Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Punisher

Δημοσίευση από Punisher »

Strike13 έγραψε:Μα εδώ δεν αποθαρρύνουμε κανέναν. Όλοι να κάνουν τα χαρτιά τους, όπως τα έκανα κ εγώ. Εμένα μ αρέσει η Αθήνα και ας είναι λίγα τα λεφτά. Μπορεί όντως αν είστε παντρεμένοι με 1,2,3 παιδιά και να πάτε στον τόπο σας σύντομα αλλά μπορεί και όχι. Καλό θα είναι να τα βρείτε με τον εαυτό σας να καταλάβετε ότι μπαίνετε Ε. Φ (δλδ για 8 χρόνια μια ειδική κατηγορία της ΕΛ. ΑΣ) και όχι κάτι άλλο και προορίζεστε για την Αθήνα. Επίσης τα 5 πρώτα χρόνια είστε επί θητεία που σημαίνει ότι μια βαρβάτη Ε. Δ. Ε (ενδεικτικά θα πω για να καταλάβετε πχ υπόθεση ζακ), πολλές αναρρωτικές σε αυτό το διάστημα κλπ είναι λόγος μη μονιμοποίησης ακόμα και απόλυσης. Τέλος να πω και να το βάλετε όσοι θέλετε καλά στο μυαλό σας ότι από την σειρά μου το 2011 το 10% είτε δεν ζει, είτε έχουν τραυματιστεί πολύ σοβαρά, είτε έχουν ακροτηριαστεί κλπ. Όλους αυτούς μόνο η μανούλα τους, τους κλαίει. Για την ΕΛ. ΑΣ ήταν απλά μια μονάδα, ένα νούμερο. Να είστε όλοι προσεκτικοί.
Το 10% της σειρας σου ειναι 50 αφου μπηκατε 500 ατομα. Τα περισοτερα ατυχυματα ειναι με της μηχανες. Δηλαδη αυτοκινητιστικα αρυχηματα.

Λουκας

Δημοσίευση από Λουκας »

http://policenet.gr/article/%CE%BD%CF%85%CF%87%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%AC-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9-%CE%B7-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%80%CF%8C%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B5%CF%8D%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Σε ένα πεδίο της αίτησης πρέπει να συμπληρώσουμε νόμο- περιφέρεια. Εκεί ο αξιωματικός μου λέει βαλε Μαγνησίας , εγώ εκείνη την ώρα δεν πρόσεξα ότι ήθελε και περιφέρεια και το είδα χτες βράδυ. Λέτε να έχω θέμα; Όπως και να χει θα περάσω μια βόλτα από εκεί!
Άβαταρ μέλους
capten fan
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από capten fan »

wolver έγραψε:Σε ένα πεδίο της αίτησης πρέπει να συμπληρώσουμε νόμο- περιφέρεια. Εκεί ο αξιωματικός μου λέει βαλε Μαγνησίας , εγώ εκείνη την ώρα δεν πρόσεξα ότι ήθελε και περιφέρεια και το είδα χτες βράδυ. Λέτε να έχω θέμα; Όπως και να χει θα περάσω μια βόλτα από εκεί!

Και σε εμενς το ιδιο εγινε αλλα δεν υπάρχει θεμα μου ειπε

Αυτος βαζει τη σφραγίδα και παίρνει την ευθύνη

Εγω εκανα τα χαρτια μου και ειμαι πρωτοσ στο τμημα μου και έχουν κανει γυρω στα 20 ατομα αιτήσεις. Εδω ρωτησα σημερα δυο παιδια και μου ειπαν πως βγαίνουν τα μόρια. Ο αλλος εβγαζετωρα το διπλωνα και περιμενει να δωσει εξετάσεις και δε ξερει ποτέ. Γενικα βλεπω άσχετους πολλούς. Δε ξέρουν καν γιατι κάνουν τα χαρτια τους

ΔΕΛΤΑ
Άβαταρ μέλους
basayevgr
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από basayevgr »

Slade7 θα μπορούσες να μας αναφέρεις ενδεικτικά σε τι θέσεις/τμήματα τοποθετηθηκατε οι εφ του 11;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Ευχαριστώ captain!
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Τν βεβαίωση ότι πέρασες θεωρητικά και πρακτικά για τ δίπλωμα πρέπει να τν καταθέσεις μέχρι 1 Σεπτεμβρίου σωστά;
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 422

Δημοσίευση από Bill931 »

Σόρυ μπερδεύτηκα μέχρι 26 εννοουσα
Επαμεινωντας Ε.Φ.

Δημοσίευση από Επαμεινωντας Ε.Φ. »

Να μας ερθεται οι καινουργιοι συναδελφοι με ορεξη. Καλυ τυχη σε ολους.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Παιδιά καλημέρα και από εμένα. Ενδεικτικα από ΑΤ μεγάλου δήμου από προάστιο του Πειραιά τα μόρια που παίζουν μέχρι στιγμής είναι στα 2300 με 2400 οι πολλές αιτήσεις. Υπαρχουν αρκετές κάτω από αυτά τα μόρια και κάποιες λιγότερες που υπερβαίνουν τα 2500. Εκει θα γίνει η μεγάλη μάχη και θα υπάρχουν πολλές ισοβαθμίες.
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Σωτηρης έγραψε: Παιδιά καλημέρα και από εμένα. Ενδεικτικα από ΑΤ μεγάλου δήμου από προάστιο του Πειραιά τα μόρια που παίζουν μέχρι στιγμής είναι στα 2300 με 2400 οι πολλές αιτήσεις. Υπαρχουν αρκετές κάτω από αυτά τα μόρια και κάποιες λιγότερες που υπερβαίνουν τα 2500. Εκει θα γίνει η μεγάλη μάχη και θα υπάρχουν πολλές ισοβαθμίες.
Σειρούλα αυτό είπα κ εγώ. Εκεί στα 2500 θα γίνει ο κακός χαμός.
Παναγιώτης!

Δημοσίευση από Παναγιώτης! »

Μπιλ αυτό που είπες ισχύει μόνο αν κάνεις υπεύθυνη δήλωση και τη καταθέσεις μέσα στο φάκελο... πέρνεις 5 μέρες ακόμα αλλά μέχρι 31... το λέει μέσα η προκυρηξη
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Έτσι Strike θα γίνει ο Κάκος χαμός σε αυτά τα μόρια. Τα δέκατα είναι που θα κάνουν την διαφορά.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

basayevgr έγραψε:Slade7 θα μπορούσες να μας αναφέρεις ενδεικτικά σε τι θέσεις/τμήματα τοποθετηθηκατε οι εφ του 11;
Το μεγαλυτερο μέρος 65% πήγε Δίας - δέλτα , το υπόλοιπο 20% σκοπιά σε τμήματα όπου είχαν ελλείψεις ενα 10% Υποδιεύθυνση ασφάλειας μεταγωγών και το υπόλοιπο 5% κάτι βύσματα που από την αρχή πήγαν σε υπηρεσία που ήθελαν

Άβαταρ μέλους
teooyk
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από teooyk »

Παιδιά οι πκε που θα γίνουν; θα σπάσουν όπως και στις πανελλαδικές σε δυο; Η τώρα μονο Αθήνα; και που συγκεκριμενα αν γνωρίζετε;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες