Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Φυσικά και είσαι ελεύθερος να λες ότι σου ρθει... Δημοκρατία έχουμε.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Bill931 έγραψε: Φυσικά και είσαι ελεύθερος να λες ότι σου ρθει... Δημοκρατία έχουμε.
Φυσικά κ σ πειρεζει γ γνώμη γιατί δεν σε βολεύει ! Όπως νομίζεις... σε σέβομαι κοιτά να μ σέβεσαι κ εσυ.. δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι άλλωστε.. καλή σ επιτυχία κ εξυπνάδες άλλου !
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Slade7 οταν λες οτι τα βυσματα παν οπου θελουν, εννοεις οτι καποιος μπορει να παει κατευθειαν στην ασφαλεια ή στα επισημα ας πουμε; Νομιζω δε γινεται οτι βυσμα και να χεις!
Αν έχεις βύσμα πας και στον Μητσοτάκη συνοδεία. αλλαξε ο θεσμός των Ε. φ από το 2008 Και μετά όπου πήγαιναν μόνο σε συγκεκριμένες υπηρεσίες και πλέον πάνε παντού

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Dea pz αν δε κανω λαθος τριμπησες και συ την 200αρα απο την τριτεκνια ε; και πηγες στα 2820 καλ τα λεω; Γι αυτο εισαι χαλαρος!
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Και εγώ την τσίμπησα και πήγα 2600 ετσι είναι τι να κάνουμε τώρα ρ αδερφέ γιατί βγάζετε χολή και 2400 Να είχα πάλι τα ίδια Θα έλεγα
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε: Dea pz αν δε κανω λαθος τριμπησες και συ την 200αρα απο την τριτεκνια ε; και πηγες στα 2820 καλ τα λεω; Γι αυτο εισαι χαλαρος!
Είσαι λάθος φίλε.. είχα 2620 πριν δώσουν την τριτεκνια άρα ήμουν σχετικά καλά σε σχέση μ άλλους.. απλά δεν ήξερα επειδή φαίνομαι να σπουδάζω ασχέτως π δεν συνέχισα αν θα πάρω κ από εκεί μόρια όντας 27 .. άρα θα πήγαινα συν 200... χαλαρός δεν ήμουν ούτε είμαι φίλε.. αντιθέτως αν δεις τ ποστ μ θα δεις πως είμαι ανχωμενος.. γιατί ποτέ κ κανείς δεν ξέρει π θα πάει η βάση.. άπο εκεί κ πέρα όλοι σας κάνετε εκτιμήσεις κτλπ όποτε μην μ λέτε εξυπνάδες τώρα... εσείς δλδ κάντε εκτιμήσεις κ όλα. Καλά κ αν εμείς πούμε την γνώμη μας.. ορίζουμε την βάση κ λέμε παπαριες...
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Γιατί να με ενδιαφέρει η γνώση μου από τ στιγμή που μόνος σου παραδέχτηκες οτ λες ασυναρτησίες?; Εκτός αν θέλεις να πάρουμε σοβαρά τους γνωστούς σου αξιωματικός... Από δω και πέρα μπορείς να λες οτ θέλεις... Καλή επιτυχία κ σε εσένα.
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Όπως κ να έχει καλή επιτυχία σε όλους.. όλοι λέμε την γνώμη μας ότι δεν μας αρέσει μην την λαμβάνετε υπόψην σας.&εγβ διαβάζω διαφορά από άτομα έδω μέσα π τ θεωρώ παπαριες αλλά δεν κάνω τον έξυπνο.. με συνφερει δεν μ συμφέρει... συγνώμη π δεν έχω την ίδια άποψη μ άλλους έδω !!! Όπως κ να έχει καλή επιτυχία
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Bill931 έγραψε: Γιατί να με ενδιαφέρει η γνώση μου από τ στιγμή που μόνος σου παραδέχτηκες οτ λες ασυναρτησίες?; Εκτός αν θέλεις να πάρουμε σοβαρά τους γνωστούς σου αξιωματικός... Από δω και πέρα μπορείς να λες οτ θέλεις... Καλή επιτυχία κ σε εσένα.
Άραξε κ κοφτω έδω αλάνι.. κ πρόσεχε πως μιλάς..
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Μαγκες ηρεμιστε δεν εχετε να χωρισετε κατι απλα το ασχημο στην ολη υποθεση ειναι οτι ο ενας προσπαθει να φανει καλυτερος απο τον αλλον
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Spyros D. »

Το poll, πριν πέσουν μέσα τα τρολλς με τα 3000+, νομίζω ήταν μια αρκετά καλή εκτίμηση, ίσως και λίγο τσιμπημένη προς τα πάνω αν αναλογιστούμε πως έγινε σε αυτό το χώρο που έγινε (Ε όπως να γίνει τα άτομα εδώ κατά μέσο όρο ψάχνονται και ενδιαφέρονται και κυνηγάνε μόρια περισσότερο από τον κάθε άκυρο που θα ρίξει αίτηση επειδή την είδε προχτές στο workcenter)

Για να βάλω κι εγώ τα δικά μου δεδομένα μιας και μίλησα τις προάλλες με καλό φίλο σε τμήμα των δυτικών προαστίων που δέχεται αιτήσεις. Η εικόνα συμφωνεί με την πρώτη παράγραφό μου.3000+ δεν έχουν ούτε ΜΙΑ μέχρι στιγμής,2700+ έχουν αλλά πάλι σχετικά χαμηλό ποσοστό,2500-2600 μεγαλύτερο ποσοστό, κάτω από 2500 και περισσότερο κάτω από 2300-2400, το μεγαλύτερο ποσοστό. Επίσης αρκετοί ξεκάθαρα είχαν καραμπινάτα τατουάζ και άκυρο βάρος/ύψος.(=αρκετοί επιλαχόντες που θα καθορίσουν τις βάσεις)

Τέλος, και χωρίς να θέλω να απογοητεύσω τους επαρχιώτες, ελπίζω, μέλλοντες συναδέλφους, ο φίλος μου αυτός είναι αξιωματικός, υπηρετεί σχεδόν 12 χρόνια, έχει 2 παιδιά, κάποια μικρά πολιτικά βύσματα, και αν και το προσπαθεί, δεν έχει καταφέρει ακόμα να γυρίσει στον τόπο καταγωγής του. Απλά το αφήνω εδώ αυτό γιατί διάβασα κάτι του στυλ "5 χρόνια και μετά γυρνάς στον τόπο σου" πιο πίσω και μου έπεσαν λίγες τρίχες... Καλό είναι να μειωθεί λίγο η παραπληροφόρηση γιατί εδώ μιλάμε και για αποφάσεις ζωής.

Εγώ πάλι έχω ακριβώς 2500 μόρια, που για εμένα είναι το χειρότερο γιατί ούτε μπορείς να πεις, οκ είμαι μέσα σίγουρα, ούτε αα δεν υπάρχει περίπτωση να μπω, το ξεχνάμε και πάμε παρακάτω, επομένως, άγχος!
Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

21 αιτήσεις μόνο από την ημέρα που άνοιξαν οι αιτήσεις στο τμήμα Ακροπόλεως Αθηνών... Τι έγινε από αυτές τις περιοχές δεν θέλει κανένας

Άβαταρ μέλους
Storm
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από Storm »

Ας σχολιασω και γω ενα συχνο φαινομενο που βλεπω απο τη σελιδα 10 μεχρι την 400 οπου εχει φτασει σημερα... Υπαρχουν καποια ατομα που φοβουμενοι να μην μεινουν απ εξω λογω μοριων, στην αρχη ακομα της ολης συζητησης, ηταν αρνητικοι με τα παντα που ειχαν να κανουν με καποια διαφορα στην προκηρυξη σε σχεση με αυτη του 11... οτι δεν τους συμφερει το βγαζουν στραβο, αναποδο, ακυρο, παρανομο κτλ..

Μπηκαν τα μορια της τριτεκνιας πηραν καποιοι τα 200 καβαλησαν αλλους που πριν ηταν απο πανω και ηταν χαλαροι και τωρα νιωθουν αβολα, λογικο και δεκτον αλλα καπου παιδια να χουμε λιγη αυτογνωσια...

Κανεις δεν υπογραφει συμβολαιο οτι οι προκηρυξεις θα ναι ιδιες, κανεις... ειμαι 100% σιγουρος οτι αν οι συριζαιοι εβγαζαν προκηρυξη για ειδικους φρουρους, αν, θα χαν 100% αλλα κριτηρια ή αυτα που υπαρχουν μείον καποια συν καποια αλλα...

Εβγαλε η νδ και παλι καλα να λεμε μετα απο τοσα χρονια, αλλαξε καποια πραγματα, αφησε ιδια πολλα πραγματα και μερικοι επειδη δεν ειναι σιγουροι πια για τον εαυτο τους, οτιδηποτε διαβασουν που δυσχεραίνει τη θεση τους τρελαινονται...

Παιδια οι αποψεις του καθενος δε σημαινει οτι ειναι και αληθεια...

Παλι, με το να μην ανεβει ουτε 1 χρονο το οριο ηλικιας σωθηκαν πολλοι που ισως θα μπουν, απ την αλλη εμειναν μερικοι εξω που μπορει να το χασαν για μηνες ή για μερες...

Και εκει καποιος αδικείται καποιος ευνοείται!

Ολοι θελουμε να μπουμε, ολοι πιστευουμε οτι ο εαυτος μας το αξιζει περισσοτερο ντε και καλα απο τους αλλους αλλα το τι θα γινει κανεις δεν το ξερει...

Θα ναι η βαση 1500,2300,2500,3500 καλως, αυτη θα ναι... μπορειτε να την αλλαξετε; Οχι

Αμα λεω εγω η βαση θα ναι 2000 θα νιωθουν αυτοι που χουν απο 2000 και πανω καλυτερα ενω αμα πω θα ναι 2600 και πανω θα τρελαινονται οι μισοι?

Τα μορια σας δεν αλλαζουν αυτη τη στιγμη, οτι εχετε εχετε, καντε την ρημαδα την αιτηση περιμενετε 1 μηνα και ολα θα μαθευτουν...

3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Εσείς που ζητήσατε για δεύτερη φορά πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης από ΚΕΠ γιατί δεν φαινόταν το Ι, σε πόσες μέρες το πήρατε; Γιατί στην πόλη μου μάλλον πετάνε αετό..
Think less..Live more...
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Φίλος μ Ειδικός φρουρός π μπήκε το 2011 παντρεμένος με ένα παιδάκι από Σεπτέμβρη θα είναι έπαρχια.. δλδ πήρε μετάθεση στα 8 χρόνια κ δεν λέω ψέμματα.. τώρα τ πως κ τι δεν ξέρω...
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες