Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Το ότι ακούω να λένε θα βάλω μέσον τον υπουργό τον τάδε πολιτικό κτλπ μ Ξεπερνάει... η μας κοροϊδεύουν η κάτι κάνουμε λάθος εμείς
Βασίλη στο φόρουμ είναι 200 άτομα μαξ που ασχολούνται θερμά με αυτό το θέμα και είχαν μόρια πολλά και τα πάντα αίτημα για να πάνε την πρώτη μέρα να καταθέσουν τα 200 άτομα δεν μπορούν να βγάλουν κάποιο ποσοστό Δυστυχώς γι'αυτό μην βιάζεται συμπέρασμα από εδώ μέσα ούτε από poll Ούτε από κουβέντες θα δείξει !Bill931 έγραψε:Slade δεν έχεις άδικο σε αυτό επίσης πολλοί περιμένουν διπλώματα κτλ αλλά τα δυνατά χαρτιά με πολλά μόρια τα κατέθεσαν... Πάρε παράδειγμα από τ φόρουμ η πλειοψηφία τα πηγε
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 32
Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!Είναι πολύ στενάχωρο να διαβάζω μηνύματα με βρισιές, κοροιδίες κτλπ.
Σε αυτή την προκήρυξη διακιβέβεται το μέλλον και η σταδιοδρομία 1500 ατόμων.
Καλό θα ήταν αντί να κοροιδεύουμε και να λέμε ασυναρτησίες, να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο δίνοντας πληροφορίες.
Καλό θα ήταν επίσης αν υπάρχουν παιδιά που είναι ήδη στο σώμα αν μπορούσαν να πουν κάποια πράγματα για την ζωή ενός ε. Φ. Στην Αθήνα. Αυτό ίσως να παρότρυνε ή να αποθάρρυνε κάποιον να κάνει τα χαρτιά του.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Καλό θα ήταν αντί να κοροιδεύουμε και να λέμε ασυναρτησίες, να προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο δίνοντας πληροφορίες.
Καλό θα ήταν επίσης αν υπάρχουν παιδιά που είναι ήδη στο σώμα αν μπορούσαν να πουν κάποια πράγματα για την ζωή ενός ε. Φ. Στην Αθήνα. Αυτό ίσως να παρότρυνε ή να αποθάρρυνε κάποιον να κάνει τα χαρτιά του.
Καλή επιτυχία σε όλους!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Καλά εννοείται αυτό... Απλά μια διαπίστωση με τα μέχρι τώρα δεδομένα. Πάντως οι 10 μέρες είναι πολλές ώστε να ανατραπούν ολα
ΜΜΑ έπαιζα L2 όταν ήμουν στα νιάτα μου... Ποιος με αναζητεί;
- capten fan
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 78
Παιδια να ρωτήσω κάτι εγω. Πιστεύεται οτι Οσοι περάσουν στους πρώτους πίνακες θα προλάβουν να περασουν τα ΠΚΕ ωστε το πολυ μεσα οκτωβριου Να μπουν στη σχολη;
ΔΕΛΤΑ
Σάββατο γίνονται αιτήσεις ή μόνο καθημερινές; Πήγε κάνεις;
Νεοσύλλεκτος στρατιώτης 2013 Ε'ΕΣΣΟ--> ΥΕΑ/Α--> Λοχίας ΥΕΑ/Β--> ΔΕΑ(ΠΖ)--> Ανθυπολοχαγός(ΠΖ)
Motorhead για να καταλάβω αν είσαι εσύ πρέπει να ασχολείσαι με μπάσκετ αλλιώς μιλάω με λάθος άτομο
Τώρα πέρα από την πλακα κάθεστε και μαλωνετε για μόρια, για προυποθεσεις, για το ποιος είναι πιο κομάντο (του πληκτρολογίου) από τον άλλον, προβλέψεις μορίων και ότι άλλο θελεις. Το πεζοδρομιο κομαντα είναι δύσκολο καμιά σχέση με τον στρατό που ήμασταν εσωκλειστοι σ ένα στρατόπεδο. Εκτος από το να είσαι μαχιμος, το πεζοδρόμιο θέλει και να διαβάσεις κάποια πράγματα για να μην εκτεθεις στο μέλλον. Όλοι εσείς που διαφωνείτε με τις προϋποθεσεις που έχει η προκήρυξη ή ότι θα μπουν μόνο τα βύσματα απορώ γιατί κάνετε τα χαρτιά μετά;
ΥΓ όσοι μπήκαν με λαμογιά στην Αστυνομία τους τρέχουν. Ψάξτε στο διαδικτυο να δείτε πόσους έχουν πιάσει με πλαστά πτυχία τους έχουν διώξει και τώρα τους ζητάνε πίσω όλους τους μισθούς και τα επιδόματα που πηραν.
ΥΓ όσοι μπήκαν με λαμογιά στην Αστυνομία τους τρέχουν. Ψάξτε στο διαδικτυο να δείτε πόσους έχουν πιάσει με πλαστά πτυχία τους έχουν διώξει και τώρα τους ζητάνε πίσω όλους τους μισθούς και τα επιδόματα που πηραν.
Είναι στη κρίση του αξιωματικού αν θα σε βάλει 1.70 αν δεν το κάνει κάνει ένσταση να σε μετρήσουν αλλού αν και εκεί σε βγάλουν 1.69 Δεν μπαίνεις Κάνε την αίτηση λοιπόν δεν έχεις να χάσεις κάτιtomi έγραψε:Εγω μαζευω 2580 μορια στην α κατηγορια περναω τους γιατρους και τα αθληματα επειδη κανω προπονηση αλλα ειμαι 169,5 ακομα δεν εχω κανει την αιτηση αλλα πιστευεται οτι αξιζει να κοπο για 0,5 ποντο που δεν επελεξα εγω το υψος μου το λεω σε εσας και θελω μια ειλικρινη απαντηση
Πρώτα 3 χρόνια 800 με 900 ευρώ μισθο 8-10 Χρόνια χωρίς μετάθεση για κανένα λόγω υπηρεσία ΔΙΑΣ ΔΙΑΣ ΔΙΑΣ σκοπιά άμεση δράση μεταγωγές κτλπ αυτά τα βασικάgiannisiker έγραψε:Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!Είναι πολύ στενάχωρο να διαβάζω μηνύματα με βρισιές, κοροιδίες κτλπ.
Καλή επιτυχία σε όλους!
τώρα αλήθεια περιμένεις απάντηση; διάβασέ την προκήρυξηAvatar έγραψε:Σάββατο γίνονται αιτήσεις ή μόνο καθημερινές; Πήγε κάνεις;
Μισθολογικά τον πρώτο χρόνο θα υπάρξει στενότητα λόγω των κρατήσεων που υπάρχουν. Και ανάλογα σε πιο ασφαλιστικό ταμειο θα σ έχουν. Οι περισσότεροι θα έρθετε ΔΙΑΣ άλλοι σε τομείς που θα κάνετε ζωαρα και άλλοι που θα τρέχετε όλο το εξαωρο. Κάποιοι θα πάνε μεταγωγών και κάποιοι σε τμήματα. Τώρα το αν είναι καλά η αν δεν ειναι, αυτό εξαρτάται πως το βλέπει ο καθένας. Προσωπικά δεν το έχω μετανιώσει.giannisiker έγραψε:Παιδιά καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους!Είναι πολύ στενάχωρο να διαβάζω μηνύματα με βρισιές, κοροιδίες κτλπ.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Όταν εννοείς μπάσκετ, εννοείς σε ομάδα, ερασιτεχνικά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες