Ναι. Αν και πιστεύω ότι θα έχουμε διπλές εκλογές.Ηλίας έγραψε:Σε ευχαριστώ φιλε... Εννοεις πριν τις ευροεκλογές;
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2010)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Ειναι σιγουρο αυτο kallitexnis για την πυροσβεστικη;
-
- Συνταγματάρχης
Έχει καιρό να πάρει... Λογικά θα χρειαστεί εν'όψει καλοκαιριού Και εκλογών. Τίποτα δεν είναι σίγουρο αν δεν επικυρωθεί απ'την ανώτατη Ελληνική Αρχή.Δ. Υ. Κ έγραψε:Ειναι σιγουρο αυτο kallitexnis για την πυροσβεστικη;
Να κανω μια ερωτηση ρε παιδες. Εγω που εχω τελειωσει πανεπιστημιο Δασολογιας και Φυσικου Περιβαλλοντος και εχω απολυτηριο απο ειδικες δυναμεις μπρορω να κανω τα χαρτια μου για 10% ανεξαρτητα απο προκυρηξη;
Γεια σας. Να κανω μια ερωτηση ρε παιδες. Εγω που εχω τελειωσει πανεπιστημιο Δασολογιας και Φυσικου Περιβαλλοντος και εχω απολυτηριο απο ειδικες δυναμεις μπρορω να κανω τα χαρτια μου για 10% ανεξαρτητα απο προκυρηξη;
Να κανω μια ερωτηση ρε παιδες. Εγω που εχω τελειωσει πανεπιστημιο Δασολογιας και Φυσικου Περιβαλλοντος και εχω απολυτηριο απο ειδικες δυναμεις μπρορω να κανω τα χαρτια μου για 10% ανεξαρτητα απο προκυρηξη;ApOsToLoS έγραψε:Μαρίνα1 έγραψε:Ωραια τοτε! Εγω ομως σπουδαζω πληροφορική στο ΤΕΙ Αμαλιαδος! Φοβάμαι μην θελουν μονο ΑΕΙ! Θα κοιταξω να το ψαξω μη βρω τιποτα αλλα αν ξερεις κατι παραπάνω πες μου! Σε ευχαριστω πολύ!-erased- έγραψε:Μαρίνα1 έγραψε: Να ρωτησω κατι! Εγω Τωρα τελειωνω πληροφορική. Μπορω να κάνω τα χαρτια μου με το 10% για την σχολή ανθυποπυραγων (χωρις βεβαια να παω να δωσω μαθηματα) ; Και αν ναι, το υψος για τις γυναικες ποσο ειναι;
Μαρίνα στη σχολή αναφέρεται και πτυχιούχοι πληροφορικής και εφαρμοσμένης πληροφορικής, οπότε λογικά ναι. Το όριο ύψους για γυναίκες είναι 1,65 όπως και στις λοιπές στρατιωτικές σχολές.
μαρινα μου στην αμαλιαδα σπουδαζεις; Μπραβο. Να και καποιος στο forum απο τα μεροι μου. Εγω απο γαστουνη ειμαι.
-
- Συνταγματάρχης
Δεν νομίζω. Για Αξ/κών ΠΥ η σχολή προκυρήσει θέσεις μόνο για Πυροσβέστες.
Δηλαδη καποιος που ειναι χρονια πυροσβεστης και θελησει να γινει Αξ/κος ειναι αναγκασμενος να βγαλει αλλα 4 χρονια τη σχολη ανθυποπυραγων;kallitexnis έγραψε:Δεν νομίζω. Για Αξ/κών ΠΥ η σχολή προκυρήσει θέσεις μόνο για Πυροσβέστες.
-
- Συνταγματάρχης
Νομίζω ότι κάποιοι πτυχιούχοι πυροσβέστες Δικαιούνται να μπούν στο 3ο εξάμηνο σπουδών αλλά δεν είμαι σίγουρος. Επίσης υπάρχει όριο ηλικίας και για να γίνεις αξιωματικός ναί πρέπει να κάτσεις μέσα στη σχολή.reggae_b0y έγραψε:Δηλαδη καποιος που ειναι χρονια πυροσβεστης και θελησει να γινει Αξ/κος ειναι αναγκασμενος να βγαλει αλλα 4 χρονια τη σχολη ανθυποπυραγων;kallitexnis έγραψε:Δεν νομίζω. Για Αξ/κών ΠΥ η σχολή προκυρήσει θέσεις μόνο για Πυροσβέστες.
-
- Συνταγματάρχης
Και τωρα εγω θα ρωτησω το εξης!
Εαν καποιος ενδιαφερεται να βγαλει διπλωμα για την διακυβερνηση ενος ελικοπτερου που πρεπει να απευθυνθει;
Ποσα λεφτα απαιτουν τα μαθηματα;
Εαν καποιος ενδιαφερεται να βγαλει διπλωμα για την διακυβερνηση ενος ελικοπτερου που πρεπει να απευθυνθει;
Ποσα λεφτα απαιτουν τα μαθηματα;
Καλημέρα φίλε μου υπάρχει ένα κλιμάκιο στην Πάχη Μεγάρων που σε εκπαιδεύει και ανήκει στην Υπηρεσία πολιτικής Αεροπορίας μπές στο www.ypa.gr και θα το βρείς.
Χιλια ευχαριστω 

Να είσαι καλά.
Ρε παιδες ακουσα και διαβασα σε αλλα φορουμ οτι παιζει να βγει προκυρηξη για πυροσβεστικη. Υπαρχει περιπτωση; Εχει ακουσει κανεις τιποτα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες