Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ναι Διασωστη31 αλλα καποιος που εχει μεγαλο απολυτηριο, ειδικες δυναμεος και αγγλικα ξερει οτι θα μπει σιγουρα λιμενικο. Οποτε μπορει να ριξει ακυρο στην αστυνομια οταν βγουν τα οριστικα αποτελεσματα! Αμα εχει καποιος 18 απολ, ειδ. Δυναμεις, αγγλικα και ecdl μπαινει λιμενικο ανετα!

Με 2400 μπαίνει και Ε. Φ. Και αν ειναι Αθηναίος δεν πάει με τίποτα Λιμενικό.

SGT Frost

Δημοσίευση από SGT Frost »

Η βαση στην Α κατηγορια θα παει καπου στα2200 εξηγο 12 απολυτιριο ΓΕΛ διπλωμα Ι. Χ. μηχανης B2 αγγλικα και ειδικες δυναμεις.

Τα απολυτιρια θα παιξουν μεγελο ρολο ειδικα στα δεκατα πχ 12,56 αυτοματως το 2200 παει 2256 ετσι θα παιχτουν πολλες θεσεις

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Fsafa με 2400?; Αισοδοξο σε βρίσκω... Οι εκτιμήσεις εδώ μέσα τν περισσότερων είναι 2580 και πάνω.
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Bill931 έγραψε:Fsafa με 2400; Αισοδοξο σε βρίσκω... Οι εκτιμήσεις εδώ μέσα τν περισσότερων είναι 2580 και πάνω.

Εκεί θα είναι η βάση. Άντε να είναι στα 2430-2450. Παραπάνω θα είναι έκπληξη για μένα και για να μην βγει κανένας και πει. "έχει τόσα μόρια και λέει ο, τι τον συμφέρει" καμία σχέση.

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

SGT Frost έγραψε:Η βαση στην Α κατηγορια θα παει καπου στα2200 εξηγο 12 απολυτιριο ΓΕΛ διπλωμα Ι. Χ. Μηχανης B2 αγγλικα και ειδικες δυναμεις.

Τα απολυτιρια θα παιξουν μεγελο ρολο ειδικα στα δεκατα πχ 12,56 αυτοματως το 2200 παει 2256 ετσι θα παιχτουν πολλες θεσεις

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω... Αλλά 2200 με τίποτα.

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Δε ξερω πως παει η μοριοδοτηση στο λιμενικο, αλλα υποθετω οτι ενας με 18 απολυτηριο, ειδ. δυναμεις, αγγλικα και ecdl μπαινει με 200 ατομα που θα παρει!
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Δυστυχώς όπως το παρακολουθώ, δεν παίζει να βγει το λιμενικό πριν κλείσουν οι δικές μας αιτήσεις.

Ακόμα κι έτσι μιλάμε για διαφορετικά pools υποψηφίων για να πεις πως το ένα επηρεάζει το άλλο σημαντικά. Ας μην ξεχνάμε πως το λιμενικό θα πάει κυρίως σε νησιά και γενικά μακριά από Αθήνα(Κοινώς, θα το κυνηγήσουν περισσότερο επαρχιώτες/νησιώτες) οι ΕΦ θα είναι αποκλειστικά Αθήνα.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ειδικα οι νησιωτες ολοι λιμενικο θα θελουν να μπουν. Απλα αν βγαλει για 200 ατομα θα μπουν μονο μεγαλα απολυτηρια!
Contractor
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από Contractor »

Κάνω πρόβλεψη για 2580 και εξηγώ.3000+ 100 υποψήφιοι 2900-2999 100 υποψήφιοι (10 άτομα ανα δεκάδα) 2800-2899 200 υποψήφιοι (20 άτομα ανα δεκάδα) 2700-2799 300 υποψήφιοι (30 άτομα ανα δεκάδα) 2600-2699 400 υποψήφιοι (40 άτομα ανα δεκάδα) 2580-2599 100 υποψήφιοι (50 άτομα ανα δεκάδα)
    Άβαταρ μέλους
    Slade7
    Αντισυνταγματάρχης
    Αντισυνταγματάρχης
    Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Dea pz έγραψε:
    Slade7 έγραψε: Όπως και να έχει βασιλικη Κάνε τα χαρτιά σου όλοι πρέπει να τα κάνουν ανεξαρτήτως πόσα μαζεύεται διότι θα κοπούν πάρα πολλοί ψυχοτεχνικα ιατρικά ακόμα και αθλητικά εγώ πιστεύω ότι θα μπουν όλοι οι 360 επιλαχών
    Κ οι 360 επιλαχόντες πιστεύεις θα μπούνε... Γ πόλλα άτομα τ δύσκολο είναι να πιάσουν τ μόρια από εκεί κ πέρα τι βύσμα παίζει στα ψυχοτεχνικα αθλητικά ιατρικά κλυπ δεν πάει ο νου σ.. κ μην μ πεις π τ ξέρω.. τ είδα π όταν έδινα πανελλαδικές αλλά κ από γνωστούς μ π μπήκαν εφ... φυσικά κάποιοι επιλαχόντες θα πάνε δεν το συζητάμε
    Ειμαι από τους πρώτους που είπα ότι θα πέσει βύσμα στα Ψυχομετρίκα για να μπουν επιλαχών

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Contractor έγραψε:Κάνω πρόβλεψη για 2580 και εξηγώ.3000+ 100 υποψήφιοι 2900-2999 100 υποψήφιοι (10 άτομα ανα δεκάδα) 2800-2899 200 υποψήφιοι (20 άτομα ανα δεκάδα) 2700-2799 300 υποψήφιοι (30 άτομα ανα δεκάδα) 2600-2699 400 υποψήφιοι (40 άτομα ανα δεκάδα) 2580-2599 100 υποψήφιοι (50 άτομα ανα δεκάδα)

Άσε το poll αρχηγέ. Εκεί μπορώ να ψηφίσω και εγώ πχ που δεν θα είναι καν υποψήφιος και να βάλω για πλάκα ο, τι έχω 2900... Μην δίνεις σημασία στο poll. Βλέπε τι γίνεται και στο θέμα εδώ με τους απίθανους που στέλνουν!

Άβαταρ μέλους
      Strike13
      Αρχιλοχίας
      Αρχιλοχίας
      Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Vasiliki έγραψε:Αυτή η άποψη περι φυρας υπάρχει γενικότερα σε ανδροκρατουμενες υπηρεσίες όπως αυτή αλλά δεν την εστερνιζομαι διότι υπάρχουν γυναίκες που μπορούν κ άντρες που δεν μπορούν. Οπότε ας αφήσουμε στην άκρη τα μητρικα που αναφέρεις. Κανένας φαντάζομαι που θέλει να κάνει τα χαρτιά του είτε άντρας είτε γυναίκα έχει την ψευδαίσθηση ότι θα κάτσει σε γραφείο. Τουλάχιστον εγώ δεν την έχω.
      Εγώ είπα και πριν αν προσβάλλεσαι συγνώμη. Αλλά μια ερώτηση όταν η συνάδελφος θα μείνει έγκυος που θα την έχουν πάνω στην μηχανή (αν δεν πάρει άδεια στον 2μηνο λόγω τοκετού όπως κάνει το 99% πριν γεννήσει) ; Θα ζητήσει να μπει κάπου να μην έχει επιπλοκές και καλά θα κάνει αλλά αυτό θα έχει αντίκτυπο σε μένα. Αφού στην ομάδα της θα χρειαστεί εγώ ή κάποιος συνάδελφος να καλύψω/ουμε το κενό της, σε μένα/αυτόν Θα κοπεί το ρεπό κ. Α και θα περιμένω 1,2 χρόνια να γυρίσει. Άρα τι μου λες; Αυτό δεν είναι φύρα; Εξαιρέσεις μπορεί να υπάρχουν εγώ προσωπικά δεν τις έχω δει κάποιος άλλος συνάδελφος ίσως ναι. Δεν είμαι απόλυτος. Κάνε τα χαρτιά και καλή επιτυχία.
      SGT Frost

Δημοσίευση από SGT Frost »

fsafa έγραψε:Δεν θέλω να σε απογοητεύσω... Αλλά 2200 με τίποτα.
      Πιστευεις οτι θα εχουν μεγαλυτερα απολυτιρια γιατι αυτη με μεγαλυτερα απολυτιρια ειναι σε καπιο ΤΕΙ η ΙΕΚ με αναβολες στρατευσης η οτι ολοι θα ειναι ΔΕΑ ΕΔ. ΔΕΑ ΕΔ πηγαινανε βυσματα και λιγοι σε αριθμο ΔΕΑ ΠΖ αν καπιος δεν ειχε βυσμα να παει κοντα στο σπιτι του τα οικονομικα ειναι αποτρεπτικος παραγοντας περα απο την επιπλεον πενταμηννη θητεια.

Επισης λογο του στυλ πολλοι εχουν τατουαζ.

Άβαταρ μέλους
      wolver
      Συνταγματάρχης
      Συνταγματάρχης
      Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Slade μην ξεχνάς όμως ότι και πολλοί πού θα είναι στους επιτυχόντες θα βάλουν βύσμα για να μην κοπούν!
      Άβαταρ μέλους
      Vasiliki
      Στρατιώτης
      Στρατιώτης
      Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Vasiliki »

Strike13 έγραψε:
      Vasiliki έγραψε:Αυτή η άποψη περι φυρας υπάρχει γενικότερα σε ανδροκρατουμενες υπηρεσίες όπως αυτή αλλά δεν την εστερνιζομαι διότι υπάρχουν γυναίκες που μπορούν κ άντρες που δεν μπορούν. Οπότε ας αφήσουμε στην άκρη τα μητρικα που αναφέρεις. Κανένας φαντάζομαι που θέλει να κάνει τα χαρτιά του είτε άντρας είτε γυναίκα έχει την ψευδαίσθηση ότι θα κάτσει σε γραφείο. Τουλάχιστον εγώ δεν την έχω.
      Εγώ είπα και πριν αν προσβάλλεσαι συγνώμη. Αλλά μια ερώτηση όταν η συνάδελφος θα μείνει έγκυος που θα την έχουν πάνω στην μηχανή (αν δεν πάρει άδεια στον 2μηνο λόγω τοκετού όπως κάνει το 99% πριν γεννήσει) ; Θα ζητήσει να μπει κάπου να μην έχει επιπλοκές και καλά θα κάνει αλλά αυτό θα έχει αντίκτυπο σε μένα. Αφού στην ομάδα της θα χρειαστεί εγώ ή κάποιος συνάδελφος να καλύψω/ουμε το κενό της, σε μένα/αυτόν Θα κοπεί το ρεπό κ. Α και θα περιμένω 1,2 χρόνια να γυρίσει. Άρα τι μου λες; Αυτό δεν είναι φύρα; Εξαιρέσεις μπορεί να υπάρχουν εγώ προσωπικά δεν τις έχω δει κάποιος άλλος συνάδελφος ίσως ναι. Δεν είμαι απόλυτος. Κάνε τα χαρτιά και καλή επιτυχία.
      Δλδ εσύ ή οποιοσδήποτε έχει κάτι με την υγεία του που μακάρι όλοι να είμαστε υγιεις κ πρέπει να λείψει εγω θα αναρωτιέμαι για το ρεπό μου; Κ η απάντηση είναι όχι. Θα είμαι εκεί για να σε καλυψω

Στρατός και θητεία
      Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης