Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Παντως αυτο που γραφουν πλεον νομους και οχι τα κριτιρια ετσι εγινε και με τον ΔΜΣ βασει του νομου και καλα
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Εγώ που ήμουν ψιλοάσχετος με αυτά, πάντα είχα την εντύπωση πως η φάση στις προκηρύξεις αφορούσε τρίτεκνους/πολύτεκνους γονείς που πράγματι αξίζουν και με το παραπάνω τα μόρια και όποια άλλη βοήθεια, όχι και τα παιδιά τους, ειδικά σε τόσο μεγάλες ηλικίες!

Ε αν το πάμε έτσι, κι εγώ μεγάλωσα σε μονογονεική οικογένεια, με φτώχεια και 1002 άλλα προβλήματα εξαιτίας του πατέρα μου που έφυγε ξαφνικά, αλλά από μόρια, παίρνω τα γνωστά 3 !
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Σε περίπτωση που ο υποψήφιος ως τέκνο τρίτεκνης οικογένειας έχει αδελφό που διανύει την στρατιωτική του θητεία, βεβαίωση των αρμόδιων Αρχών... αυτό από την προκ Του 2011 π Λέει ξεκάθαρα οποίος είναι φοιτητής χρειάζεται βεβαίωση στην παρούσα προκ δεν αναφέρει τπτ πλην την ιδιότητα τ 3 τέκνου με Μαύρα γράμματα
Commando Squadron B
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Commando Squadron B »

Κατέθεσε κάνεις πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης χωρίς το ι1 η όλοι γυρίσατε και ξανά πειράτε με Ι1; Και δεύτερον αφού λέει πιστοποιητικό αγγλικής γλώσσας απλά και όχι μετεφρασμενο στην ελληνική σας είπαν τίποτα για μετάφραση; η εγω πέφτω όπου να ναι;

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

περίπτωση που ο υποψήφιος ως τέκνο τρίτεκνης οικογένειας ή αδελφός (-ή) αυτού, είναι φοιτητής, βεβαίωση αναγνωρισμένης τριτοβάθμιας σχολής πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης και αναγνωρισμένων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της ημεδαπής ή αλλοδαπής.
Nikos123

Δημοσίευση από Nikos123 »

Μπορειτε να μου πειτε τον δεικτη μαζας σωματος τον βγαζουν στο τμημα μολις καταθετεις τα χαρτια γνωριζετε?
Άβαταρ μέλους
Pezonauths 575
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Pezonauths 575 »

Καλησπέρα Κύριοι σήμερα έκανα την αίτηση μου στο Α. Τ Ιωαννίνων ο αξιωματικός υπηρεσίας μου ανέφερε ότι είχα από τις 30 αιτήσεις την τρίτη καλύτερη και ότι είμαι σίγουρα μέσα τεσπά ... το μόνο που ήθελα να ρωτήσω εγώ τα εκλογικά δικαιώματα και η ταυτότητα μου αναγράφει άλλη περιοχή στα Γιάννενα έχω 2 χρόνια που μένω και έβαλα τόπο κατοικίας Ιωάννινα και το ΑΜΚΑ μου Ιωάννινα λέει απλά η ταυτότητα αλλάζει ο αστυνόμος μου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα θέλω την γνώμη σας ευχαριστώ...
βαλαντης

Δημοσίευση από βαλαντης »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Castillo ειμαι 4 χρονια στην ασφαλεια επιχειρηματια και ειμαι 1.74... αφηστε τις παπαριες για το υψος, δε λεει τιποτα!

πως πηγές. ενδιαφέρομαι και εγώ να γίνω σωματοφύλακας

guest

Δημοσίευση από guest »

Mathiou1995 έγραψε:Γιατί πολύ απλά το αναφέρει μέσα ο νόμος σαν κίνηση που πρέπει να κάνεις εσύ Για να αποδείξεις την ιδιότητα σου σαν τριτεκνος... Το λέει και αυτά ο νόμος ολοκαθαρα σας τον έχω δείξει 15 φορές τον νόμο σας έχω πρήξει τα συκώτι Ε μπείτε να δείτε να διαβάσετε... Μην νομίζετε όλοι σας ότι στην Αστυνομία λειτουργούν όλα ρολόι να ξέρετε... Εμενα ο πατέρας μου με 33 χρόνια υπηρεσία στην πλάτη απόστρατος Ταξίαρχος κάθε μέρα μου λέει που πας να μπλέξεις και κάθε μέρα τσακωνόμαστε... Όσοι πάτε για το χρήμα ειδικά θα μετανοιωσετε...

εσένα θα σε χώσει ο πατέρας σου

iqw

Δημοσίευση από iqw »

είναι κάνεις απο Άρτα;
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Οποίος διαβάσει καλά την Σελίδα 27 Το νούμερο 3 θα καταλάβει πως εξηγεί πως στελεχώνεται ο ΑΣΕΠ γενικότερα κ διατάξεις που τον διέπουν.. αναφέρει διάφορες προϋποθέσεις γ διάφορους διαγωνισμούς δεν αναφέρει πουθενά για όριο ηλικίας σε τριτεκνια κ εκτός αυτού λέει πως χειρίζεται την κάθε προκυρηξη με Βάση τα όσα ορίζει η ίδια.. δλδ ο ΑΣΕΠ θα πάρει την προκ κ θα δει με Βάση τ όσα λέει η προκ μέσα αν γίνετε σωστά η μοριοδότηση... σιγά μην έπρεπε να την πάμε κ σε δικηγόρο γ να δούμε τ ισχύει γ ΥΗΝ τριτεκνια.. αυτό τ εδάφιο τ ΦΕΚ λέει για τον ΑΣΕΠ όχι για το ΟΡΙΟ ΤΗΣ 3 ΤΕΚΝΙΑΣ
fsafa

Δημοσίευση από fsafa »

Nikos123 έγραψε:Μπορειτε να μου πειτε τον δεικτη μαζας σωματος τον βγαζουν στο τμημα μολις καταθετεις τα χαρτια γνωριζετε;

Ναι και μετά σε βάζουν να τρέξεις 2 τετράγωνα γύρω γύρω από το Α. Τ και σε χρονομετρούν. Έπειτα σε πάνε στην πλατεία της γειτονιάς και πηδάς πάνω από ένα παγκάκι για το άλμα εις ύψους... Ρε την προκήρυξη γιατί δεν την διαβάζετε; Τι να πω ρε ***** το... Κατάντια!

Άβαταρ μέλους
Pezonauths 575
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Pezonauths 575 »

Για πείτε
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Pezonauths 575 έγραψε:Καλησπέρα Κύριοι σήμερα έκανα την αίτηση μου στο Α. Τ Ιωαννίνων ο αξιωματικός υπηρεσίας μου ανέφερε ότι είχα από τις 30 αιτήσεις την τρίτη καλύτερη και ότι είμαι σίγουρα μέσα τεσπά ... το μόνο που ήθελα να ρωτήσω εγώ τα εκλογικά δικαιώματα και η ταυτότητα μου αναγράφει άλλη περιοχή στα Γιάννενα έχω 2 χρόνια που μένω και έβαλα τόπο κατοικίας Ιωάννινα και το ΑΜΚΑ μου Ιωάννινα λέει απλά η ταυτότητα αλλάζει ο αστυνόμος μου είπε δεν υπάρχει πρόβλημα θέλω την γνώμη σας ευχαριστώ...
Δεν μας είπες πόσα μόρια έχεις; Καλά όταν βλέπω κάτι τέτοια ότι σου είπε ο αξιωματικός που έκανες την αίτηση ότι είσαι μέσα κτλπ δεν φαντάζεσαι πόσο γελάω, που να ξέρουν αυτοί αν είσαι μέσα η Όχι ; α ρε κοροϊδία που έφτει

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

fsafa έγραψε:
Nikos123 έγραψε:Μπορειτε να μου πειτε τον δεικτη μαζας σωματος τον βγαζουν στο τμημα μολις καταθετεις τα χαρτια γνωριζετε;

Ναι και μετά σε βάζουν να τρέξεις 2 τετράγωνα γύρω γύρω από το Α. Τ και σε χρονομετρούν. Έπειτα σε πάνε στην πλατεία της γειτονιάς και πηδάς πάνω από ένα παγκάκι για το άλμα εις ύψους... Ρε την προκήρυξη γιατί δεν την διαβάζετε; Τι να πω ρε #@^&@! το... Κατάντια!

ΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ φίλε πέθανα αυτό έχω να πω ! Συγχαρητήρια για την απάντηση

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες