Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2019)
Κομαντα μια πληροφορια εγγραψα οπιος θελει δεν της δινει καμια συμασια. Απλα ειπα να μεταφερω μια συζητηση που ειχα με γνωστο μου εχθες.
https://www.aftodioikisi.gr/ipourgeia/eidikoi-froyroi-poia-epitropi-tha-kanei-tis-1-500-proslipseis-entones-antidraseis/
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 127
Τι GDPR; Κανονικά όλα θα βγουν στην λίστα, στα αποτελέσματα της 6κ μέχρι και αριθμό ταυτότητας είχε. Και πυροσβεστικη ήταν με ονόματα και η τελευταία του Λιμενικού. Δεν είναι προσωπικά δεδομένα, παίρνεις μέρος σε διαγωνισμό του δημοσίου στην ουσία συναινείς στο να δημοσιευθούν αφού υπογράφεις ότι θα τα ψάξουν όλα αυταπαγγελτα μητρώα, Ι, κλπ.
Εδω μέχρι και δικαιολογητικά των υπολοίπων υποψηφίων μπορείς να δεις για να τα προσβάλεις, το λέει μέσα η προκήρυξη.
Εδω μέχρι και δικαιολογητικά των υπολοίπων υποψηφίων μπορείς να δεις για να τα προσβάλεις, το λέει μέσα η προκήρυξη.
Ναι ρε παιδια, εννοειται ονοματεπωνυμο και αριθμο ταυτοτητας! ΟΛΑ θα φαινονται... Ισως τωρα προσθεσουν και το ΑΜΚΑ
Παιδια μια ερωτηδη. Μεχρι τι βαθμο πανε οι Ε. Φ; Λεγανε παλια οτι στην 5ετια γινεσαι αστυφυλακας.8ετια υπαρχιφυλακας και 16ετια αρχηφυλακας μη ανακρητικος. Ισχυει?
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 136
Εμενα η αποψη μου, επειδη εχω δουλεψει και πανω σ αυτα αυτη ειναι... μπορει να. ισχυει μπορει και οχι... Υπαρχουν κανονισμοι της Ε. Ε περι των GDPR, το οτι δεν εφαρμοζονται ακομα σε μερικες περιπτωσεις δε σημαινει οτι δε θα εφσρμοστουν καποια στιγμη καθως πολυ απλα υπαρχει χρονος εναρμόνισης με αυτα... ολες οι δημοσιες υπηρεσιες πλεον οφειλουν να αναρμονιστουν, πηγαινετε ρωτηστε..Αριθμος ταυτοτητας, ονοματεπωνυμα κτλ αποτελουν προσωπικα δεδομενα... στις παλαιοτερες προκηρυξεις δε ζητουσαν ΑΜΚΑ, τωρα οτι το ζητανε ενω δεν ζητουν καν φωτοαντιγραφο της τσυτοτητας δεν σας λεει κατι; το οτι παιρνεις μερος στην προκηρυξη δε σημαινει οτι συμφωνεις αυτοματα να ξερει ο καθε ακυρος ποιος ακριβως εισαι, το οτι σου δινεται η δυνατοτητα να εχεις προσβαση ειναι αλλο πραγμα... εξάλλου εκτος απο 2-3 γνωστους σας τους υπολοιπους 15000 που μπορει να κανουν αιτηση τους ξερετε; Μπορειτε να ξερετε τι χαρτια εχουν, ειτε ειναι γραμμενοι με το ΑΜΚΑ ή το ονοματεπωνυμο; Το οτι θα αναζητηθουν αυτεπάγγελτα γινεται για να αποδειχθει οτι αυτα που δηλωσαν ή κατεθεσαν ειναι αληθή, γι αυτους στην αστυνομια, αμα βρουν καποια παρατυπια νομιζεις θα το μοιραστουν με ολους μας; ...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 422
Πάντως και στα αποτελέσματα πανελλήνιων στα σχολεία δεν γράφει πλέον ονόματα μόνο κωδικούς υποψηφίων.
- Storm
Φιλε bill μην τους λες τπτ τετοια, γτ αμα ακουνε πολλοι κατι καινουργιο νομιζουν οτι τα λεμε γιατι θελουμε το κακο τους και οτι ολα γινονται για τα βυσματα...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ας γινει και ετσι ρε παιδια αρκει να μη γινουν παρατυπιες! Εμας μας νοιαζει να μη μπορουν να μπουν βυσματα, διοτι πολλα ακουγονται για την τριμελη επιτροπη! Δε πιστευω οτι μπορουν να μπουν αλλα Ελλαδα ειμαστε, ποτε δε ξερεις!
Εγω προσωπικα δεν το λεω για αυτο! Απλα πιστευω θα ηταν πολυ πιο ευκολο να ειναι οπως και του 11 με ονοματεπωνυμο. Που να κατσεις να ψαχνεις το ΑΜΚΑ σου π. χ μεσα σε τοσες αιτησεις;
Παιδιά τρελενεστε να φενονται τα όνομα και το ένα πιος εχει βισμα πιος Όχι εσείς λέτε ότι δεν θα υπάρχουν βισματα ενοιτε πως θα υπάρχουν μην τρελενεστε κάντε τα χαρτιά σας και οτι γίνει τ ίδιο σκεφτομαι και εγώ
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 660
- Επάγγελμα: Λοχιας
Μπορει να βαζουμε το ΑΜΚΑ για κωδικο και να μας βγαζει σε τι θεςη ειμαστε στο πινακα!
Θα δειξει! Ας ερθει εκεινη η ωρα με το καλο και βλεπουμε! Παντως οπως και να το κανουν θα διαλεξουν τον πιο γρηγορα τροπο.
- Storm
Παιδια παντως το οτι λεω τη γνωμη μου δε σημαινει οτι θα γινει και ετσι οποτε δε χρειαζεται να το παιρνει γραμμη ο καθενας..Λεω τι μπορει να γινει με τα σημερινα δεδομενα που ισχυουν...
Αν ειμαι για κατι σιγουρος θα το πω κατηγορηματικά!
Τη θεση σου wolver ευκολα τη βρισκεις, αφου ξερεις τα μορια σου ψαχνεις σε εκεινη την περιοχη και το πρωτο μισο του ΑΜΚΑ ολων ειναι η ημερομηνια γεννησης μας.. οποτε παλι ευκολο ειναι!
Αν ειμαι για κατι σιγουρος θα το πω κατηγορηματικά!
Τη θεση σου wolver ευκολα τη βρισκεις, αφου ξερεις τα μορια σου ψαχνεις σε εκεινη την περιοχη και το πρωτο μισο του ΑΜΚΑ ολων ειναι η ημερομηνια γεννησης μας.. οποτε παλι ευκολο ειναι!
Αυτο να μου πεις. 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 5 επισκέπτες