Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/limeniko-i-ora-ton-limenofylakon λέτε να γίνει το μπαμ και να έχουμε διαρροές προς τα εκεί; Ευχής έργον
Ειδες τελικα θανο; Ολα γινονται! Πιστη να υπαρχει και ολα τα φερνει η ζωη!
Περνάς κάτι σαν συμβούλιο σ αυτή την περίπτωση. Πλέον παίρνεις απόσπαση και όχι μετάθεση μέχρι το άτομο που έχει την αναπηρία να μην είναι εν ζωή. Μετά από αυτό γυρίζεις πάλι Αθήνα δυστυχώς.Xanthos έγραψε: 1ου βαθμού αναπηρία με πάνω από 67% και έχω την επιμέλεια εγώ!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Πέρα από τν γκρίνια οφείλουμε να ομολογήσουμε οτ μας πήγε πολύ καλά. Αν έλεγες σε κάποιον από εμάς πριν 3 μήνες για ΕΦ θα έβαζε τα γέλια και τώρα μιλάμε για προκήρυξη 1500 τν μεγαλύτερη τν τελευταίων 10 ++ χρόνων.
Δικαίωμα αίτησης για μετάθεση έχεις μετά την 3 ετια ;
Αυτό εννοείτε ότι αν βγει κ αυτή κ είναι κάποιος επιτυχών και στις 2 πχ κ απλά θα μπει για τα λεφτά εννοείτε ότι θα διαλέξει λιμενικο.. μακαρι. ετσι αλλάζουν κάποια πράγματα
Ο. Π. Κ. Ε
Xanthos έγραψε:Αυτό εννοείτε ότι αν βγει κ αυτή κ είναι κάποιος επιτυχών και στις 2 πχ κ απλά θα μπει για τα λεφτά εννοείτε ότι θα διαλέξει λιμενικο. Μακαρι. Ετσι αλλάζουν κάποια πράγματα
Το λιμενικό αθηναίος δύσκολα θα το επιλέξει... Χωρίς καλό βύσμα... Αθήνα μόνο στον χάρτη και στην άδεια θα βλέπει.
Στρικε κ έτσι να είναι με απόσπαση δεν νομίζω πως συμφέρει σωστά; Γιατί στην ουσία δεν πέρνεις τα μόρια. αν κ δεν τα έχω καταλάβει λίγο αυτά με τα μόρια τις μεταθέσεις.. εσείς λέτε ότι δεν εφ περνάτε μόρια μετά που γίνεστε αστυφύλακες τα χάνετε; κάπως έτσι; τι να πω
Ο. Π. Κ. Ε
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 27
Μάγκες μακάρι να περάσουμε όλοι και να τα δούμε μέσα τα υπόλοιπα.
Αλλα πραγματικά απογοητεύτηκα σήμερα. Πήγα να καταθέσω τα χαρτιά μου σε τμημα επαρχίας και δεν γνώριζαν ξεκάθαρα τι έπρεπε να κάνουν την φωτοτυπία της ταυτότητας και το πιστωποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν μου το κράτησαν, λέγανε ότι δεν χρειάζεται...
Πολύ λογικό να με παίρνουν τηλέφωνα να τα αλλάξουμε πάλι.
Πολύ προσοχή στα χαρτιά... Δεν ξέρω τι να πω...
Αλλα πραγματικά απογοητεύτηκα σήμερα. Πήγα να καταθέσω τα χαρτιά μου σε τμημα επαρχίας και δεν γνώριζαν ξεκάθαρα τι έπρεπε να κάνουν την φωτοτυπία της ταυτότητας και το πιστωποιητικό οικογενειακής κατάστασης δεν μου το κράτησαν, λέγανε ότι δεν χρειάζεται...
Π. Φ 344
Φωτοτυπία ταυτότητα κανονικά δεν χρειάζονται γιατί δεν είναι δικαιολογητικό άλλο αν ατην κρατήσουν αυτοί στον φάκελο στο αρχείο.. τ πιστοποιητικό οικογενειακής χρειάζεται μόνο αν εισια 3 πολύτεκνοςypopsifios έγραψε: Μάγκες μακάρι να περάσουμε όλοι και να τα δούμε μέσα τα υπόλοιπα.
Τι να πω εγώ στην Αθήνα πατησια σε τμήμα που πήγα. πήγα την 2 μέρα της προκήρυξης και ήταν πολύ καλά ενημερωμένος ολα τα χαρτιά μ με προσοχή 3 φορές από την αρχή εκανα την αίτηση χαχαχαχα
Στην απόσπαση που αναφέρεις όχι δεν παίρνεις μόρια. Τώρα μπορεί σε κάποιον συνάδελφο το άτομο που έχει την αναπηρία να ζήσει μέχρι την σύνταξη του. Δεν το ξέρω αυτό. Από τα 8 χρόνια Ε. Φ όταν γίνεις αστυφύλακας χάνεις τα 3.Xanthos έγραψε: Στρικε κ έτσι να είναι με απόσπαση δεν νομίζω πως συμφέρει σωστά; Γιατί στην ουσία δεν πέρνεις τα μόρια. Αν κ δεν τα έχω καταλάβει λίγο αυτά με τα μόρια τις μεταθέσεις. Εσείς λέτε ότι δεν εφ περνάτε μόρια μετά που γίνεστε αστυφύλακες τα χάνετε; Κάπως έτσι; Τι να πω
Strike όταν οι εφ γίνονται αστυφύλακες, έχουν τα ίδια δικαιώματα με τα παιδιά που βγαίνουν από αστυφυλάκων, σωστά; Είτε για μετάταξη σε κάποιο τμήμα της ΕΛΑΣ είναι για μεταθέσεις κλπ;
Τζάμπα καίει η λάμπα τότε.. λες κ τα ζητάς αυτά τα 3 χρόνια σαν χάρη.. Δεν ξόδεψες δεν έκατσες... τι να πεις...
Ο. Π. Κ. Ε
Παρατηρώ τα παιδιά που γράφουμε εδώ στο σάιτ, όλοι είμαστε 25-28. Δεν έχω δει κάποιον πιο κάτω πάντως. Κυρίως 27-28.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης