Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Μιχαλαρας

Δημοσίευση από Μιχαλαρας »

https://www.google.com/amp/s/www.armyvoice.gr/2019/08/eidikoi-froyroi-antisyntagmatikos-o-apokleismos-ton-stratiotikon/amp/
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Spik »

Ιορδάνης έγραψε:Spik γίνεται να είσαι 1.67 και να σε περάσουν;

Φίλε μου το λεω με την λογική οτι με 1800 μόρια, δεν πρόκειται να μπεις, οπότε το ύψος σου δεν μετράει. Κανονικά έπρεπε να τον κόψει βέβαια.

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 238

Δημοσίευση από Slade7 »

Spik έγραψε:
Ιορδάνης έγραψε:Spik γίνεται να είσαι 1.67 και να σε περάσουν;

Φίλε μου το λεω με την λογική οτι με 1800 μόρια, δεν πρόκειται να μπεις, οπότε το ύψος σου δεν μετράει. Κανονικά έπρεπε να τον κόψει βέβαια.

καλά αν τον δεις αυτόν με 1.67 και 1800 μόρια μέσα στη σχολή τον Οκτώβριο μην σου κάνει εντύπωση.. Το ότι πήρε τηλέφωνο και μίλαγαν κάνα 30λεπτο και ξαφνικά τον έκαναν 1.70 να σε φοβίζει άνετα μπαίνει επιλαχών από πίσω πόρτα και μπαίνει στη θέση κάποιου που κόβεται
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 501

Δημοσίευση από wolver »

Υπολογίζουν 30000 αιτήσεις. Σχεδόν τις διπλάσιες από αυτές που γίνανε το 2011. Σίγουρα θα υπάρξει ένα ποσοστό με πολύ καλά απολυτήρια που θα είναι κοντά στα 2800+ μόρια. Το καλό είναι ότι φέτος η προκήρυξη έχει πολλές θέσεις και έτσι υπάρχουν ελπίδες!
Παναγιώτης!

Δημοσίευση από Παναγιώτης! »

Δηλαδή εγώ με 2470(χωρίς ειδικές δυνάμεις) να μην ελπίζω ούτε σαν επιλαχών;
Άβαταρ μέλους
Spik
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Spik »

Slade7 έγραψε:\καλά αν τον δεις αυτόν με 1.67 και 1800 μόρια μέσα στη σχολή τον Οκτώβριο μην σου κάνει εντύπωση. Το ότι πήρε τηλέφωνο και μίλαγαν κάνα 30λεπτο και ξαφνικά τον έκαναν 1.70 να σε φοβίζει άνετα μπαίνει επιλαχών από πίσω πόρτα και μπαίνει στη θέση κάποιου που κόβεται

Οκ δεν πήγε το μυαλό μου σε βύσματα, όντως είναι ανησυχητικό.

Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

Ναι σωστά !
DOKIMOS 334
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από DOKIMOS 334 »

Slade7 μην το παιρνεις της μετριτοις το 40000. Συζητηση κανουμε απλα εναν αριθμο σου εβαλα απλα αν πιστευεις φιλε μου οτι η προκ θα ειναι κατω απο 2500 τοτε κοροιδευειε τον εαυτο σου. Το παραθυρακι των 200 μοριων της τριτεκνιας να ξερεις την εκτοξευει.

Wolver μαζι σου ετσι ειναι κακα τα ψεματα.

Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από marine575 »

Και επίσης κάποιοι στο ότι θα παραμείνουν Αθήνα για σίγουρα πάνω από 6,7 χρόνια το σκέφτονται ξανά και ξανά.
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 660
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Ολοι εχετε απο 3-4 γνωστους που εχουν πανω απο 3.000 μορια. Ο αλλος λεει σε πολη με 10.000 κατοικους ξερει 13 ατομα με πανω απο 3.000 μορια. Αμα το παμε ετσι στην αθηνα θα υπαρχουν καμια 500αρια με πανω απο 3000 μορια. Μαλλον σας κοροιδευουν, ή μας κοροιδευετε εσεις εδω μεσα για να αγχωσετε κοσμο!

Οση ανεργια και να υπαρχει, ακομα και οι αριστουχοι που θα χουν πολλα μορια δε θα παρουν ευκολα την αποφαση να καβαλανε μηχανες και να κυνηγανε αναρχικους με τα παπακια στις πορειες. Δε μπορουν ολοι να κανουν αυτη τη δουλεια, δε μιλαμε για γραφεια εδω, ολοι θα πανε να υπηρετησουν στο πεζοδρομιο!

Papanikos

Δημοσίευση από Papanikos »

Γραφει κατι ρε καθυστερημενε εδω στο site οτι δεν επιτρεπεται να ρωταμε οτι θελουμε; Κοιτα εξυπνος να το παιζεις εκει που σε παιρνει και οχι εδω... δεν νου απαγορευει κανενας να ρωτησω ανοητε... Και αν ειμαι καθυστερημενος δεν θα μου το πεις εσυ... Κοιταξου πρωτα και μετα μιλα... και δεν ειπα να μου απαντησεις εσυ... δεν σε ρωτησα προσωπικα..
Άβαταρ μέλους
athavars1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από athavars1 »

Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Ολοι εχετε απο 3-4 γνωστους που εχουν πανω απο 3.000 μορια. Ο αλλος λεει σε πολη με 10.000 κατοικους ξερει 13 ατομα με πανω απο 3.000 μορια.Αμα το παμε ετσι στην αθηνα θα υπαρχουν καμια 500αρια με πανω απο 3000 μορια. Μαλλον σας κοροιδευουν, ή μας κοροιδευετε εσεις εδω μεσα για να αγχωσετε κοσμο!

Οση ανεργια και να υπαρχει, ακομα και οι αριστουχοι που θα χουν πολλα μορια δε θα παρουν ευκολα την αποφαση να καβαλανε μηχανες και να κυνηγανε αναρχικους με τα παπακια στις πορειες. Δε μπορουν ολοι να κανουν αυτη τη δουλεια, δε μιλαμε για γραφεια εδω, ολοι θα πανε να υπηρετησουν στο πεζοδρομιο!

Φιλε μου μην χαιδευεις εσυ τα αυτια του κοσμου και τα δικα σου τα πραγματα ειναι οπως σου τα λεμε

Άβαταρ μέλους
ypopsifios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από ypopsifios »

Μαγκες άν παρουμε ως παράδειγμα την προκήρυξη του 11 και διπλασιασουμε τις αιτήσεις τότε φτάνουμε μέχρι τον 500 * 2 = ο τελευταίος 2480 μόρια βαση.

Νομίζω ότι οι τρίτεκνοι του τότε δεν είναι στον ίδιο αριθμό με τώρα καθώς τότε έσκασε η οικονομική κρίση και την βιώνουμε 10 χρόνια.+ καθόλου λεφτά για διπλώματα + τατουαζ.

κακα τα ψέματα έχει θετικά έχει και αρνητικά ο Ε. Φ. Οπότε είναι και αρκετοί που δεν θα κάνουν τα χαρτιά τους. Ωστόσο και άλλοι λόγο ανεργίας θα τα κάνουν.

Τέλος πιστεύω ότι θα ανέβει δυστυχώς αλλά δεν τα βλέπω και τόσο τραγικά τα πράγματα.

Καλή επιτυχία σε όλους.

Π. Φ 344
Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Επισης οσον αφορα με αυτο που εγινε με τα μορια της τριτεκνιας, να ξερετε θα γινουν πολλες προσφυγες στο ΣτΕ απο αυτους που θα μεινουν απεξω! Φανταστειτε αυτοι που ειχαν 2400+ και ισως να ηταν επιτυχοντες, τωρα τους προσπερναν αυτοι που παιρνουν τριτεκνια και τους αφηνουν απεξω! Βουτηρο στο ψωμι των δικηγορων η συγκεκριμένη περιπτωση!

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Στο δικο μου Α. Τ σε περιοχη της Αθηνας, εχουν γινει πανω απο 200 αιτησεις και κανενας δεν εχει πανω απο 2.700!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες