Βάσεις - μόρια για ΣΣΕ (2010)
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 3
Λίγα παιδιά δήλωσαν φέτος ΣΣΕ ε; Θα πέσουν οι βάσεις;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 7
Όχι. Έχουν δηλώσει πολλοί ΣΣΕ και οι αριστούχοι της θετικής τριπλασιάστηκαν και οι αντίστοιχοι της τεχνολογικής διπλασιάστηκαν. Οπότε μάλλον θ'ανέβει.Snakesh*t έγραψε:Λίγα παιδιά δήλωσαν φέτος ΣΣΕ ε; Θα πέσουν οι βάσεις;
-
- Λοχίας
- Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο
- Επάγγελμα: μαθητης
Εγω ακουσα παντος οτι επειδη αυξηθηκαν οι θεσεις μπορει να πεσουν λιγο οι βασεις στις στρατιωτικες σχολες...
Δεν υπαρχει περιπτωση να πεσουν να ευχεστε να μεινουν εκει που ηταν και περυσι.ΤΑΚΗΣ έγραψε:Εγω ακουσα παντος οτι επειδη αυξηθηκαν οι θεσεις μπορει να πεσουν λιγο οι βασεις στις στρατιωτικες σχολες...
Δυστυχως φετος παει ανωδικα το πραγμα!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
ΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΜΟ; 

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Απαντηστε μου, ειμαι 14 χρονων και θελω να μπω σε σσε. δν ξερω τιποτα απο μορια και πως υπολογιζονται, δηλαδη ο μεσος ορος 15 ειναι 15000 μορια; Και απο τι αλλο εξαρτωνται τα μορια;
Γεια σας, είμαι απλώς περαστικός από το φορουμ σας. Θα ήθελα να μάθω, επειδή ενδιαφέρομαι για ΣΣΕ μπορείτε να μου πείτε εαν υπάρχει περιορισμένος αριθμός εισακτέων σ'αυτή τη σχολή; Είμαι λίγο αρχάριος σ'αυτά τα θέματα οπότε μπορεί να φανεί λίγο χαζή ερώτηση.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- Ενδιαφέροντα: ΣΤΡΑΤΟΣ,GO-CART,ΔΙΑΒΑΣΜΑ,
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ
Για σας ρε παιδια εγω ειμαι 16 και παω τωρα β΄λυκειου εβγαλα 19.2 μεσο ορο ταξεως α΄λυκειου και κανω σχεδον ολα τα αθληματα τι λετε σε δυο χρονια θα περασω στη ς. ς. ε
-
- Λοχίας
- Ενδιαφέροντα: ποδοσφαιρο
- Επάγγελμα: μαθητης
Ανετα...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 1
evelpisOYKas έγραψε:Για σας ρε παιδια εγω ειμαι 16 και παω τωρα β΄λυκειου εβγαλα 19.2 μεσο ορο ταξεως α΄λυκειου και κανω σχεδον ολα τα αθληματα τι λετε σε δυο χρονια θα περασω στη ς. ς. Ε
στην ςςε εν ξερω... Στην ΣΣΕ μπορει
Στις πανελλήνιες πόσο μέσο όρο χρειάζεσαι περίπου για να μπεις στην σχολή; Πέραν των άλλων εξετάσεων (υγειονομικών, νοημοσύνης και αθλητικών). Στις παγκύπριες αναλόγως ήταν ψηλές οι βαθμολογίες.
Νομιζω 16000 τα οπλα αλλα φετος γραψαν καλα και μαλλον θα ανεβει.giannisCY91 έγραψε:Στις πανελλήνιες πόσο μέσο όρο χρειάζεσαι περίπου για να μπεις στην σχολή; Πέραν των άλλων εξετάσεων (υγειονομικών, νοημοσύνης και αθλητικών). Στις παγκύπριες αναλόγως ήταν ψηλές οι βαθμολογίες.
Γεια σας. Ειμαι υποψηφιος φετος με το 10% τριτεκνος και με 17304 μορια... Εχω πρωτη επιλογη την σσε αλλα εχει 6 θεσεις μονο (η βαση της με το 10% ηταν 16000 μορια περισυ) σαν τελευτεα επιλογη εχω την σμυ π εχει παλι 6 θεσεις αλλα 13800 μορια περιπου... Τι λετε ρε παιδια εχω πιθανοτητες να μπω;
ξεχασα να Πω οτι εχω περασει τις πκεγιωργος έγραψε:Γεια σας. Ειμαι υποψηφιος φετος με το 10% τριτεκνος και με 17304 μορια... Εχω πρωτη επιλογη την σσε αλλα εχει 6 θεσεις μονο (η βαση της με το 10% ηταν 16000 μορια περισυ) σαν τελευτεα επιλογη εχω την σμυ π εχει παλι 6 θεσεις αλλα 13800 μορια περιπου... Τι λετε ρε παιδια εχω πιθανοτητες να μπω;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης