Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

diy έγραψε:αγαπαει ο θεος τον λεφτη αλλα αγαπαει και το νοικοκυρη μαγκες. παντα ηταν αδικο και αυτο με τους πολυτεκνους μην πω τπτ χειρωτερο για αυτους δεν εχει γινει ποτε σε καμια αλλη χωρα του κοσμου εχουνε παντου προνομοια πιο χαμηλα σε βασεις σε σχολες, σωματα ασφαλειας, δημοσιο τωρα και σε απλες προκυριξεις δημοσιου και εκει περνουνε μορια μην μιλησω για τα απολυτηρια της επαρχιας που ειναι χαριστικα φιλος απο γιαννενα μου εχει πει σε πανελλαδικες τους αφηνανε να αντιγραφουνε κανονικα οι επιτηριτες απο το διπλα χωριο.. για αυτο και εγω τους την εφερα ειμαι 28 ειχα δωσει στη προυηγουμενη αλλα με απολυτηριο 10 που ειχα πηρα τα @@ μου.. πηγα λοιπον παλι σχολειο επαλ και εβγαλα ενα ωραιοτατο 19,1 εχω ειδικες δυναμεις, ολα τα διπλωματα, πηρα κ το proficency βγαζω 3210. οπως ειπα ο θεος αγαπαει τον κλεφτη αλλα αγαπαει και τον νοικοκυρη σε μια χωρα μην πω τι ειναι ολα ειναι κατα μας οποιος δεν ειναι πολυτεκνος η δε πηγε σε ιδιωτικο να παρει απολυτηριο την πατησε.. ομως τους την εφερα να δουμε τωρα ποιος θα γελασει τελευταιος. πολυ το γουσταρα που ηταν κατι πολυτεκνοι στο τμημα και τους εριχνα 300 μορια χεχε.
Β κατηγορία φίλε μου το είπα ξεκάθαρα σε προηγούμενο ποστ μου η βάση θα είναι 2900+ ΓΙΑ πλάκα! Διότι την μαγκιά που έκανες εσύ την έκαναν και άλλοι πολλοί, στην δικιά σας κατηγορία θα γίνει πανικός

Τώρα όσο για αυτούς που ρωτάνε 150 φορές τα ίδια ενώ η προκήρυξη ήδη τρέχει και ακόμα δεν ξέρουν τι χαρτιά θέλουν τι μόρια έχουν κτλπ αυτοί έχουν κόποι από τώρα Δυστυχώς αυτή υ προκήρυξη είναι πολύ βεβιασμένη τραβάτε λίγο να διαβάσετε τι λέει για αυτούς που θα αναρτηθούν ως ικανοί στους πίνακες που πρέπει να τρέξουν σε ιδιώτες γιατρούς (διότι σε δημόσιο δεν προλαβαίνεις για ραντεβού σε 10 15 μέρες) να πληρώσεις 200 250 ευρώ για όλες τις εξετάσεις που σου ζητάνε και τελικά να μην μπεις κιολλας. ΟΛΟΙ αυτοί λοιπόν που απλά δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα είναι 21 22 23 χρονών και δεν διαβάζουν την προκήρυξη είναι χαμένη από χέρι.

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 581

Δημοσίευση από Dea pz »

Όταν καταθέσατε τ χαρτιά σας δώσανε ένα χαρτί π λεγε πως λάβαμε την αίτηση. Από τον υποψήφιο τάδε κλτπ σωστά ;
Spyros D.

Δημοσίευση από Spyros D. »

Διαβάζω μεγάλες ανακρίβειες που σε αρκετές περιπτώσεις φαίνεται ξεκάθαρα πως έχουν κακές προθέσεις. Εντυπωσιακό τι σου έχει κάνει η φτώχεια και η κρίση, ο ένας να κοιτάει να φάει με δόλο τον άλλο, υποτίθεται πιθανό μελλοντικό συνάδελφο κιόλας.

Επί του θέματος, με στενό φίλο σε τμήμα της Αθήνας που μίλησα χτες, μου ανέφερε πως μέχρι στιγμής δεν έχει δει ΕΝΑ άτομο με πάνω από 3000, ενώ ακόμα και αυτά με 2700+ δεν είναι και ιδιαίτερα μεγάλο ποσοστό, σίγουρα πολύ μικρότερο από τους κάτω από 2300. Ε το ότι χοντρικά μεταξύ 2450-2600 θα γίνει το παιχνίδι είναι γνωστό αλλά επίσης ανέφερε πως και μεγάλο ποσοστό τους σπάει τα νεύρα και ρίχνει άκυρες αιτήσεις με την έννοια πως είτε έχουν εμφανές θέμα με το ύψος/βάρος, είτε καραμπινάτα τατουάζ κλπ. (Μετάφραση: Πολλοί επιλαχόντες που θα καθορίσουν τελικά τη βάση.) Γενικά πιστεύω πως το poll, πριν σκάσουν τα τρολλ με τα 3000αρα, ήταν αρκετά αντιπροσωπευτικό, για όποιον το θυμάται.

Ο φίλος btw, είναι αξιωματικός, με πάνω από 12 χρόνια υπηρεσία,2 παιδιά και μερικά light πολιτικά βύσματα, και ΔΕΝ μπορεί να πάρει μετάθεση στον τόπο καταγωγής του(Αγρίνιο) μέχρι στιγμής και το παλεύει φουλ. Απλά το αφήνω αυτό εδώ για κάτι ανοησίες σε φάση "5 χρόνια και μετά γυρνάς στον τόπο σου" που διάβασα πιο πίσω, χωρίς να θέλω να αποθαρρύνω τους επαρχιώτες φίλους :)

Και τελευταία παράκληση, βρείτε φίλους/γνωστούς στο σώμα και μιλήστε τους. Ρωτήστε τους για τη δουλειά και τις συνθήκες, και στο μυαλό σας φανταστείτε το και λίγο χειρότερο. Γνωρίζετε από πριν που πάτε να μπλέξετε. Μη θαμπώνεστε από τη στολή και τα λεφτά, γιατί κάπου εκεί τελειώνουν και τα θετικά του θέματος !
Δελτας

Δημοσίευση από Δελτας »

Δεν πήρες απολυτήριο πήρες Πτυχίο.. οπότε πας Β κατηγορία και εννοείται πως με αυτά τα μόρια είσαι μέσα.. αλλά σορυ κιόλας γιατί πολύτεκνος είμαι και μην ακούω μ@@@ς και εννοείται πως στην Ελλάδα του σήμερα κάποιος όταν έκανε 4 παιδιά την δεκαετία του 90 που να φανταστεί ότι θα πήγαινε κατά διαόλου αυτή η χώρα.. Αν θες δοκίμασε και εσύ να γίνεις πολύτεκνος να δεις πόσο ωραία είναι... Και τα προνόμια των πολυτέκνων είναι τα ελάχιστα για δες στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες τι γίνεται που οι μανάδες περνούν επιδότηση μέχρι να παθαίνουν ενώ εδώ πλέον κάτι μόρια δίνουν και αυτά είναι ψιλά γράμματα σχέσει σε άλλες χώρες οπότε αφήστε ήσυχους τους πολύτεκνους.. όσον αφορά όμως για προκήρυξη ένστολη θα πρέπει να μετράει πρώτα από όλα ειδικές δυνάμεις και όχι τόσο το πολύτεκνος..
Jackal
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 70

Δημοσίευση από Jackal »

Xanthos έγραψε:Για το ύψος από την στιγμή που σε όλα τα σώματα ασφαλείας είναι το ίδιο κ το γράφει κ η προκήρυξη δεν νομίζω να μπορούν να δικαιωθούν δικαστικός αν δεν κάνω λάθος.. Αλλά κ. για την ηλικία το γράφει η προκήρυξη απλά έχουν πάτημα όπως πχ άλλαξε στο λιμενικό από 26 πήγε 29 αν δε κάνω λάθος κ στους σωφρονιστικούς είναι 32..

Σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά κριτήρια στα σώματα ασφαλείας το όριο ηλικίας είναι 35 έτη.

Όπως πλέων κ στη Κύπρο απο το 2017 νομίζω.

Ομάδα ΔΙ. ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Η προκηρυξη εχει σταλει και στα νοσοκομεια για την γρηγορη εξυπηρετη των υποψηφιων! Το αναγραφει η προκηρυξη, οποτε οσοι με το καλο ειναι για γιατρους μετα τις 20 Σεπτεμβρη δεν θα εχουν τοσο μεγαλο προβλημα. Μπαμ μπαμ θα γινεται η διαδικασια, οπως επισης εγινε και με τα παιδια των πανελληνιων φετος!
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 137

Δημοσίευση από Strike13 »

Διασωστης31 έγραψε:
ARN έγραψε:Ναι και εποπ είναι λιγότερο από 1,70.Το θέμα είναι εφόσον τους απορρίπτουν τα χαρτιά εξαρχής πως θα δικαιωθούν, θα βγάλει συμπληρωματική προκήρυξη;

Το μόνο που πιστεύω ότι θα καταφέρουν είναι να αλλάξουν κάτι σε μελλοντική προκήρυξη

Αν δικαιωθείς στο ΣτΕ για οποιονδήποτε λόγο και έχεις τουλάχιστον τα μόρια του τελευταίου διοριστέου της λίστας, προσλαμβανεσαι σαν νέα εκπαιδευτική σειρά.

Το 2011 πάντως άτομα που είχαν δικαιωθεί δικαστικός (δεν τους είχαν προσμετρηθεί τα μόρια Επυ) σε προηγούμενες προκηρύξεις μπήκαν με μας για εκπαίδευση. Δλδ ένας που ήταν σειρά του 2009 και ένας του 2010 είχε μπει με την σειρά του 2011.
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Xanthos έγραψε: Υπενθύμιση για να μη παραπληροφορειτε το κόσμο... Το 2011 η βάση δεν ήταν 2200 2200 πήγε με τους επιλαχών. Το λέω γιατί έχει μεγάλη διαφορά αυτό π ισχύει με αυτό που λέτε κ μεγάλη διαφορά το τότε με το τώρα. Αν κάνετε. Μια. Αναλυση θα δείτε
Όπως το λέει ο ξανθος. Η βάση το 2011 ήταν 2360 και όχι 2200. Το πως έφτασε 2200 έχει αναλυθεί σε παλαιότερα μηνύματα (ταυτόχρονα άλλες 2 μεγάλες προκηρύξεις, διαφορετικοί όροι στα τατοο κλπ).
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

ΛΟΚ έγραψε: Επειδή εδώ μέσα κάποιοι προσπαθούν να αποθαρρύνουν κόσμο από επαρχία, λέω στα παιδιά εκτός Αθηνάς να κάνουν αίτηση κ να διεκδικήσουν μια θέση στο δημόσιο. Σε 5 χρόνια θα ναι στον τόπο συμφερόντων τους. Οι Αθηναίοι όμως που νομίζουν ότι οι θέσεις αναφέρονται σε αυτούς θα ναι Αθήνα μια ζωή.
8 χρόνια και ακόμα περιμένω να πάω στον τόπο μου. Τον Νοέμβρη γίνομαι αστυφ οπότε ρίχνω άγκυρα στην Αθήνα. Μην λέτε ότι να ναι αν δεν ξέρετε.
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε: Στο δικο μου Α. Τ σε περιοχη της Αθηνας, εχουν γινει πανω απο 200 αιτησεις και κανενας δεν εχει πανω απο 2.700!
Ι΄ΜΑΚ εγώ κοιτούσα τις αιτήσεις σήμερα στο ΑΤ του τομέα που δούλευα. Ελάχιστες ήταν πάνω από 2700, αρκετές ήταν από 2400 εως 2600 και πάρα πολλές από 2300 και κάτω. Άρα λογικά η βάση κάπου εκεί θα ναι 2400-2500.
Kirios
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 251

Δημοσίευση από Kirios »

Strike13 έγραψε:
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε: Στο δικο μου Α. Τ σε περιοχη της Αθηνας, εχουν γινει πανω απο 200 αιτησεις και κανενας δεν εχει πανω απο 2.700!
Ι΄ΜΑΚ εγώ κοιτούσα τις αιτήσεις σήμερα στο ΑΤ του τομέα που δούλευα. Ελάχιστες ήταν πάνω από 2700, αρκετές ήταν από 2400 εως 2600 και πάρα πολλές από 2300 και κάτω. Άρα λογικά η βάση κάπου εκεί θα ναι 2400-2500.
Μα αυτη ειναι η πραγματικοτιτα τωρα τα ψεματα και οι τρολλιες που λενε οι αλλη τι να πο
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Strike13 έγραψε:
ΛΟΚ έγραψε: Επειδή εδώ μέσα κάποιοι προσπαθούν να αποθαρρύνουν κόσμο από επαρχία, λέω στα παιδιά εκτός Αθηνάς να κάνουν αίτηση κ να διεκδικήσουν μια θέση στο δημόσιο. Σε 5 χρόνια θα ναι στον τόπο συμφερόντων τους. Οι Αθηναίοι όμως που νομίζουν ότι οι θέσεις αναφέρονται σε αυτούς θα ναι Αθήνα μια ζωή.
8 χρόνια και ακόμα περιμένω να πάω στον τόπο μου. Τον Νοέμβρη γίνομαι αστυφ οπότε ρίχνω άγκυρα στην Αθήνα. Μην λέτε ότι να ναι αν δεν ξέρετε.
πέστα φιλαράκι μου διότι όταν τα λέω εγώ γίνομαι κακός
Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Slade7 έγραψε:πέστα φιλαράκι μου διότι όταν τα λέω εγώ γίνομαι κακός
Μα εδώ δεν αποθαρρύνουμε κανέναν. Όλοι να κάνουν τα χαρτιά τους, όπως τα έκανα κ εγώ. Εμένα μ αρέσει η Αθήνα και ας είναι λίγα τα λεφτά. Μπορεί όντως αν είστε παντρεμένοι με 1,2,3 παιδιά και να πάτε στον τόπο σας σύντομα αλλά μπορεί και όχι. Καλό θα είναι να τα βρείτε με τον εαυτό σας να καταλάβετε ότι μπαίνετε Ε. Φ (δλδ για 8 χρόνια μια ειδική κατηγορία της ΕΛ. ΑΣ) και όχι κάτι άλλο και προορίζεστε για την Αθήνα. Επίσης τα 5 πρώτα χρόνια είστε επί θητεία που σημαίνει ότι μια βαρβάτη Ε. Δ. Ε (ενδεικτικά θα πω για να καταλάβετε πχ υπόθεση ζακ), πολλές αναρρωτικές σε αυτό το διάστημα κλπ είναι λόγος μη μονιμοποίησης ακόμα και απόλυσης. Τέλος να πω και να το βάλετε όσοι θέλετε καλά στο μυαλό σας ότι από την σειρά μου το 2011 το 10% είτε δεν ζει, είτε έχουν τραυματιστεί πολύ σοβαρά, είτε έχουν ακροτηριαστεί κλπ. Όλους αυτούς μόνο η μανούλα τους, τους κλαίει. Για την ΕΛ. ΑΣ ήταν απλά μια μονάδα, ένα νούμερο. Να είστε όλοι προσεκτικοί.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1168

Δημοσίευση από Xanthos »

Έτσι ακριβός κ δυστυχώς κάποια δεν βγαίνουν για ευνόητους λόγους στην επιφάνεια.. το όποια τα γνωρίζεται μόνο εσείς κ ξ οικογένειες πχ από τα παιδιά τις διας που μπορεί να είχαν ένα ατύχημα.. Όλα συμβαίνουν.. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να κάνεις τα χαρτιά σου.. γιατί πολύ απλά ένα ατύχημα μπορεί να το πάθεις κ μόνος σου.. Απλά τα μάτια σας 14 κ προσοχή
Ο. Π. Κ. Ε
Λουκας

Δημοσίευση από Λουκας »

https://enstoloi.net/ergalia/neo-misthologio-2017/
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες