η μήπως μπορείς να κανεις και στην Α με το πτυχίο ΕΠΑΛ; Συγγνώμη ανείναι χαζή η ερώτηση αλλά δεν ξέρω από επαλ πως πανε τα πράγματα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Πτυχίο επαλ στη Β κατηγορία, απολυτηριο επαλ στν Α
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Leonidas6156 και 5 επισκέπτες