Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Ευχαριστώ Παναγιώτη.
Το που θα Λαβουν μερος οι ΠΚΕ θα το μαθουμε μετα τα αποτελεσματα! Θα βγει σχετικη ανακοινωση
Slade7 έγραψε:Το μεγαλυτερο μέρος 65% πήγε Δίας - δέλτα , το υπόλοιπο 20% σκοπιά σε τμήματα όπου είχαν ελλείψεις ενα 10% Υποδιεύθυνση ασφάλειας μεταγωγών και το υπόλοιπο 5% κάτι βύσματα που από την αρχή πήγαν σε υπηρεσία που ήθελανbasayevgr έγραψε:Slade7 θα μπορούσες να μας αναφέρεις ενδεικτικά σε τι θέσεις/τμήματα τοποθετηθηκατε οι εφ του 11;
Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!
Slade το χειρότερο μ σκοπιά σε τμήμα Δεν θα περνάει το 8ωρο με τπτ πω πω χαχα 1000φορες δελτα η διας
Θα παιχτούν και τα δέκατα εγω εχω 2610 Και το 10 Θα είναι ποσες θεσεις
Δεν νομιζω να μας προοριζουν για σκοπιες!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 95
Κατέθεσε κανεις τα χαρτιά του με βεβαίωση αμκα από το amka.gr; Λέτε να έχουμε πρόβλημα;
Εγώ φίλε μ τ κατέθεσα μια χαρά είναι
Οταν λες υποδιευθυνση ασφαλειας Αττικης ενοεις Ασφαλεια δηλαδη μπορει να αρχισει η σταδιοδρομια μας απο την Ασφαλεια με πολιτκα;
Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα δίλημμα και θα θελα τη γνώμη σας.. Θέλω να μπω στην αστυνομία και πιστεύω τα μόρια μου είναι αρκετά.. αλλά μετά από χρόνια προσπαθειών φτάνω στο να πάρω το πτυχίο μου κι από τη σχολή που ήμουν.. Το πρόβλημα είναι ότι είμαι πάνω στην πρακτική κι αν μπω στην αστυνομία δε θα καταφέρω να τελειώσω την πρακτική μου κι έτσι δε θα μπορέσω να πάρω το πτυχίο μου το οποίο θα ήθελα να το πάρω καθαρά για να μην πετάξω χρόνια προσπαθειών.. Τι θα προτείνετε να κάνω.. Να πάρω το πτυχίο η να μπω στην αστυνομία που θέλω γιατί τέτοια ευκαιρία δε θα ξανά δοθεί;
Καλημέρα παιδιά, με 3450 μόρια έχω ελπίδες σαν επιλαχών...
Όχι δεν μπενεις θελει 4200 Και πανω
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 20
Χαχαχαχα!
Λίγα είναι, δεν μάζεψες αρκετά. Έλα του χρόνου πάλι.
Μην πτοείστε Κομάντος. Προσωπικά πιστεύω όσοι έχουν από 2500 και πάνω είναι αρκετά καλά, όσοι δε έχουν από 2700+ είναι πολύ καλά.
Όπως και να έχει κάνετε όλοι τα χαρτιά σας.
Λίγα είναι, δεν μάζεψες αρκετά. Έλα του χρόνου πάλι.

Μην πτοείστε Κομάντος. Προσωπικά πιστεύω όσοι έχουν από 2500 και πάνω είναι αρκετά καλά, όσοι δε έχουν από 2700+ είναι πολύ καλά.
Όπως και να έχει κάνετε όλοι τα χαρτιά σας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες