Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Kirios έγραψε:
Slade7 έγραψε: Το ξέρετε έτσι οτι το ΕΠΑΛ πλέον ανήκει ΚΑΙ στην Α κατηγορία ; φανταστείτε το έχει να γίνει από αυτούς που πήγαν επαλ σε κάτι χωρία και πήραν 17 18 19 από δικούς καθηγητές αντίο βάση!2700-2800 καθαρά πλέον δεν το είχα δει αυτό.
Και το 11 ετσι ηταν λαρωσε γαυρακο
Εσύ πρώτον μάθε ορθογραφία στο έχω ξαναπεί σε παλαιότερα και δεύτερον ούτε ανάγνωση δεν ξέρεις τράβα στη προκήρυξη του 11 και βάλε κάποιον να στην ΔΙΑΒΑΣΕΙ καλά Διευκρινίζεται ότι οι κάτοχοι πτυχίων Τ. Ε. Λ. ή Ε. Π. Λ. ή ΕΠΑ. Λ. ή απολυτηρίων Ε. Π. Λ. με κλάδο σπουδών που δεν αντιστοιχεί σε δέσμη, καθώς και πτυχίων Τ. Ε. Ε. Β΄ κύκλου συμπληρώνουν τον κωδικό αριθμό 2 στην αντίστοιχη ένδειξη της αίτησης. Οι λοιποί, συμπληρώνουν τον κωδικό αριθμό 1.

Ε ρε θα γεμίσει το σώμα με κάτι γιώτα 4 και 5 !

Ιερωνυμος Αιγαλεω

Δημοσίευση από Ιερωνυμος Αιγαλεω »

Καλυ επιτυχια σε ολους. Εγω θελω να παω ΕΚΑΜ γινεται
ΑΤΤ TEAM

Δημοσίευση από ΑΤΤ TEAM »

Απορώ Γιατι έχουνε Ύψος 1,70 η να το κάνουν 1,80 η να το βγάλουν τελειως
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Kirios έγραψε:
Slade7 έγραψε: Το ξέρετε έτσι οτι το ΕΠΑΛ πλέον ανήκει ΚΑΙ στην Α κατηγορία ; φανταστείτε το έχει να γίνει από αυτούς που πήγαν επαλ σε κάτι χωρία και πήραν 17 18 19 από δικούς καθηγητές αντίο βάση!2700-2800 καθαρά πλέον δεν το είχα δει αυτό.
Και το 11 ετσι ηταν λαρωσε γαυρακο
Ευτυχώς είχες γράψει ότι έχεις κάτω απο 2700 μόρια ωστόσο δεν θα μπεις θα στην φάει την θέση ο τσοπάνης από το Καρπενήσι με πτυχίο επαλ 19

Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Κάτσε θα γελάσουμε στην Β κατηγορία είναι μόνο πτυχία από ΕΠΑΛ.. σε ένα τμήμα του κέντρου τις Αθήνα από τις 64 αιτήσεις υπάρχει μια για την Β.. επίσης στο Νησί που είμαι στα κεντρικά γραφεία τις αστυνομίας από έχεις 45 και καμιά στην Β κατηγορία.. είμαι έτοιμος να πάω να ζητήσω να αλλάξω και να πάω στην Β κυριολεκτικά
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

slade θεωρω ακραιο να παει η βαση 2700 που λες ακομα και ετσι. Απο την εικονα που εχουν στα τμηματα απο οτι μεταφερουν και τα παιδια οι περισσοτεροι ειναι κατω απο 2600 ανεξαρτητως κατηγοριας. Εγω π. χ με 2750 οταν εκανα τα χαρτια μου και ειχε κοντα στις 150 αιτησεις μου ειπε εχεις μακραν τα πιο πολλα μορια.
Νικολας

Δημοσίευση από Νικολας »

Απο ναυτικο λυκειο συμμετεχουμε
Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Φιλε slade7 αυτο που λες για χωρια, γιδοβοσκους που εβγαλαν το σχολειο με 18-19 επειδη ειχαν δικους τους δεν ισχυει, αλλα το οτι με τα επαλ στην α κατηγορια ανεβαινει ο ανταγωνισμος γτ οι βαθμοι εκει γενικα ηταν πιο χαλαροι, αληθεια ειναι για μενα... Ειμαι απο χωριο νησιου κιολας, με μονιμους κατοικους 13 χιλιαδες...

Οσοι ηταν γιδοβοσκοι, ειτε πηγαν επαλ αλλα κυριως γενικο, γιδοβοσκοι εμειναν εκτος ελάχιστων εξαιρεσεων..

Ασε που ντοπιοι καθηγητες ανα κατευθυνση να ταν 2-3, οι υπολοιποι ηταν ολοι απο αθηνα και γενικα ολη την ελλαδα οποτε μη νομιζεις οτι χαριζονταν...

Οσοι ηταν καλοι μαθητες και πηγαιναν για ψηλα πανελλαδικες, ειχαν και βαθμους οι υπολοιποι απο συμμαθητες μου που ξερω 12-13-14 ηταν...

Τωρα στα επαλ, οσοι πηγαιναν δεν ηθελαν να διαβασουν μια και γενικα ελαχιστοι εδιναν πανελλαδικες και ειχαν καλους βαθμους οποτε μια η αλλη ειναι...

Δεν εχει σημασια που πηγες σχολειο, σημασια ειχε πως διαχειριζοσουν τα μαθητικα χρονια και τι προσωπο εβγαζες. : Ρ

Ξερω παιδια απο κεντρο αθηνα και πειραια που δεν ανοιξαν βιβλιο ποτε σε επαλ και εβγαλαν χαλαρα 15-16...

Γρηγόρης

Δημοσίευση από Γρηγόρης »

Γνωρίζεις εάν το 2011 μπορούσες να συμμετάσχεις σε κάποια κατηγορία;
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Στην προκηρυξη του 2011 έλεγε για απολυτηρια τεχνικών λυκείων στην Α κατηγορία. Αυτά τι ήταν ακριβώς; Άλλο το πτυχίο και άλλο το απολυτηριο από επαλ είναι διαφορετικά εκει αν δν κάνω λάθος... Ας μας πει κάποιος που ξέρει
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

wolver έγραψε:slade θεωρω ακραιο να παει η βαση 2700 που λες ακομα και ετσι. Απο την εικονα που εχουν στα τμηματα απο οτι μεταφερουν και τα παιδια οι περισσοτεροι ειναι κατω απο 2600 ανεξαρτητως κατηγοριας. Εγω π. χ με 2750 οταν εκανα τα χαρτια μου και ειχε κοντα στις 150 αιτησεις μου ειπε εχεις μακραν τα πιο πολλα μορια.
Φίλε μου μακάρι για να μπεις εσύ και αλλά παιδιά που το αξίζουν διότι είναι τέρμα άδικο αυτό να συγκρίνουν το γελ με το επαλ και να μπαίνουν στην ίδια κατηγορία εγώ υπόθεση κάνω εκεί που έλεγα ότι η βάση θα είναι 2500 με 2600 τώρα που κατάλαβα τι παίζει και με το επαλ λέω θα πάει σίγουρα 2700+ σκέψου ότι ΤΕΕ δεν υπάρχει πλέον ο τελευταίος που πήγε ήταν 1990 ωστόσο με λίγα λόγια έχουν φτιάξει μια Α κατηγορία 80% που έχουν δικαίωμα ΟΛΟΙ με γελ και επαλ και μια β κατηγορία 20% όπου επίσης έχουν δικαίωμα ΟΛΟΙ δεν στέκει καθόλου αυτό διότι ποιος με επαλ 17 18 19 θα πάει β κατηγορία; όλοι θα πανε στην εύκολη Α

Άβαταρ μέλους
ypopsifios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από ypopsifios »

Slade7 έγραψε:Φίλε μου μακάρι για να μπεις εσύ και αλλά παιδιά που το αξίζουν διότι είναι τέρμα άδικο αυτό να συγκρίνουν το γελ με το επαλ και να μπαίνουν στην ίδια κατηγορία εγώ υπόθεση κάνω εκεί που έλεγα ότι η βάση θα είναι 2500 με 2600 τώρα που κατάλαβα τι παίζει και με το επαλ λέω θα πάει σίγουρα 2700+ σκέψου ότι ΤΕΕ δεν υπάρχει πλέον ο τελευταίος που πήγε ήταν 1990 ωστόσο με λίγα λόγια έχουν φτιάξει μια Α κατηγορία 80% που έχουν δικαίωμα ΟΛΟΙ με γελ και επαλ και μια β κατηγορία 20% όπου επίσης έχουν δικαίωμα ΟΛΟΙ δεν στέκει καθόλου αυτό διότι ποιος με επαλ 17 18 19 θα πάει β κατηγορία; Όλοι θα πανε στην εύκολη Α

είπαμε στις πίσω σελίδες. Η βάση 3000+

fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Slade7 έγραψε: Φίλε μου μακάρι για να μπεις εσύ και αλλά παιδιά που το αξίζουν διότι είναι τέρμα άδικο αυτό να συγκρίνουν το γελ με το επαλ και να μπαίνουν στην ίδια κατηγορία εγώ υπόθεση κάνω εκεί που έλεγα ότι η βάση θα είναι 2500 με 2600 τώρα που κατάλαβα τι παίζει και με το επαλ λέω θα πάει σίγουρα 2700+ σκέψου ότι ΤΕΕ δεν υπάρχει πλέον ο τελευταίος που πήγε ήταν 1990 ωστόσο με λίγα λόγια έχουν φτιάξει μια Α κατηγορία 80% που έχουν δικαίωμα ΟΛΟΙ με γελ και επαλ και μια β κατηγορία 20% όπου επίσης έχουν δικαίωμα ΟΛΟΙ δεν στέκει καθόλου αυτό διότι ποιος με επαλ 17 18 19 θα πάει β κατηγορία; Όλοι θα πανε στην εύκολη Α

Τα πτυχία με τα απολυτήρια δεν έχουν το ίδιο βαθμό. Ξέρω φίλο που έχει πτυχίο 16 και απολυτήριο 14.

Άβαταρ μέλους
ypopsifios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από ypopsifios »

wolver έγραψε:slade θεωρω ακραιο να παει η βαση 2700 που λες ακομα και ετσι. Απο την εικονα που εχουν στα τμηματα απο οτι μεταφερουν και τα παιδια οι περισσοτεροι ειναι κατω απο 2600 ανεξαρτητως κατηγοριας. Εγω π. Χ με 2750 οταν εκανα τα χαρτια μου και ειχε κοντα στις 150 αιτησεις μου ειπε εχεις μακραν τα πιο πολλα μορια.

πέστα ρε wolver

Π. Φ 344
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Slade7 έγραψε: Φίλε μου μακάρι για να μπεις εσύ και αλλά παιδιά που το αξίζουν διότι είναι τέρμα άδικο αυτό να συγκρίνουν το γελ με το επαλ και να μπαίνουν στην ίδια κατηγορία εγώ υπόθεση κάνω εκεί που έλεγα ότι η βάση θα είναι 2500 με 2600 τώρα που κατάλαβα τι παίζει και με το επαλ λέω θα πάει σίγουρα 2700+ σκέψου ότι ΤΕΕ δεν υπάρχει πλέον ο τελευταίος που πήγε ήταν 1990 ωστόσο με λίγα λόγια έχουν φτιάξει μια Α κατηγορία 80% που έχουν δικαίωμα ΟΛΟΙ με γελ και επαλ και μια β κατηγορία 20% όπου επίσης έχουν δικαίωμα ΟΛΟΙ δεν στέκει καθόλου αυτό διότι ποιος με επαλ 17 18 19 θα πάει β κατηγορία; Όλοι θα πανε στην εύκολη Α

Η προκήρυξη αναφέρει πως για τη Β θέλει: " α) πτυχίο Τεχνικού ΕπαγγελματικούΕκπαιδευτηρίου (Τ. Ε. Ε.) Β' κύκλου ή β) απολυτήριο τίτλο όλων των τύπων Λυκείου

κατά τα ανωτέρω και επιπλέον κατέχουν πτυχίο ΕΠΑ. Λ. "

Επομένως αλήθεια ποίους αφορά; Τα 5 άτομα που έχουν τελειώσει τα παλιά ΤΕΕ και πληρούν και τα ηλικιακά όρια ακόμα και τα άλλα 4 άτομα που έχουν τελειώσει ΓΕΛ ΚΑΙ ΕΠΑΛ μετά; Περίεργο μου φαίνεται και θέλω να πιστεύω πως ξέρω να διαβάζω.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες