Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Παίδες άλλο να κανουμε εκτιμήσεις και άλλο να λέμε ποιος θα είναι μέσα και ποιος κοντά στη βάση...
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Νικ1992 έγραψε: Φιλε δεν λεω ψεματα αλλα πραγματικα με τα μορια π λενε ολοι εχω αρχισει να θεωρω πως με 2600 παιζει να ειμαι εξω
Μην ακους τι γινεται εδωμεσα αποδεδηγμενα λενε ψεματα μερικοι οχι ολα τα παιδια αλλα μερικοι ειναι για το κακο
Παναγιώτης!

Δημοσίευση από Παναγιώτης! »

2600 κοντα στη βάση; δηλαδή πόσο θα πάει 2650 2700; ντάξει ότι νανε
Άβαταρ μέλους
Νικ1992
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από Νικ1992 »

Οι εκτημησεις με τα οσα εχετε ακουσει που θεωρειτε οτι θα κυμανθουν οι βασεις;
gianiis

Δημοσίευση από gianiis »

Γεια σας παιδια, μια ερώτηση πως υπολογιζονται τα μορια για την προκυρηξη?
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

λοκ έγραψε:καλημέρα παιδιά, με 3450 μόρια έχω ελπίδες σαν επιλαχών...

τζαμπα ο κοποσ... ουτε στο κψμ της αστυνομιας δεν πας.

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Bill931 έγραψε: Δεα πζ ξέρεις τ βάση?;
Γιατί την ξέρετε όσοι αναφέρετε ; Την γνώμη τ λέει ο καθένας καθαρά κ μόνο.. εσυ π αναφέρεις γ 2500 κτλπ την γνωρίζεις ; Προφανώς κ όχι.. κανένας δεν την ξέρει όλοι εκτιμήσεις κάνουμε Από εκεί κ πέρα οποίος θέλει τις λαμαρίνει σοβαρά οποίος πάλι δεν θέλει τις προσπερνάει...
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Επίσης δεν λέω κάτι γ να τρομοκρατησω κλυπ.. έχω τ μόρια π έχω θα παλέψω μ αυτά. Κ ότι γίνει.. εκτιμήσεις κάνουμε εδώ μέσα όλοι με βάση τ όσα. Ακούμε..
Glx

Δημοσίευση από Glx »

Με τα διπλώματα οδήγησης τι γινεται; Αν δεν έχεις το καρτελάκι και προσκομισεις βεβαίωση απο το Μεταφορών πιάνεται;
Dimitris mak

Δημοσίευση από Dimitris mak »

Προμήθεια διαφόρων υλικών (ρολά, τζάμια, πόμολα, ιμάντες, μεντεσέδες, χειρολαβές, κλειδαριές κ. Α.) προς κάλυψη έκτακτων και επειγουσών αναγκών επισκευής των κτιρίων Τ. Δ. Α. Κομοτηνής λόγω της επικείμενης εκπαίδευσης 1500 Ειδικών Φρουρών.

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%97%CE%9D046%CE%9C%CE%9A6%CE%A0-%CE%945%CE%96?inline=true

Προμήθεια χρωμάτων προς κάλυψη έκτακτων και επειγουσών αναγκών επισκευής των κτιρίων Τ. Δ. Α. Κομοτηνής λόγω της επικείμενης εκπαίδευσης 1500 Ειδικών Φρουρών.

https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9A2%CE%A846%CE%9C%CE%9A6%CE%A0-%CE%95%CE%94%CE%96?inline=true

Προμήθεια σιδερένιων και ξύλινων θυρών προς κάλυψη έκτακτων και επειγουσών αναγκών επισκευής των κτιρίων Τ. Δ. Α. Κομοτηνής λόγω της επικείμενης εκπαίδευσης 1500 Ειδικών Φρουρών

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%94%CE%9E%CE%A046%CE%9C%CE%9A6%CE%A0-%CE%A4%CE%A42?inline=true

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Punisher έγραψε:Οταν λες υποδιευθυνση ασφαλειας Αττικης ενοεις Ασφαλεια δηλαδη μπορει να αρχισει η σταδιοδρομια μας απο την Ασφαλεια με πολιτκα;
Και ναι και όχι , το μεταγωγών είναι με στολή μπορεί όμως να μπεις σε ασφάλεια τμήματος και να μεταφέρεις κρατούμενους με πολιτικά

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 428

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Δεν είναι καλή δουλειά μ και φιλαράκι μ ότι τρως πολλες ώρες τωρα τι να πω ο καθένας παντα κλεγετε για την δουλεια του
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

ΠΕΤΡΟΣ έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα δίλημμα και θα θελα τη γνώμη σας.. Θέλω να μπω στην αστυνομία και πιστεύω τα μόρια μου είναι αρκετά.. αλλά μετά από χρόνια προσπαθειών φτάνω στο να πάρω το πτυχίο μου κι από τη σχολή που ήμουν.. Το πρόβλημα είναι ότι είμαι πάνω στην πρακτική κι αν μπω στην αστυνομία δε θα καταφέρω να τελειώσω την πρακτική μου κι έτσι δε θα μπορέσω να πάρω το πτυχίο μου το οποίο θα ήθελα να το πάρω καθαρά για να μην πετάξω χρόνια προσπαθειών.. Τι θα προτείνετε να κάνω.. Να πάρω το πτυχίο η να μπω στην αστυνομία που θέλω γιατί τέτοια ευκαιρία δε θα ξανά δοθεί;
Αν το αντικείμενο έχει καθόλου σχέση με κάποια υπηρεσία της αστυνομίας λογικά θα μπορείς να κάνεις πρακτική δεν ξέρω και καλά το θέμα σου τώρα φίλε βάλτα κάτω και δες που μένεις που θα έρθεις τι λεφτά θα παίρνεις τα πρώτα 3 χρόνια τι θα παίρνεις μετά τι μέλλον έχεις στην αστυνομία αν το αγαπάς κτλπ και δες με το άλλο θέμα το πτυχίο θα σου δώσει δουλειά ; έχεις κάτι στρωμένο; έχει μέλλον; είναι καριέρα που σ'αρέσει; θα έχει περισσότερα λεφτά; αυτά φτάνουν να επιλέξεις αυτό που κάνεις ήδη και όχι την αστυνομία

Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Προφανώς έχει διαφορά να λες μια εκτίμηση από το να λες εσύ είσαι μέσα εσύ εισα έξω γιατί αυτό έκανες.. Καλά δν περιμέναμε εσένα για να τρομοκρατηθουμε αράξτε λίγο εσείς με τα πολλά μόρια. Επιπλέον δύο άτομα που είναι στο σώμα είδαν αιτήσεις και είπαν τεκμηριωμένα τν απόψη τους που τυχαινει να συμπίπτει. Εσένα η εκτίμηση σου από που προκύπτει; από τα 2,3 άτομα που ήσασταν στο τμήμα; Από τ γκάλοπ του φόρουμ με 43 ατομα πάνω από 3000(γελάνε και οι πέτρες)?; Από τς βάσεις από το 2011,2010; απο που;
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από Dea pz »

Φίλε προς τ αυτή η επιθετικότητα α δεν ξέρω αλλά κρατά την για σένα.. με βάση την εκτίμηση μ θεωρώ πως θα είναι μέσα γ αυτό κ του τ είπα.. από κει κ πέρα έχω φίλους και π είναι υποψήφιοι αλλά κ αξιωματικούς στην Ελλάς ηλικίας μ.. ξέρεις δεν είναι μόνο οι συζητήσεις εδώ στο φόρουμ.. απο εκεί κ πέρα δημοκρατία έχουμε ο καθένας λέει την άποψη τ κ ΥΗΝ εκτίμηση σ.. εσυ τόσο καιρό μας λες γ 2500 κλτπ σ είπε κανείς τπτ ; Προφανώς κ όχι όποτε άσε με να έχω την γνώμη μ κ την κρίση μ γενικότερα πέραν του φόρουμ.. αν δεν σ αρέσει η γνώμη μ απλά μην την δίνεις σημασία..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες