Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Κοψου από τώρα. Τι πιστόλια λέει ; Όχι τι εκπαίδευση θα γίνει ή πρώτες βοήθειες ή κάτι άλλο... Αλλά τι πιστόλια. Από την ΠΟΑΣΥ πρεπει να μας αξιολογήσουν... Πόσα παλικάρια που αξίζουν θα έμπαιναν από επιλαχόντες
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

KostasDea342 έγραψε:Κοψου από τώρα. Τι πιστόλια λέει ; Όχι τι εκπαίδευση θα γίνει ή πρώτες βοήθειες ή κάτι άλλο... Αλλά τι πιστόλια. Από την ΠΟΑΣΥ πρεπει να μας αξιολογήσουν... Πόσα παλικάρια που αξίζουν θα έμπαιναν από επιλαχόντες

Ε θέλω να πιστεύω ήταν τρολλ...
Σου ξέφυγε ένας άλλος πιο πίσω που ρώταγε αν θα μπορεί να βγάλει άδεια για αντιαρματικό ως ΕΦ !
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Αυτό με το πιστεύω δεν νομίζω να ήταν τρολ.. δυστυχώς
Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Tilemos »

Το θέμα είναι ότι αυτούς με τα τατου μέχρι τον καρπό δεν έπρεπε να τους αφήνουν καν να κάνουν αίτηση όπως διώχνουν αυτούς που είναι κάτω από 1.70. Αν αυτός με τα τατου έχει μόρια και είναι επιτυχών θα φάει θέση από κάποιον επιλαχών γιατί θα τον διώξουν και θα μπει κάποιος επιλαχών και ένας επιλαχών θα έχει χάσει θέση.
Άβαταρ μέλους
basayevgr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από basayevgr »

Κατέθεσα και εγώ σήμερα τα χαρτιά μου σε τμήμα επαρχίας. Με 2410 μόρια μου είπαν ότι ήταν το μεγαλύτερο. Συν λέει ότι ήσουν ο μόνος οργανωμένος.. εδώ και ερχόταν και δεν ήξεραν τι χαρτιά να έχουν..
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Λογικά θα μπουν αρκετοί επιλαχόντες. Όταν ο άλλος έχει τατουαζ μανίκι, κάνει μπαμ, δεν γίνεται να περάσει τις ΠΚΕ, αν κάποιοι Αξιωματικοί δέχθηκαν τις αιτήσεις και από άτομα κάτω από 1.70 και εκείνοι δυστυχώς θα κοπούν στις επόμενες υψομετρήσεις, ειδικά αν είναι φανερό ότι βύσμα και να έχουν. Εκεί θα είστε και θα βλέπετε...
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 354

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Ας δεχτουν οι αξιωματικοι αιτησεις απο ατομα με ταττου ή κατω απο 1,70. Δεν υπαρχει αγχος παλικαρια μου διοτι ολοι αυτοι θα παρουν τα κουβαδακια τους και θα φυγουν στις εξετασεις μετα. Μη σας τρωει τοσο πολυ το αγχος. Καντε κανα μπανακι να χαλαρωσετε.
SGT Frost

Δημοσίευση από SGT Frost »

KostasDea342 έγραψε:Κοψου από τώρα. Τι πιστόλια λέει ; Όχι τι εκπαίδευση θα γίνει ή πρώτες βοήθειες ή κάτι άλλο... Αλλά τι πιστόλια. Από την ΠΟΑΣΥ πρεπει να μας αξιολογήσουν... Πόσα παλικάρια που αξίζουν θα έμπαιναν από επιλαχόντες
Για μενα πηγαινε αυτο το σχολιο. Εγω θα την περασω καθε αξιολογηση και απο την ΠΟΑΣΥ και απο το ΣΕΦΕΑ. Σε πληροφορο οτι θα ειμαστε συναδελφοι αν κανεις κι εσυ χαρτια.

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Και γω κατεθεσα σήμερα σε μεγάλο Δήμο τς Θεσσαλονίκης και με 2500 ήμουν στν πρώτη τετράδα... Έλεγα να μην το πω γτ θα λέγατε ορισμένοι ότι το λες επειδή σε συμφέρει κτλ. Επίσης όλες τς φωτοτυπίες τς ήθελαν διπλά και οικογένειακης κατάστασης παρότι δν είμαι τριτεκνος κτλ. Στ ύψος αρκετά αυστηροί αλλά αυτό είναι κ το σωστό.
Κώστας14

Δημοσίευση από Κώστας14 »

Να ρωτήσω,

πιστοποιητικό στρατολογίας τύπου Α πρέπει να προσοκομήσουν όλλοι ή μόνο οι ΔΕΑ /εδικές κλπ;

Γιατί εγώ ήμουν απλός φαντάρος και νομίζω δεν χρειάζεται

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Όχι κωστα δεν χρειάζεται
Σ.Υ.Α

Δημοσίευση από Σ.Υ.Α »

Ξέρεις το cover στα Τάτου; Φιλαράκια μου το 2011 μπήκε με Τάτου στα χέρια και τα κάλυψε για την επιτροπή !!! Μετά στην σχολή δεν σ λέει κανένας τίποτα!!!
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Εκεί στα τμήματα πόσο γιωταδες είναι μερικοί αξιωματικοί. Πάει φιλαράκι να κάνει τα χαρτιά του και του λέει ο αξιωματικός εσύ φίλε που είσαι τριτεκνος πας ειδική κατηγορία μόνο με τριτεκνους και του έδειχνε και κάτι χαρτιά από τον ΑΣΕΠ... Τι να πω...
Ghost

Δημοσίευση από Ghost »

Καταρχήν άντρας που ξεπερνά τον τυπικό δμσ που ορίζει η προκυρηξη αποκλείεται να έχει στη μεζούρα τα προβλεπόμενα εκατοστά.. Οπότε... Η πιστεύετε ότι κοπέλες που είναι 1.70 1.71 70 75 κιλά θα είναι εντάξει στη μεζούρα ; Έδωσα τα αθλήματα 3 φορές στην Αστυφυλάκων ποτέ δεν ήταν ελαστικοί Αλλά αυτή τη φορά νομίζω πως θα είναι 100% αυστηροί. Τη βάση δεν μπορεί να την προβλέψει κάνεις θα το ξανά πω. Και το 90% που έχουν τατουάζ θα τους καθαρίσουν σαν αυγά στα υγειονομικα... το ότι πηγαίνουν άτομα με 17.000 με 18.000 η με 20.000 μόρια και αυτοί αποτελούν μεγάλο μέρος όσων κατέθεσαν δεν λέει κάτι. Στο τμήμα που κατέθεσα εγώ 5 άτομα ήταν δόκιμοι ειδικών δυνάμεων 1000 μόρια με το καλημέρα αυτός ότι και να κάνει είναι μέσα... Η βάση θα είναι αυξημένη και στην Α και στη Β κατηγορία... θέλω να μου πείτε αν κάποιος ανήκει στη Β κατηγορία τι μόρια έχει περίπου.. εγώ β κατηγορία είμαι και με 2800 λέω οκ λογικά είμαι μέσα αλλά έχω και μια ανασφάλεια
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Χρονια πολλα σε ολλους οτι καλυτερο και καλλη επυτιχεια σε ολους
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες