Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Και μ έδωσα ένα χαρτί π ελεγε πως λαβανε την αίτηση μ Κλυπ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Ι μακ μαλλον μονο εγω και εσυ δν ξερουμε πολλα ατομα μ 3000 κ μορια. Πηγα στρατολογια θεσσαλονικηες συναντησα 10 ατομα και ολοι ειχαν κατω απο 2450 εκτος απ εναν που εθχε 2600. Σε ενα μηνα θα δουμε.
Αντιθέτως εσύ δίνεις ψεύτικες ελπίδες σε 5 χρόνια στο τόπο τους; ρε σταματήστε να γράφεται ότι σας έρθει στο κεφάλι αν δεν ξέρετε 10 χρόνια και για να πάτε στο τόπο σας ρωτήστε κανέναν που είναι ήδη στο σώμα να σας πει τι παίζειΛΟΚ έγραψε:Επειδή εδώ μέσα κάποιοι προσπαθούν να αποθαρρύνουν κόσμο από επαρχία, λέω στα παιδιά εκτός Αθηνάς να κάνουν αίτηση κ να διεκδικήσουν μια θέση στο δημόσιο. Σε 5 χρόνια θα ναι στον τόπο συμφερόντων τους.. Οι Αθηναίοι όμως που νομίζουν ότι οι θέσεις αναφέρονται σε αυτούς θα ναι Αθήνα μια ζωή.
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Τα αντικειμενικα κριτηρια δεν τα οριζει ο καθενας κατα το συμφερον του, αυτο δεν καταλαβαινεις... Δεν προκειται να δικαιωθουν οσες προσφυγες και να κανουν, και δεν το λεω για να μην κανει ο καθενας οτι θελει, ας γινει οτι θελει...
Ξανα ειπα το οτι η προκηρυξη βγηκε καπως το 11 δεν σημαινει οτι θα βγει ιδια το 19...
Στους λιμενοφυλακες δεν ειχαν τα πτυχια 3ο βαθμιας μεχρι αυτη την προκηρυξη που βγαινει τωρα συμφωνα με το φεκ; Θεωρεις οτι ειναι αντισυνταγματικο; και εκει καποιοι θα χασουν γτ θα τους περσσουν καποιοι που υθα καταθεσουν τα πτυχια τους... Η πολυτεκνια και τριτεκνια υπαρχει σα θεσμος σε απειρα παραδειγματα που εχει και αναλογα προνομια, ολοι το ξερουν αυτο...
Δεν προκειται ποτε να βγει κατι τετοιο αντισυνταγματικο... τα ορια ηταν 23 μετα τα πηγαν 25 και αμα σπουδαζες 28-30 και μετα θα μπορουσαν να τα κανουν ανεξαρτητου ηλικιας... Δεν μπορει να κανει τπτ απο εμας γι αυτο..
Η Ελλαδα ειναι χωρα με. υπογεννητικότητα το ξερουν ολοι απο τοτε που πηγαιναμε δημοτικο, το ποσοστο των ηλικιων απο 40 και πανω για να μην πω μεγαλυτερες ηλικιες σε σχεση με τα παιδια και τους νεους ειναι μαυρα χαλια...
Ολα αυτα θεωρουνται και επιβραβευση εκτος απο τις δυσκολιες που μπορει. να. εχει μια οικογενεια με πολλα παιδια..
Κανεις δε τρωει τη θεση κανενος, οποιος πιστευε οτι θα πρεπει να αντιμετωπισει πολυτεκνους τριτεκνους και να μην μεινει εξω, πηγαινε εβγαζε, μηχανη, γ κατηγοριας,proficiecy, ιεκ σωματων και με. ειδικες δυναμεις και απολυτηριο γυρω στο 15 φτανει 3 χιλιαρικα
Ξανα ειπα το οτι η προκηρυξη βγηκε καπως το 11 δεν σημαινει οτι θα βγει ιδια το 19...
Στους λιμενοφυλακες δεν ειχαν τα πτυχια 3ο βαθμιας μεχρι αυτη την προκηρυξη που βγαινει τωρα συμφωνα με το φεκ; Θεωρεις οτι ειναι αντισυνταγματικο; και εκει καποιοι θα χασουν γτ θα τους περσσουν καποιοι που υθα καταθεσουν τα πτυχια τους... Η πολυτεκνια και τριτεκνια υπαρχει σα θεσμος σε απειρα παραδειγματα που εχει και αναλογα προνομια, ολοι το ξερουν αυτο...
Δεν προκειται ποτε να βγει κατι τετοιο αντισυνταγματικο... τα ορια ηταν 23 μετα τα πηγαν 25 και αμα σπουδαζες 28-30 και μετα θα μπορουσαν να τα κανουν ανεξαρτητου ηλικιας... Δεν μπορει να κανει τπτ απο εμας γι αυτο..
Η Ελλαδα ειναι χωρα με. υπογεννητικότητα το ξερουν ολοι απο τοτε που πηγαιναμε δημοτικο, το ποσοστο των ηλικιων απο 40 και πανω για να μην πω μεγαλυτερες ηλικιες σε σχεση με τα παιδια και τους νεους ειναι μαυρα χαλια...
Ολα αυτα θεωρουνται και επιβραβευση εκτος απο τις δυσκολιες που μπορει. να. εχει μια οικογενεια με πολλα παιδια..
Κανεις δε τρωει τη θεση κανενος, οποιος πιστευε οτι θα πρεπει να αντιμετωπισει πολυτεκνους τριτεκνους και να μην μεινει εξω, πηγαινε εβγαζε, μηχανη, γ κατηγοριας,proficiecy, ιεκ σωματων και με. ειδικες δυναμεις και απολυτηριο γυρω στο 15 φτανει 3 χιλιαρικα
Πάρτε απλα παραδείγματα Ένας με 15 Λύκειο 1500
Ειδικές δυνάμεις 500
Μοτοσυκλέτα 300
Αμάξι 100
Αγγλικά 100
Τριτεκνια 200
Βγαίνει 2700 πόσοι τέτοιοι να υπάρχουν; ωστόσο στατιστικά η βάση βγαίνει 2500 με 2600
Υ. Γ για να βγάλει κάποιος 15+ στο απολυτήριο σημαίνει ότι έδωσε πανελλήνιες και έβγαλε 15000 μόρια άρα θα είχε μπει σε μια σχολή άλλη η θα είχε μπει στη σχολή Αστυφυλάκων από το 2013 Και πριν , είναι λίγοι αυτοί που έχουν 16 17+ διότι είναι άτομα που έδωσαν μόνο ενδοσχολικές και είχαν στόχο τις προκηρύξεις όμως από το 2012 Και μετά τα παράτησαν σχεδόν το 70 80% του κόσμου να έχουν ελπίδες για προκηρύξεις με την κρίση άρα δώσανε πανελλήνιες άρα έπεσε το πτυχίο τους αυτά φιλικά ! Είναι όλα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ καλή επιτυχία σε όλους
Ειδικές δυνάμεις 500
Μοτοσυκλέτα 300
Αμάξι 100
Αγγλικά 100
Τριτεκνια 200
Βγαίνει 2700 πόσοι τέτοιοι να υπάρχουν; ωστόσο στατιστικά η βάση βγαίνει 2500 με 2600
Υ. Γ για να βγάλει κάποιος 15+ στο απολυτήριο σημαίνει ότι έδωσε πανελλήνιες και έβγαλε 15000 μόρια άρα θα είχε μπει σε μια σχολή άλλη η θα είχε μπει στη σχολή Αστυφυλάκων από το 2013 Και πριν , είναι λίγοι αυτοί που έχουν 16 17+ διότι είναι άτομα που έδωσαν μόνο ενδοσχολικές και είχαν στόχο τις προκηρύξεις όμως από το 2012 Και μετά τα παράτησαν σχεδόν το 70 80% του κόσμου να έχουν ελπίδες για προκηρύξεις με την κρίση άρα δώσανε πανελλήνιες άρα έπεσε το πτυχίο τους αυτά φιλικά ! Είναι όλα ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ καλή επιτυχία σε όλους
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Bill ναι μαλλον εμεις γνωριζουμε μονο αμορφωτους υποψηφιους. Ο αλλος σε πολη 10.000 κατοικων βρηκε 13 ατομα με 3000+. Εγω σε αθηναικη πολη με 30.000 πληθυσμο μεχρι στιγμης στο τμημα μου δεν υπαρχει 2800+!
Κάντε τα χαρτιά σας όσοι θέλετε μην σας αγχωνουν αυτά που διαβαζετε εδώ, δεν έχετε να χάσετε κάτι. Μέχρι στιγμής τα περισσότερα άτομα στο ΣΩΜΑ που ξέρω είναι από επαρχεία. Όσο για τις μεταθέσεις μισθούς και τα σχετικά ας δείτε πρώτα ότι είστε επιτυχόντες. και μετά τα λέμε.
Και προσοχή μην σας βάλει στο χέρι δικηγόρος και σας ξεζουμισει. Εφόσον βγήκε ΦΕΚ με τα δικαιολογητικά που θέλει αυτά είναι και δεν αλλαζουν. Έχουν μπει στο στην ΕΛ. ΑΣ επτά σειρες φρουρών. Τι ΣτΕ και πράσινα άλογα λέτε. Αφήστε τον κόσμο να κάνει τα χαρτιά του.
Και προσοχή μην σας βάλει στο χέρι δικηγόρος και σας ξεζουμισει. Εφόσον βγήκε ΦΕΚ με τα δικαιολογητικά που θέλει αυτά είναι και δεν αλλαζουν. Έχουν μπει στο στην ΕΛ. ΑΣ επτά σειρες φρουρών. Τι ΣτΕ και πράσινα άλογα λέτε. Αφήστε τον κόσμο να κάνει τα χαρτιά του.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Αυριο θα παω στο τμημα ευοσμου σε εναν απο τους μεγαλυτεριυς δημους θεσσαλονικης... αν βρω επικοινωνιακο αξιωματικο θα ρωτησω τ νουμερα παιζουν.
Παιδιά για εμένα θα έπρεπε να κάνουν τα χαρτιά τους. Μόνο όσοι έχουν πάνω από 2500 μόρια!
2500 μόρια και κατω δεν θα έπρεπε να καταθέτουν χαρτιά!!! Επίσης!!! Το δημόσιο ιεκ με πιστοποίηση θα έπρεπε να εινα σε αλλο καθεστώς!!! Επιπλέον 500 μόρια για προεδρική φρουρά αχχαχαχαααχ ότι πιο υπερμοριοδοτημενο!!! Έπρεπε να περνούν 100 μόρια και πολλά είναι!!
Οι περισσότερες άμεσες αιτήσεις σε όλη την Ελλάδα μέχρι στιγμής έγιναν στην Λάρισα... θα βρω κανέναν γνωστό να μάθω τι έχει γίνει!
Ο. Π. Κ. Ε
Συμφωνα με την προκυρηξη οσοι δεν δικαιουνται προσθετη μοριοδοτηση (δεα, εδ, προεδρικη φρουρα κτλ) δεν ειναι υποχρεωμενοι να καταθεσουν πιστοποιητικο στρατολογικης κατασταση. Αφου συμπληρωνουν το υπομνημα δ, σωστα;
Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Bill ναι μαλλον εμεις γνωριζουμε μονο αμορφωτους υποψηφιους. Ο αλλος σε πολη 10.000 κατοικων βρηκε 13 ατομα με 3000+.Εγω σε αθηναικη πολη με 30.000 πληθυσμο μεχρι στιγμης στο τμημα μου δεν υπαρχει 2800+!
Aυτο ισχυει γτ στην επαρχια εχουνε ονειρο να ερθουν αθηνα και να γ@@@ουν τους αθηναιους ετσι τους λενε αν δεις αποτελεσματα σε προκυριξεις ολοι ειναι απο επαρχια ανα δεκα ατομα οι 2 ειναι απο αθηνα σε μια πολη 6 εκατομυρια θα επρεπε να ειναι οι μισοι αναλογικα. Εκει οταν τελειωσεις το σχολειο σου βαζουνε ενα 15 αρι στην αθηνα που τρωει τα παιδια της οπως και η ελλαδα σε χαντακωνει, εγω με 10 απολυτηριο δεν μπηκα το 2011. Αλλα τους την εφερα ξανα πηγα σχολειο επαλ και εβγαλα 19,1 και ενα χρονο κανονικα καθε μερα σχολειο μαζι με τα πιτσιρικια τωρα δε με πιανει τπτ Ειμαι μεσα και το ξερω. Μου ηρθε κουτι γτ ειμαι ακριβως 28.
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 97
Στο δικό μου Α. Τ ΣΕ ΜΙΑ ΠΌΛΗ 80 ΧΙΛΙΆΔΕΣ.. ΜΟΥ ΕΊΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΆΛΛΟΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ.. (2670) ΜΈΧΡΙ ΣΉΜΕΡΑ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ.. ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΕΤΕ ΜΕΡΙΚΟΊ..
Ρε παιδια πιοι θα κανουν την επιλογη των υποψιων; Θα ειναι σωστη και δικαιοι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες