Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Ξανθέ στο μισθό υπάρχουν και κρατήσεις γύρω στα 130-170 ? το θέμα είναι Δεν ξέρω ακριβώς πόσο είναι ο μισθός Γιατί υπάρχουν κάποια επιδόματα... Αλλά λογικά είναι κοντά στα 900 άντε 950 με βραδινά τα οποία δεν μπαίνουν στάνταρ κάθε μήνα.. όλα θα φανούν στην πορεία πολλά παιδιά έκαναν τα χαρτιά τους αλλά ξέρουν πραγματικά και για τις δυσκολίες τις δουλειάς αλλά και για την δυσκολία της επιβίωσης και πριν αναλάβουν εγώ πιστεύω ένα ποσοστό από επαρχία 20% θα κάνει πίσω μόνο γι'αυτό το λόγο γιατί είμαι από επαρχία και ξέρω άτομα που μου το είπαν
Lenoula

Δημοσίευση από Lenoula »

Β κατηγορία up ;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Πολλοί που θα περάσουν όταν θα είναι για τα πκε δεν θα έρθουν καν! Εγώ ξέρω αρκετούς με βάρβαρα μόρια!!
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Kedon7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Kedon7 »

Μαγκες κοιταξτε για μενα σας το λεω επειδη τα χω ζησει πρεπει να το θες πολυ για να μπεις στην αστυνομια γιατι ειναι ενα σωμα που ειναι πολυ παρεξηγημενο και μαλιστα εχει πολυ τρεξιμο επιπροσθετα ειναι ενα επαγγελμα που σου επηρεαζει μεχρι και την προσωπικη σου ζωη. παρολα αυτα οι περισσοτεροι Δι. Ας θα πατε. ειναι μια υπηρεσια η οποια εχει πολυ τρεξιμο μεγαλη επικινδυνοτητα και απαιτησεις οποτε πρεπει να ειστε προετοιμασμενοι
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ψανθε οταν ελεγα εγώ για επιδόματα λευτα βραδινά ρεπο. αδειες με πρηζανε και λέγανε θα τα δείτε μετα αυτα λες και είμαστε τπτ παιδάκια που δεν. ξερουμ τι τους γινετε εγώ πρωσοπικα δουλευω σε νοσοκομείο νοσιλευτης με αργιες ειμαι στα 900 με δωρα ολα μονιμη δουλεια! Αλλά μαρεσει πιο πολυ αστυνομία ονοιρο ζωης ! Είμαι αθηναίος νοικιάσω σπιτι Γαλάτσι 300 ευρο ανακαινισμενο 45 τετραγωνικά με την κοπέλα μ... τρυπα στην. ουσια δεν βρίσκεις σπιτι πραγματικά απορώ οπιοι έρθουν από αλλού που σκέτα θα βρουν σπιτι Εγώ έψαχνα 8 μηνες ολο σάπια εβρισκα πλατια βικτοριας και Αχαρνών εσεις ξέρετε παιδια
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Για ένα αξιοπρεπές σπίτι στην Αθήνα, κάτω από 300-350+ ευρώ δεν παίζει. Η βραχύχρονη μίσθωση έχει αλλάξει σημαντικά το τοπίο τα τελευταία χρόνια και βολικές περιοχές του ευρύτερου κέντρου, Πετράλωνα πχ, είναι πλέον απλησίαστες. Υπάρχουν επιλογές και για πιο κάτω αλλά προσωπικά θεωρώ τα χρόνια αρκετά για να τα περάσει κανείς σε τίποτα τρύπες του 60, υπόγεια κλπ. Δεν είναι ότι έρχεσαι φοιτητάρας για 4 χρόνια και μετά έφυγες...

Αν κάποιος θέλει ξέρω γω νοίκι, εξόδους, αμάξι, τσιγάρα, ιστορίες, ε θα έχει θέμα.

Αν τώρα υπάρχει σπίτι, οκ εκεί λογικά θα είναι κομπλέ...

lazaros85
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από lazaros85 »

Θανος2468 έγραψε:Ψανθε οταν ελεγα εγώ για επιδόματα λευτα βραδινά ρεπο. αδειες με πρηζανε και λέγανε θα τα δείτε μετα αυτα λες και είμαστε τπτ παιδάκια που δεν. ξερουμ τι τους γινετε εγώ πρωσοπικα δουλευω σε νοσοκομείο νοσιλευτης με αργιες ειμαι στα 900 με δωρα ολα μονιμη δουλεια! Αλλά μαρεσει πιο πολυ αστυνομία ονοιρο ζωης ! Είμαι αθηναίος νοικιάσω σπιτι Γαλάτσι 300 ευρο ανακαινισμενο 45 τετραγωνικά με την κοπέλα μ... τρυπα στην. ουσια δεν βρίσκεις σπιτι πραγματικά απορώ οπιοι έρθουν από αλλού που σκέτα θα βρουν σπιτι Εγώ έψαχνα 8 μηνες ολο σάπια εβρισκα πλατια βικτοριας και Αχαρνών εσεις ξέρετε παιδια
Αλήθεια τώρα είσαι Αθηναιος και έψαχνες σπίτι στην πλατεία Βικτωριας; Πλάκα θα κάνεις τωρα.

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

... εννοω ότι μόνο εκει είχε αδερφέ δεν εννοώ ότι έψαχνα εκει και δούλευα πλατια βικτοριας επί 4 χρόνια αστο
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Θανος2468 έγραψε:Ψανθε οταν ελεγα εγώ για επιδόματα λευτα βραδινά ρεπο. Αδειες με πρηζανε και λέγανε θα τα δείτε μετα αυτα λες και είμαστε τπτ παιδάκια που δεν. Ξερουμ τι τους γινετε εγώ πρωσοπικα δουλευω σε νοσοκομείο νοσιλευτης με αργιες ειμαι στα 900 με δωρα ολα μονιμη δουλεια! Αλλά μαρεσει πιο πολυ αστυνομία ονοιρο ζωης ! Είμαι αθηναίος νοικιάσω σπιτι Γαλάτσι 300 ευρο ανακαινισμενο 45 τετραγωνικά με την κοπέλα μ... Τρυπα στην. Ουσια δεν βρίσκεις σπιτι πραγματικά απορώ οπιοι έρθουν από αλλού που σκέτα θα βρουν σπιτι Εγώ έψαχνα 8 μηνες ολο σάπια εβρισκα πλατια βικτοριας και Αχαρνών εσεις ξέρετε παιδια

Τα δώρα στο δημόσιο έχουν κοπεί πάντως. Πως τα παίρνεις εσύ; Εικόνα

Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Ότι καλύτερο Ειδικός φρουρός στην πλατεία Βικτωρίας χαχαχαχαχα... Φαντάζεστε παιδιά
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Xanthos έγραψε:Fsafa εννοείτε αλλά μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα. Δηλαδή πόσοι θεωρείς ότι το 2008 το γούσταρα; Περισσότεροι από όσο του 11 η τώρα;

Στην ίδια κλίμακα είναι. Κακά τα ψέμματα λίγοι γουστάρουν τα σώματα ασφαλείας. Οι περισσότεροι την μονιμότητα ψάχνουν... Ένα 10-15% θέλει να γίνει αστυνομικός-πυροσβέστης-λιμενικός κτλπ... Αλλά στην Ελλάδα που περνάει 10 χρόνια κρίση αναγκάζεσαι και προσαρμόζεσαι. Κάποιοι μετά από ένα εύλογο χρονικό διάστημα συνηθίζουν στην ιδέα της ένστολης ζωής, μερικοί δεν αντέχουν και παραιτούνται ή βάζουν βύσματα να πάνε σε γραφεία κτλπ.

Δόκιμος 1995

Δημοσίευση από Δόκιμος 1995 »

Μάγκες πρέπει να καταλάβουν ότι η προκήρυξη μιλάει για Αττική και όχι για όλη την Ελλάδα! Αυτό είναι το κακό στην υπόθεση. Μίλησα με τον ξάδερφό μου που ειναι στο σώμα (αξιωματικών) και μου λέει όσοι περασουν και μπουν στην σχολη Η τρεις πρώτη από τα διαγωνίσματα θα πάμε εκεί που θα επιλέξουν οι υπόλοιποι Αθήνα για πάρα πάρα πολύ καιρό εκτός και αν έχουν θείο υπουργό που και πάλι πρέπει να κάτσουν αναγκαστικά 5 Χρόνια Αθήνα.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Θα συμφωνήσω σε ολα. Αλλά στο θέμα φαγητού υπάρχουν και οι λέσχες που σου έρχεται πολύ φθηνότερα. Γενικά ρ παιδιά πρέπει να κάνουμε θυσίες όσοι το γουστάρουμε έτσι είναι τα πράγματα. Προσωπικά όσοι είμαστε πιτσιρικαδες δεν δικαιούμαστε να γκρινιάζουμε, ξέρουμε πως έχουν τα πράγματα και που πάμε δεν μας έβαλε κανένας το μαχαίρι στον λαιμό!
lazaros85
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από lazaros85 »

Ρε συ Θάνο λες ότι έχεις μόνιμη δουλειά σε νοσοκομείο, και οτι θέλεις να μπεις στην αστυνομία να παίρνεις και καλα λιγότερα. Η γυναίκα μου με δεκα χρόνια προυπερεσια και δεν μπορεί να μπει σε δημόσιο νοσοκομείο εσύ πως τα κατάφερες μπήκες και τώρα θέλεις να φύγεις; Αν με το καλό μπεις στην αστυνομία θα εκπλαγεις με το πόσοι ειναι από επαρχία.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Αν έχεις σπίτι την πάλευεις αν όχι θέλει ζορίσμα... επίσης με τον εξοπλισμό υ παίζει ; Επαρκεί αυτός της υπηρεσίας ;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες