Βάσεις - μόρια για ΣΣΕ (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Λακης
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Λακης »

Παιδια ειμαι 14 και εχω ανχωθει απο τωρα για τη δυσκολεια να μπεις στη σχολη διοτι ειναι ο στοχος μου
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε μαγκες με το 10% η ΣΣΕ περισυ ανεβηκε 3300 μορια... φετος εχει 16100 (στην ειδικη κατηγορια των τριτεκνων) αν δεν κανω λαθως εγω εχω 17300 μορια λετε να ανεβει παλι φετος τοσο πολυ; Α και κατι αλλο οταν λεει οτι εχει μονο 6 θεσεις ειναι πολυ δυσκολο να την παω σσε; αν ξερει κανεις ας μ πει... ευχαριστω!
Λακης
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Λακης »

Εχω ακουσει πως φετος τα μορια εχουν ανεβει πανω απο 18500 Εικόνα
Anonymous

Ειμαι 15 και με την νεα χρονια παω λυκειο, μπορει να μου πει καποιος σε ποια μαθηματα πρεπει να δωσω προσοχη και κατα ποσο ευκολα περνας ΣΣΕ; Ευχαριστω εκ τον προτερων.
Χρηστος
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Χρηστος »

Στην 3η λυκειου πρεπει να διαβαζεις πολυ, για να περασεις Σ. Σ. Ε δεν ειναι δυσκολο απλα οταν πας 3η να εισαι οργανομενως στο τροπο διαβασματος και θα τα πας μια χαρα δεν ειναι τιποτα σπουδαιο απλες εξετασεις.

Π_α_Ν_ο_Σ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Π_α_Ν_ο_Σ »

Γεια σε ολους. Υπαρχουν μηπως καποια στοιχεια για το που θα κινηθουν φετος οι βασεις και το ποσα ατομα θα παρει φετος η ΣΣΕ;
NO FEAR
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Κυνήγι ανεπιθύμητων
Επάγγελμα: Φοιτήτρια

Δημοσίευση από NO FEAR »

Πόσα άτομα θα πάρει κάθε σχολή το γράφει στην προκήρυξη του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης. Όσο για τις βάσεις, από εκτιμήσεις που γίνονται μάλλον θα ανέβουν. Εξάλλου το ενδεχόμενο να πέσουν είναι λίγο χλωμό γιατί πέρυσι κυμάνθηκαν 1000 μόρια περίπου πιο κατω.
Giannis91
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Giannis91 »

Γεια σας παιδια ηθελα να ρωτησω σε αυτο το νεο θεμα ποια η γνωμη σας για την νεα βαση της ΣΣΕ φετος. Απ οτι εχει ακουστει θα πεσει ή θα ανεβει; Φετος δικω πανελληνιες και προς το παρον εχω γραψει αρκετα καλα μπορω να πω, σε ενα μαθημα μονο εγραψα γυρω στο 11 σε ολα τα αλλα ειμαι ΟΚ με πολυ καλους βαθμους. Τι λετε θα πεσει; Εχω αρχισει και ψιλοφρικαρω γιατι τωρα καταλαβα την εννοια του ανταγωνισμου στις πανελληνιες και θελω πολυ να περασω. Ασχετο... Εγραψα την εκθεση για την πολεμικη αεροπορια και βγηκα στην 15αδα με 18,3 σε συνολο 200 περιπου εκθεσεων και πιστευω πως ειναι ενα δειγμα αυτο πως κατι θα καταφερω. Αλλα στο θεμα μας, παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας για την φετινη βαση της ΣΣΕ, τι λετε οτι θα κανει;
Χρηστος
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Χρηστος »

Θα ανεβει σιγουρα και αρκετα πιστευω γτ τα θεματα μεχρι τωρα ητανε πολυ ευκολα αν και μαλλον θα ειναι δυσκολη η φυσικη αλλα σιγουρα θα ανεβουν απλα θα εξαρτηθει απο την φυσικη το ποσο θα ανεβουν.

Anonymous

Όσοι θέλουν ΣΣΕ ας ασχοληθούν με το διάβασμα και ας αφήσουν τους οιωνούς και τις προβλέψεις. Ακόμα και όλα τα θέματα να δείτε πάλι ασφαλές συμπέρασμα δε θα βγάλετε, για καμία σχολή. Ιδιαίτερα για τις Στρατιωτικές που μάλιστα έχουμε νέα κριτίρα ύψους/βάρους από εφέτος οπότε θα κοπούν αρκετοί. Η καλύτερη πρόβλεψη στα τέλη Αυγούστου πρώτα ο Θεός, μαζί με τις βάσεις. Τα υπόλοιπα υποθέσεις. Και όσο για τη φυσική, εύκολη δύσκολη αυτοί που είναι να μη γραψουν δε θα γράψουν ακόμα και αν δώσουν τις απαντήσεις από την ΚΕΕ. Και πέρυσι μπήκαν εύκολα (γελοία για να ακριβολογούμε) στη φυσική και πάλι το 60% ήταν κάτω από τη βάση.
Anonymous

Κοιτα. Εγω δινω πανελληνιες του χρονου. Αλλα για φετος ειμαι 99% σιγουρος οτι οι βασεις δυστυχως θα ανεβουν και θα ανεβουν πολυ. Εχουν βαλει παρα πολυ ευκολα θεματα μεχρι τωρα. Αν βαλουν δυσκολα θεματα στη φυσικη δ νομιζω οτι θα παιξει μεγαλο ρολο και ετσι δυστυχως οι βασεις μαλλον θα ανεβουν
Anonymous

Τι εννοεις θα αλλαξουν τα κριτιρια υψους/βαρους;
Χρηστος
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Χρηστος »

Οταν στα μαθηματικα που ειναι το πιο δυσκολο μαθημα ενας μετριος μαθητης εγραφε 14 τοτε σημαινει οτι σιγουρα θα ανεβουν και δεν προκεται για προβλεψεις αλλα για δεδομενο. Τωρα για την φυσικη ενας που δεν διαβαζει οτι και να του βαλουν δεν θα γραψει αντιστοιχα και ενας καλος οτι να του βαλουν παλι θα τα γραψει ομως ενας μετριος ειναι 50-50. Για τα νεα κριτιρια δεν νομιζω οτι θα χουνε μεγαλη σημασια

Anonymous

Γεια σας παδια! Με λενε ευη κ ειμαι 14. Ονειρο μου απο μικρη ειναι να περασω στρατιωτικος γιατρος. Απο ο, τι εμαθα αν περασω πρωτα στο πολεμικο ναυτικο, ειναι λιγοτερα τα μορια για να κατευθυνθω στις στρατιωτικες σχολες. Νομιζω πως αληθευει κιολας! Μπορει καποιος να μου πει ποσα ακριβως μορια χρειαζονται για το πολεμικο ναυτικο; Για στρατιωτικους γιατρους ειναι οντως 19.500 μορια; Θα το εκτιμουσα παρα πολυ αν καποιος μου δωσει σαφης απαντησεις! Χιλια ευχαρισω θα περιμενω!
Anonymous

Παιδια θελω μερικες πληροφοριες για το πολεμικο ναυτικο. Ποσα μορια χρειαζεται να φτασεις; Σας παρακαλω απαντηστε μου!Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες