Το έγραψα κ παλαιότερα.. είναι δύσκολη γ μετάθεση αλλά όχι απίθανη !!! Ψάξε τους πίνακες φίλε μ Γιατί είσαι άσχετος κ θα δεις αν βγάζει θέσεις γ επαρχία εκτός αν επαρχία εννοείς το χωριό σ... ο καθένας εισια εσυ εδώ Πέραμα τις πίπες π ανεβάζεις κ πριζεις κακαλα.. ν λες τη γνώμη σ είναι δεκτό από όλους αλλά ν εισια απόλυτως κ να παράπληροφορεις είναι απαράδεκτο.. τέλος τ θέμαSlade7 έγραψε: Και προφανώς καλύτερα να αποτρεψεις πολλούς με αλήθειες να κάνουν τα χαρτιά τους που δεν είναι σίγουροι διότι αυτοί αν μπουν τους βλέπω μετά την αναγκαστική τριετία να φεύγουν γιστι δηλαδή να φάνε την θέση από κάποιον που θα έμενε;
Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Dea pz έγραψε: Αν διαβάσεις Παλαιότερα μ Πόστ θα καταλάβεις γιατί το λέω ! Άσε τώρα εσυ εσυ τις εξυπνάδες γιατί βλέπω γενικά τρομοκρατείς κόσμο ! Χαλάρωσε απλά κ Άσε τον Καθένα ν Κρίνει κ να ψάξει μόνος Τ Το ότι θέλει να μάθει. Εχυ κοιτά Τον εαυτό σ
Προφανώς σας αρέσουν τα ψέματα η αλήθεια πονάει Όχι φίλε μου δεν τρομοκράτω κανέναν λέω τα πράγματα όπως έχουν αν δεν σας αρέσει κλείστε τα μάτια σας και μην διαβάζετε όταν όμως έρθουν τα πράγματα όπως τα λέω τότε να σας δω
Έχω 2 μέρες να διαβάσω εδώ μέσα απλώς μπαίνω.. έχετε ξεπεράσει κάθε είδος βλακείας μερικοί εδώ μέσα ειδικά μερικά άτομα που είναι είδη στο σώμα.. κάνατε τα μόρια στραγάλια κ ξηροκαρπια.. αν έχετε το θεος σας ρε μάγκες αν τον έχετε.. ακούω βάσεις 2700 κ 2800 στην Α.. σιγά μη είναι κ 3000... ακούω άλλων μ. βαζει τι έγινε με τα μόρια από τους ειδικούς φρουρούς το 2008 αλλά λόγο του νεαρού τις ηλικίας σας καλή κ. μαλακια σας για τι οι μισοί δεν δούλευαν το 2008 να δούνε τι λεφτά έπαιζαν έξω κ ποιος θα πήγαινε Αθήνα ειδικός φρουρός για 900 κ 1000 ευρώ το 2008 ενώ έξω επερνες αυτά κ παραπάνω στην πόλη σου ανέξοδος... ρε πλάκα μας κάνετε; παίζετε ακόμη με τα αυτοκινητάκια τότε κ μιλάτε για το 2008 22 23 24 χρονος παιδιά το πολύ; Η μας πουλάτε τρέλα η ζείτε στο δικός συννεφάκι!!! δες εφ του 2008.. Εγώ όσους ξέρω μια θέση στο δημόσιο ήθελαν γιατί ήταν κοπρόσκυλα του κέρατα κ τίποτα παραπάνω κ τους ζαλιζανε οι γονείς τους μπας κ δουλέψουν ποτέ.. συγκεντροθειτε μερικοί που θέλουν να το παίζουν κ σοβαροί άνθρωποι κ αφήστε τις πίπες σας ειδικά όσοι είστε μέσα..2 ξεχώρισαν ρε ***** μου πραγματικά σε λόγια κ όχι μεγάλα..strike και Σωτήρης!!! Καλή Παναγία
Ο. Π. Κ. Ε
Xanthos έγραψε:Έχω 2 μέρες να διαβάσω εδώ μέσα απλώς μπαίνω. Έχετε ξεπεράσει κάθε είδος βλακείας μερικοί εδώ μέσα ειδικά μερικά άτομα που είναι είδη στο σώμα. Κάνατε τα μόρια στραγάλια κ ξηροκαρπια. Αν έχετε το θεος σας ρε μάγκες αν τον έχετε. Ακούω βάσεις 2700 κ 2800 στην Α. Σιγά μη είναι κ 3000... Ακούω άλλων μ. Βαζει τι έγινε με τα μόρια από τους ειδικούς φρουρούς το 2008 αλλά λόγο του νεαρού τις ηλικίας σας καλή κ. Μαλακια σας για τι οι μισοί δεν δούλευαν το 2008 να δούνε τι λεφτά έπαιζαν έξω κ ποιος θα πήγαινε Αθήνα ειδικός φρουρός για 900 κ 1000 ευρώ το 2008 ενώ έξω επερνες αυτά κ παραπάνω στην πόλη σου ανέξοδος... Ρε πλάκα μας κάνετε; Παίζετε ακόμη με τα αυτοκινητάκια τότε κ μιλάτε για το 2008 22 23 24 χρονος παιδιά το πολύ; Η μας πουλάτε τρέλα η ζείτε στο δικός συννεφάκι! Δες εφ του 2008. Εγώ όσους ξέρω μια θέση στο δημόσιο ήθελαν γιατί ήταν κοπρόσκυλα του κέρατα κ τίποτα παραπάνω κ τους ζαλιζανε οι γονείς τους μπας κ δουλέψουν ποτέ. Συγκεντροθειτε μερικοί που θέλουν να το παίζουν κ σοβαροί άνθρωποι κ αφήστε τις πίπες σας ειδικά όσοι είστε μέσα.2 ξεχώρισαν ρε ***** μου πραγματικά σε λόγια κ όχι μεγάλα.strike και Σωτήρης! Καλή Παναγία
Και όμως κάνεις λάθος φίλε αυτό ισχύει για όλες τις σειρές των ΕΦ. Παντού υπάρχουν κοπρόσκυλα που λες. Και δεν έχει σημασία αν έχει 2100 μόρια ή 2900.
Κ θα πω κ κάτι που είχα ξαναπεί πιο παλιά.. εσείς που είστε είδη στο σώμα αν θέλετε να αποτρέψετε κ να κάνετε κάποιο καλό κ να βοηθήσετε κ να πείτε αλήθειες πείτε μας. τα έξοδα τι παίζει με ενοίκια κ σπίτια που είναι χρεπια μιλήστε μια φορά αληθινά για οικονομικά κ. μισθούς κ όχι να ακούω τον έναν να λέει εγώ περνώ 1200 από τον πρώτο χρόνο κ μιλάς μετά με παιδιά σοβαρά κ σ λένε 1000ρικο από την τριετία κ τα βγάζουν δύσκολα.. εδώ μιλάμε να πάμε. σε ένα ξένο μέρος χωρίς πλάτες από πίσω.. μιλήστε ξεκάθαρα να δούνε τα παιδιά τι παίζει κ αν συμφέρει.. Από την μέρα των αθλημάτων από την στιγμή που θα είσαι στη σχολή η δυσκολία τις πρακτικής που χρειάζεσαι λεφτά για να βρεις σπίτι κ να το επιπλωσεις μέχρι κ να επιβιώσεις.. Όλα τα άλλα είναι περιττά.. εδώ μιλήσαμε μια φορά για έξοδα που έχεις το 3ημερο των αθλημάτων κ πολλά παιδιά με μορια το σκέφτονται γιατί δεν έχουν τα λεφτά ούτε για ς βράδυ σε ξενοδοχείο. Κ Αφήστε τα μόρια που είναι δουλειά του καθενός κ η βάση δεν είναι στο χέρι κανενός... άντε να σας το πάρω κ από την αρχή για μια σωστή συζήτηση... πόσα λεφτά νομίζετε θέλετε για ένα σπιτάκι αξιοπρεπες κ να έχετε κ λεφτά να περάσετε κ να δώσετε κ ενοίκια κ έπιπλα; αυτό είναι ένα καλό ερώτημα κ όχι που ν φτάσατε στις μεταθέσεις ακόμη δεν μπηκατε
Ο. Π. Κ. Ε
Fsafa εννοείτε αλλά μάλλον δεν κατάλαβες τι είπα.. Δηλαδή πόσοι θεωρείς ότι το 2008 το γούσταρα; περισσότεροι από όσο του 11 η τώρα;
Ο. Π. Κ. Ε
Καλό είναι να λύνονται απορίες κτλπ από όσους γνωρίζουν γενικότερα.. κάθε πληροφορία είναι χρήσιμη αρκεί ν είναι αληθινή .. όλους τους νοιάζει τ οικονομικό όσους είναι από επαρχία τους νοιάζει να ξέρουν ποτέ θα πάρουν μετάθεση κτλπ.. απλά να λέγονται αλήθειες γιατί είναι μια επιλογή π δεν λες ααα δεν μ Άρεσε αύριο φεύγω !!!
Ε καμια 500 αρα σίγουρα σε κάνα 2 χρόνια
Ξανθε Αθήνα είμαι δεν ξέρω τον μισθό που θα πάρουν οποίοι μπούνε αλλά μπορώ να σε πω με λίγα λογια για Αθήνα.. 300? μηνα ενοίκιο αλλιώς 250 χρεπι (χωρίς έπιπλα)
100 ? ψώνια για σπίτι
100 ? λογαριασμοί
150 ? βενζίνες
Αυτά είναι τα στάνταρ του μήνα δηλαδή 650 ? χωριά αν βγει κάποια ζημιά χωριά τα προσωπικά έξοδα...
Αυτή είναι η ζωή στην Αθήνα στο μίνιμουμ μπάτζετ που θα μπορούσα να βάλω... Το σπίτι πλέον στην Αθήνα μετράει αφάνταστα και ευτυχος που είμαι από επαρχία και έχω ένα σπίτι στην Αθήνα με έλυσε τα χέρια.. Ελπίζω να σε καλύψα
100 ? ψώνια για σπίτι
100 ? λογαριασμοί
150 ? βενζίνες
Αυτά είναι τα στάνταρ του μήνα δηλαδή 650 ? χωριά αν βγει κάποια ζημιά χωριά τα προσωπικά έξοδα...
Αυτή είναι η ζωή στην Αθήνα στο μίνιμουμ μπάτζετ που θα μπορούσα να βάλω... Το σπίτι πλέον στην Αθήνα μετράει αφάνταστα και ευτυχος που είμαι από επαρχία και έχω ένα σπίτι στην Αθήνα με έλυσε τα χέρια.. Ελπίζω να σε καλύψα
Στα χωριά τους θέλουν να πάνε ξέρεις Όχι Θεσσαλονίκη και Πάτρα! Βέβαια σε όποιον δεν αρέσει η αλήθεια πρήζει κακαλα περαστικά σε σένα και σε άλλους που δεν τους αρέσει ΟΤΑΝ και ΑΜΑ μπεις με το καλό έλα να μου τα ξαναπείςDea pz έγραψε:Το έγραψα κ παλαιότερα.. είναι δύσκολη γ μετάθεση αλλά όχι απίθανη !!! Ψάξε τους πίνακες φίλε μ Γιατί είσαι άσχετος κ θα δεις αν βγάζει θέσεις γ επαρχία εκτός αν επαρχία εννοείς το χωριό σ... ο καθένας εισια εσυ εδώ Πέραμα τις πίπες π ανεβάζεις κ πριζεις κακαλα.. ν λες τη γνώμη σ είναι δεκτό από όλους αλλά ν εισια απόλυτως κ να παράπληροφορεις είναι απαράδεκτο.. τέλος τ θέμαSlade7 έγραψε: Και προφανώς καλύτερα να αποτρεψεις πολλούς με αλήθειες να κάνουν τα χαρτιά τους που δεν είναι σίγουροι διότι αυτοί αν μπουν τους βλέπω μετά την αναγκαστική τριετία να φεύγουν γιστι δηλαδή να φάνε την θέση από κάποιον που θα έμενε;
Εγώ φίλε είμαι πλήρης κατατοπισμενος από έξοδα από λεφτά που θα περνώ κ απ αυτά π χρειάζομαι... οι υπόλοιποι όμως εδώ η πλειοψηφία δεν είναι.. γι'αυτό το λέω... Εγώ να παντός με 300 ευρώ μόνο από ίντερνετ το τονίζω μόνο από εκεί δεν βρήκα κανένα τις προκοπής.. Στον μισθό; βλέπει ο άλλος 956 π λέει το μισθολόγιο.. οι μισοί λένε θα περνούν τόσα οι άλλοι μισοί λένε έχουν κρατήσεις... τι ισχύει παίδες εδώ γιατί δεν μιλάτε για τα κύριος θέματα; ανοίξτε τους τα μάτια απλά... Δεν λέμε ότι είναι ακατόρθωτο αλλά να έχουν μια εικόνα.. Εάν τα πω εγώ που δεν μένω καν Αθήνα απλά με ξύπνησε ο Σωτήρης ακριβός στο τι παίζει κ μ έδειξε κ μ είπε 5 πράγματα δεν θα νε πιστέψουν όπως τα έλεγα μια φορά με τον strike εδώ!! Πώς θα πήγαινα; είμαι κ από Λάρισα το τραγούδι θα μ ταίριαζε ταμαμ αν το ξέρεις... βλάχος πήγε στην Αθήνα.. α κάπως έτσι θα ήμουν..
Ο. Π. Κ. Ε
Δελτας έγραψε:Ξανθε Αθήνα είμαι δεν ξέρω τον μισθό που θα πάρουν οποίοι μπούνε αλλά μπορώ να σε πω με λίγα λογια για Αθήνα.. 300? μηνα ενοίκιο αλλιώς 250 χρεπι (χωρίς έπιπλα)
100 ? ψώνια για σπίτι
100 ? λογαριασμοί
150 ? βενζίνες
300 σε περιοχές κέντρου βόρεια ανατολικά προάστια 450 με 500 σοβαρό σπίτι που να μπορείς να μείνεις
300 ευρώ είναι η βάση μάγκες, το σπίτι εννοείται ότι θα είναι άνετα μόνο για ένα άτομο. Δυστυχώς με αυτά τα χρήματα σε έχουν να ζεις σαν φοιτητή...
Για αυτό θέλει πολύ καλή σκέψη και ώριμη, εδώ κρίνετε το μέλλον σας, ειδικά τα παιδιά που είναι από επαρχία εάν δεν διαθέτουν σπίτι καλό θα ήταν άμα έχουν σίγουρη δουλειά επαρχία ΈΣΤΩ και με 600 ευρώ, να μείνουν στο τόπο τους, διότι αυτά τα 600 τουλάχιστον θα είναι καθαρά και δεν θα το δίνουν σε πληρωμή σπιτιού που ουσιαστικά στο μέλλον δεν θα τους ανήκει και ποτέ
Για αυτό θέλει πολύ καλή σκέψη και ώριμη, εδώ κρίνετε το μέλλον σας, ειδικά τα παιδιά που είναι από επαρχία εάν δεν διαθέτουν σπίτι καλό θα ήταν άμα έχουν σίγουρη δουλειά επαρχία ΈΣΤΩ και με 600 ευρώ, να μείνουν στο τόπο τους, διότι αυτά τα 600 τουλάχιστον θα είναι καθαρά και δεν θα το δίνουν σε πληρωμή σπιτιού που ουσιαστικά στο μέλλον δεν θα τους ανήκει και ποτέ
650 ευρώ... αν καπνίζεις θα πρέπει να καπνίζεις 15 μέρες.. χαχαχχαχ...100 ευρώ έξοδα σούπερ μάρκετ πχ 2 άτομα αν βάλεις κρεοπωλεία σούπερ καθαριστικά πλυστικα γαμησετα έφυγες!
Ο. Π. Κ. Ε
Λοιπών ένας έγγαμος πες ότι με πήραν τελειώνω την πρακτική μου.. πάω στη διας πχ.. πείτε μ ακριβός τι λεφτά θα περνώ ξέρει κανείς; επιδόματα αν περνούν η ότι άλλο;
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες